MX18G Front Left Side View Excavating MX18G Rear View Transport Heavy Block In Traffic Narrow Street MX18G Left Side View Excavating MX18G Rear Right Side View Loading Dump Truck MX18G Rear Left Side View Transporting Heavy Block MX18G Rear View Transport Narrow Space MX18G Rear Left Side View Lifting Heavy Block

MX18G

Hjulgraver


Egenskaper

 • Cummins B 4,5 L Stage 5-motor
 • Stort førerhus med utmerket sikt
 • Kan i stor grad tilpasses dine behov
 • Kraftig konstruksjon, bygget for å vare lenge
 • Arbeider lett på trange steder, i trange gater eller på trafikkerte veier
 • Den korteste bakparten i sin klasse, fra bare 1700 mm
 • Overlegen brytekraft, motorkraft og gravekraft

MXG-SERIEN

Hydremas banebrytende MXG-serie symboliserer en ny generasjon i bransjen for masseforflytning. Disse dynamiske maskiner er konstruert for å kombinere sterk ytelse med en kompakt og brukervennlig design, noe som gjør dem til et ideelt valg for en rekke bruksområder - fra trange byområder til travle byggeplasser. MX18G, sammen med sine søsken i serien - MX14G, MX16G, MX17G og MX20G - har et mangfold av funksjoner som sikrer at det finnes en modell for enhver spesifikk oppgave. Hydremas satsing på MXG-serien gjenspeiler Hydremas engasjement for å skape maskiner av høyeste kvalitet som kan skreddersys for å oppfylle de individuelle kravene til kundenes ulike prosjekter.


MX18G

Hydrema MX18G er et fremtredende medlem av Hydremas revolusjonerende MXG-serie av hjulgravere, og representerer en avansert kombinasjon av kraft og kompakte dimensjoner. Denne hjulgraveren er konstruert for å overgå alle andre i effektivitet, og er spesielt tilpasset utfordrende oppgaver i trange og hektiske arbeidsområder. Med MX18G har Hydrema satt en høy standard for robuste maskiner med elegant design som garanterer høy ytelse selv under de mest krevende forhold. MX18G, som er en integrert del av MXG-serien, illustrerer en perfekt harmoni mellom størrelse og kraft, noe som gjør den til en utmerket løsning for et bredt spekter av graveoppgaver.


AVANSERT OG KRAFTIG GRAVEMASKIN

Hjertet i Hydremas MX18G drives av en kraftig Cummins B 4.5L Stage 5-motor, som vitner om ekstraordinær styrke og avansert ingeniørkunst. Denne imponerende motoren er utstyrt med et 16-ventilers Common-Rail Turbodieselsystem som leverer imponerende 175 hestekrefter og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm. MX18G markerer sin dominans på arbeidsplassen ved å kombinere overlegen kraft med enestående effektivitet, selv under de mest krevende arbeidsforhold. Maskinens motoroppsett omfatter en stor drivstofftank og et AdBlue-system som bidrar til et økonomisk drivstofforbruk og oppfyller strenge miljøstandarder.

MX18G utmerker seg også med sin avanserte hydrostatiske girkasse som garanterer konstant firehjulsdrift. Denne velutviklede girkassen sørger for en jevn kjøreopplevelse og presis styring, takket være en elektronisk styrt kjøremotor og et sofistikert to-trinns softshift Powershift-system. Dette systemet gjør det mulig for føreren å veksle mellom manuell og automatisk giring, noe som gir uovertruffen kontroll og tilpasningsevne under ulike terrengforhold. MX18Gs allsidighet gjør at den kan tilpasse seg forholdene både på vei og i terrenget, og sikrer en perfekt balanse mellom kraft og manøvreringsevne.

GRAVEMASKIN

MX18G er utstyrt med en innovativ todelt bom som tilbys i forskjellige lengder på 2.0 m, 2.5 m og 3.0 m, noe som gjør den svært tilpasningsdyktig for ulike graveprosjekter. MX18G kjennetegnes av brukervennlighet og fleksibilitet, og er utstyrt med et sofistikert hydraulisk system for hurtigbytte som kompletteres med muligheten til å integrere en Engcon-tiltrotator. Denne kombinasjonen av funksjoner gjør MX18G til en allsidig og effektiv gravemaskin som egner seg perfekt til et bredt spekter av oppgaver.


UNDERSTELL

Hydrema MX18G viser eksepsjonell tilpasningsevne med sine seks ulike understellsinnstillinger, som er utformet for å møte de unike kravene i ulike terrengforhold.

 • Doserblad bak (A1)
 • Doserblad foran (A1V)
 • Doserblad foran/bak (2xA1)
 • Doserblad foran / Stabilisatorer bak (A3)
 • Stabilisatorer foran / Doserblad bak (A3V)
 • Stabilisatorer foran/bak (A4)

Disse tilpassede understellsinnstillingene gjør MX18G svært allsidig og klar til å møte behovene i enhver arbeidssituasjon. Uansett hvilken understellskonfigurasjon som brukes, forbedrer MX18G arbeidseffektiviteten og øker førerkomforten i en rekke ulike arbeidsmiljøer.

understell til mx18g


AKSLER

Hjulgraveren MX18G er utstyrt med høytytende ZF-aksler, som spiller en nøkkelrolle i den eksepsjonelle evnen til å prestere under vanskelige forhold. Disse akslene er utstyrt med en 45 % limited-slip differensialsperre som effektivt fordeler kraften og øker maskinens grep i krevende situasjoner. Et særtrekk ved MX18G er hjulnavet med planetreduksjon som gir økt dreiemoment og presis styring, noe som gjør den ideell for presise og utfordrende graveoppgaver.

I tillegg er hver aksel på Hydremas MX18G utstyrt med innebygde bremser, noe som øker maskinens imponerende bremsekapasitet under graving. Framakselen er konstruert med en unik senterbolt og pendellås som muliggjør en pendelvinkel på +/- 8º.


STYRING

MX18G fra Hydrema tilbyr en avansert styreopplevelse som kombinerer hydraulisk styring med mulighet for nødstyring. Dette sikrer at du alltid har full kontroll over maskinen, selv i uforutsette situasjoner der det kreves maksimal presisjon. For å gjøre brukeropplevelsen enda bedre tilbys også spakstyring som ekstrautstyr. Med styrespakstyringen får du intuitiv og responsiv kontroll i hastigheter opp til 20 km/t, noe som gir en mer avslappet og komfortabel kjøreopplevelse, spesielt under lengre arbeidsperioder.


HYDRAULISK SYSTEM

MX18G fra Hydrema er utstyrt med et topp moderne hydraulikksystem som inkluderer et tokrets Load Sensing-system og et hydrostatisk høytrykks svingsystem med separat pumpe for optimal ytelse. Dette systemet er forbedret med elektronisk effektregulering og Mode Control, som gjør det mulig å veksle mellom presisjonsarbeid og ECO-modus for å spare drivstoff. Opptil tre hydraulikkretser er tilgjengelige, hvorav to er standard og alle kan justeres fra førerhuset.

Oljevolumer:

Pumpe 1: Arbeidshydraulikk - 319 l/min
Pumpe 2: Dreiehydraulikk - 88 l/min

Systemtrykk:

Arbeidshydraulikk: - 350 bar
Dreiehydraulikk: - 395 bar
Hydraulisk krets 1, ZV1: - 30-200 L/min
Hydraulisk krets 2, ZV2: - 15-100 l/min
Hydraulisk krets 3, ZV3: - 50-200 l/min


MOTOR

Utstyrt med en avansert Cummins B 4,5 L Stage 5-motor kombinerer MX18G fra Hydrema kraft og miljøvennlighet. Denne motoren har toppmoderne teknologi som DOC, DPF og SCR-katalysator med AdBlue-tilsetning. Den leverer imponerende ytelse med opptil 175 hk (129 kW) og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm. For å sikre effektiv drift over lang tid er MX18G utstyrt med en 280 liters drivstofftank og en 31,5 liters AdBlue-tank, ideelt for lange arbeidsdager uten hyppige påfyllingsstopp.


KJØREHYDRAULIKK OG GIRKASSE

MX18G fra Hydrema sørger for eksepsjonell mobilitet med hydrostatisk fremdrift og konstant 4-hjulsdrift. Den er utstyrt med en variabel, elektronisk styrt kjøremotor og bremseventil som garanterer jevn og kontrollert kjøring. Med sin 2-trinns softshift Powershift girkasse, som egner seg både for bruk på og utenfor vei, kan MX18G velge mellom manuell og automatisk giring, noe som gir føreren maksimal fleksibilitet og komfort under alle arbeidsforhold.

Veigir (km/t): 34
Terrenggir (km/t): 0-9
Krabbegir (km/t): 3,5
Maks. trekkraft (kN): 111

Hastighetene er oppgitt for en standardmaskin med doserblad og standard dekkmontering. Med ekstra vekt, for eksempel støttebein, rotortilt og tunge redskaper eller annet utstyr, kan maksimalhastigheten bli lavere.


ELEKTRISK SYSTEM

Med sitt avanserte 24V-elektriske system sikrer MX18G fra Hydrema problemfri drift og lang levetid. Systemet omfatter en kraftig generator på 70 Amp. og to robuste 12 V-batterier på 100 Ah. Kablingen er både robust og beskyttet, med vanntette kontakter for utvendig bruk, noe som garanterer feilfri drift. Enkel tilgang til sikringer og reléer ved siden av førerhuset gjennom serviceluken gjør vedlikehold og inspeksjon enkelt. En funksjon for nøddrift sikrer drift i tilfelle elektronikkfeil, og en automatisk strømbryter gir ekstra sikkerhet. MX18G er utviklet for å være en pålitelig og effektiv arbeidspartner i alle situasjoner.


AUTOMATISK STRØMBRYTER

MX18G fra Hydrema er utstyrt med en brukervennlig automatisk strømbryter for ekstra sikkerhet og bekvemmelighet. Når føreren slår av maskinen og forlater førerhuset, slås alle elektriske systemer automatisk av, noe som sparer energi og øker sikkerheten. Systemet reaktiveres enkelt når føreren kommer tilbake, takket være sensorer i dørene. Med en innebygd timer og en nedstengningsprosess som kan styres fra instrumentpanelet, er denne funksjonen både intuitiv og praktisk. I tillegg er det plassert en nødbryter i førerhuset, noe som gir et ekstra lag med sikkerhetstiltak.


DRIFT

Betjeningen av Hydremas MX18G er både enkel og effektiv takket være det gjennomtenkte kontrollsystemet. Spaker med flere funksjoner, inkludert proporsjonale servofunksjoner, en rulle og trykknapper, gir presis kontroll. Separate fotpedaler til den todelte bommen og stabilisatorer/doserblad øker førerkomforten. Brukeren kan enkelt justere trykk og oljemengde for ekstrahydraulikken direkte fra instrumentpanelet, og ytterligere tilpasning er mulig med avanserte spakkonfigurasjoner som tilleggsutstyr. Dette intuitivt utformede kontrollsystemet gjør MX18G til en fornøyelse å arbeide med i alle situasjoner.


SVINGSYSTEM

Det innovative hydrostatiske høytrykks svingsystemet på MX18G forbedrer maskinens manøvrerbarhet betydelig. Dette systemet gjenbruker delvis bremseenergien til dieselmotoren, noe som øker driftseffektiviteten. MX18G er utstyrt med en integrert mekanisk girbrems og "soft start" funksjon med vinkelsensorer, og har en jevn svinghastighet på 10,8 o/min og et kraftig svingmoment på 50 kNm, noe som gjør den ideell for presisjonsarbeid.


BREMSER

MX18G er utstyrt med et høyeffektivt bremsesystem for økt sikkerhet og kontroll. Den har et to-krets system med vedlikeholdsfrie, oljedempede skinnebremser på alle hjul, noe som sikrer stabil og pålitelig bremsing. Med en integrert parkeringsbrems i girkassen og en automatisk gravebrems som standard, kombinerer MX18G effektivitet med brukervennlighet, noe som gjør den til et trygt valg for alle typer jobber.


FØRERHUS

Denne hjulgraveren har et romslig og komfortabelt ROPS-førerhus som er utformet med tanke på førerens komfort. Førerhuset har et effektivt klimaanlegg med syv justerbare luftdyser og et luftdempet sete som sikrer komfortabelt arbeid under alle forhold. En stor 10" berøringsskjerm og en styrespak i armlene gjør det enkelt å overvåke og styre maskinens funksjoner. Førerhuset er også utstyrt med et skyvevindu i døren og en todelt frontrute, der den øvre delen kan åpnes og den nedre delen fjernes helt, samt et praktisk takvindu for økt sikt. Komforten er ytterligere forbedret med en justerbar rattstamme og et multijusterbart armlene. Store bakspeil med elektronisk justering og et ryggekamera integrert i panelet sørger for god sikt. I tillegg har førerhuset praktisk oppbevaringsplass under og bak setet, noe som gjør MX18G til en funksjonell og komfortabel arbeidsplass.


LYDNIVÅ

Med Hydremas MX18G får du en bemerkelsesverdig stillegående arbeidsopplevelse. Lydnivået i kupeen er behagelig lavt med bare 68 dB(A), mens det utvendige lydnivået er moderat med 102 dB(A). Denne lydmessige finessen gjør MX18G til en behagelig partner på arbeidsplassen, både for operatøren og omgivelsene.

Dimensjoner

  Milimeter
Bredde over:
Doserblad 2550
Støtteben, senket 3870
Dekk 10.00-20 2530
Dekk 600/40-R22.5 2520
Dekk 650/45-R22.5 2570
Dekk 700/40-R22.5 2730
Sporvidde over standard dekk 1942
Akselavstand 2600
Avstand, dreiesentrum til bakaksel 1200
Avstand, dreiesentrum til foraksel 1400
Gjennomkjøringshøyde, førerhytte 3120
Transporthøyde 4000
Lengde, veitransport 6320
Overheng, for (med 2,5 m gravearm) 3330
Avstand, dreiesentrum til kontravekt 1700
Svingradius bak 1839
Frihøyde støtteben 350
Frihøyde, hjul, senkede støtteben 50
Frihøyde doserblad 510
Frihøyde, hjul, senket doserblad 75
Overheng, doserblad 1175
Overheng, støtteben 1110
Frihøyde, aksler 360
Svingradius, for
med 2.0 m gravearm 1720
med 2.5 m gravearm 2060
med 3.0 m gravearm 2410
Total lengde ved transp. 2,5 m gravearm 9120
Gravebom. Høyde ved transp. 2,5 m gravearm 2920
Senterforskyvning, gravebom 118
Venderadius, ytterst 6700
Venderadius, innerst 3600

Dimensjoner med standarddekk 10.00-20.

 

MASKINVEKT

Chassis  
A1 - Doserblad 18,700
A3 - Doserblad + stabilisatorer 20,100
2 x A1 - Doserblad foran og bak 20,000
A4 - Stabilisatorer  foran og bak 20,200

Vekt oppgitt med 200 kg hurtigfeste og 400 kg skuffe.

 

ARBEIDSOMRÅDE OG BRYTEKRAFT

Lengde på gravearm mm 2.0 2.5 3.0
Slaghøyde mm 10680 11180 11670
Lastehøyde mm 9610 10110 10600
Gravedybde mm 5330 5830 6330
Rekkevidde mm 9220 9720 10220
Vertikal gravedybde mm 4030 4490 4970
Horisontal gravedybde mm 6440 6650 6840
Lastehøyde mm 7110 7610 8110
Arbeidsdybde mm 5820 6320 6820
Rekkevidde    mm 8570 9070 9570
Rotasjonsvinkel skuffe 0 175 175 175
Brytekraft, direktemontert skuffe  
Brytekraft, skuffe (ISO) kN 138    
Gravestyrke (ISO) kN 111 97 86
Maks. anbefalt skuffestørrelse  
Standardskuffe m3 1.0    
Maks. anbefalt skuffestørrelse med rotortilt
Standardskuffe m3 0.8    

Arbeidsområdet er spesifisert med Hydrema standardskuffe og 1800 mm gripehøyde.

FORSKJELLENE MELLOM MODELLENE I MXG-SERIEN

MX14G

 • Den minste motvekten, noe som betyr at den har den korteste svingradiusen bak
 • Tilgjengelig med gravearm med lengde 2.0 og 2.5 mm
 • Korteste ytre bom på 2900 mm
 • Den mest kompakte modellen i MXG-serien
MX14

MX16G

 • "Mellom"-modellen i serien
 • Har en større kjøremotor enn MX14G
 • Tilgjengelig med 2.0, 2.5 og 3.0 lange gravearmer
 • Fremdeles kort svingradius, men større gravekraft
MX16

MX17G

 • En kombinasjon av MX16G og MX18G
 • Har samme lengde på den ytre bommen som MX16G
 • Har samme motvekt som MX18G
 • Dette gjør den til MX med den høyeste løfteevnen
MX17

MX18G

 • Har den lengste ytre bommen
 • Dermed også den største bryte- og gravekraften
 • Mindre kompakt, men kraftigere enn de andre modellene i serien
 • Er den største modellen i MXG-serien

MX20G

 • Denne har nøyaktig de samme funksjonene som en MX18G
 • Forskjellen er at den leveres som standard med doserblad og stabilisatorer
 • Den er derfor den tyngste i serien
 • Er en MX18G med doserblad og stabilisatorer som standard
MX20

HYDREMA MX18G: ET KRAFTVERK AV FLEKSIBILITET OG EFFEKTIVITET

Denne kraftpakken av en hjulgraver, MX18G, og resten av MXG-serien representerer en ny æra innen hjulgravere der kraft og fleksibilitet går hånd i hånd. Denne modellen skiller seg ut med sitt design, som gjør den perfekt for manøvrering i trange bymiljøer og på kompakte byggeplasser. MX18G drives av en kraftig Cummins-motor og kombinerer avansert hydraulikk med et brukervennlig kontrollsystem som sikrer både høy ytelse og miljøvennlig drift.

MX18G er utstyrt med en toppmoderne girkasse som gir jevne girskift og maksimal kraftoverføring, mens det presise hydraulikksystemet garanterer nøyaktighet i hver eneste bevegelse. Førerhuset er en studie i komfort og ro, med ergonomisk design og avansert teknologi som sørger for at føreren er avslappet og fokusert gjennom hele arbeidsdagen. Med sine mange understellsalternativer og sitt kraftige hydraulikksystem er MX18G mer enn en hjulgraver - den er en uunnværlig ressurs på enhver byggeplass og gir uovertruffen effektivitet og presisjon til alle typer anleggsprosjekter.

Stor stabilitet og god hydraulikk. Absolutt verdt å vurdere når du skal kjøpe en ny maskin

MX16G
Png Mark Hydrema Yellow

HYDREMA MX18G: EN NYSKAPENDE KRAFT I BRANSJEN FOR GRUNNARBEID

Denne hjulgraveren har høy kvalitet og enestående ytelse, anført av en kraftig motor med opptil 175 hk og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm, noe som gjør den til en ideell løsning for selv de mest krevende oppgaver.

MX18G kombinerer en kraftig motor med overlegen drivstofføkonomi, noe som bidrar til betydelige besparelser i driftskostnadene. MX18G er utstyrt med et topp moderne hydraulikksystem som leverer en imponerende hydraulikkflyt på 407 l/min, og håndterer enkelt et bredt spekter av hydrauliske verktøy, som hydrauliske hammere og skjæreaggregater.

Maskinen er konstruert med avansert svingkontroll og energiregenerering fra svingbremsen, noe som sikrer jevn og presis styring. Førerhuset har fokus på førerkomfort, noe som gjør det mulig å være produktiv og avslappet gjennom lange arbeidsdager.

Sikkerheten er i toppklasse på MX18G, med avanserte kameraer og et 360-graders overvåkningssystem som gir omfattende kontroll over arbeidsområdet og øker sikkerheten betraktelig.

MX18G er svært allsidig og kan tilpasses for å oppfylle de unike kravene på ulike byggeplasser, fra anlegg til landbruk.

Vedlikeholdet av MX18G er designet for å være ukomplisert og brukervennlig, med enkel tilgang til alle viktige servicepunkter, slik at maskinen alltid er klar til bruk og yter optimalt.

MX18G fra Hydrema er det ultimate valget for dem som søker en kombinasjon av rå kraft, presisjon og kvalitet, og er en uunnværlig aktør på enhver byggeplass, klar til å møte og overgå ethvert utfordrende prosjekt.

Hydrema Telematics

NY TEKNOLOGI OG DATASTYRING

I en tid der teknologi og datastyring er avgjørende for effektiv drift, introduserer Hydrema MX18G med avansert Hydrema Telematics-teknologi. Hydremas MX18G går inn i en ny æra med sin avanserte Hydrema Telematics-teknologi, som revolusjonerer måten hjulgravere brukes på. Dette innovative systemet gjør MX18G til en intelligent arbeidspartner som optimaliserer arbeidsflyten og minimerer nedetiden.

Hydrema Telematics i MX18G er langt mer enn standard GPS-sporing; det er en omfattende løsning som gir grundig analyse av maskinens ytelse og status. Med en innebygd GSM/GPS-enhet overfører MX18G kontinuerlig data som gir tilgang til viktig informasjon om maskinens drift, noe som muliggjør nøyaktig og proaktiv planlegging av vedlikehold for å unngå uforutsette avbrudd.

Med dette systemet kan du finjustere drivstofforbruket og planlegge vedlikehold, noe som reduserer driftskostnadene betydelig. Dataene som samles inn, gir verdifull innsikt for beslutningstaking og prosjektplanlegging i flåteledelsen.

Hydrema Telematics' funksjoner omfatter omfattende maskinovervåking, feilsøking i sanntid, detaljert drivstoffanalyse og vedlikeholdsplanlegging, noe som bidrar til å holde MX18G i optimal stand.

Med Hydrema Telematics blir MX18G mer enn bare en hjulgraver; den blir en viktig, intelligent partner som bidrar til å sikre fremragende resultater på jobben. Med Hydrema MX18G og Telematics-teknologi er du klar for en fremtid med høyere effektivitet og pålitelighet.

EN NY ÆRA INNEN HJULGRAVERE FRA HYDREMA

Hydraulics

HYDRAULIKK

AVANSERT HYDRAULIKKSYSTEM ØKER EFFEKTIVITETEN

Denne kraftige hjulgraveren fra Hydrema er utstyrt med et avansert hydraulikksystem som leverer en betydelig gjennomstrømning på 407 liter per minutt. Dette sikrer at maskinen kan betjene et bredt spekter av hydrauliske verktøy med både kraft og finesse. Uansett hvilken oppgave som skal løses - enten det gjelder bruk av skuffer, grabber eller andre redskaper - leverer MX18Gs hydraulikksystem den styrken og smidigheten som trengs for å få jobben gjort med maksimal effektivitet.

Safety

SIKKERHETEN

STØRRE SIKKERHET OG BEDRE OVERSIKT

Hydrema MX18G setter en høy sikkerhetsstandard med en rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner. Denne modellen gir mulighet til å integrere flere kameraer og et omfattende 360-graders overvåkingssystem. Disse teknologiene utvider førerens synsfelt betydelig, noe som er avgjørende for sikker kjøring, spesielt på trange og travle arbeidsplasser. Med disse sikkerhetstiltakene er MX18G designet for å sikre maksimal beskyttelse og sikt for føreren i alle arbeidssituasjoner.

Cab

Førerhus

BRUKERVENNLIG FØRERHUS MED HØYTEKNOLOGISK BETJENING

Førerhuset i MX18G er designet med tanke på førerkomfort, funksjonalitet og sikkerhet. Det romslige og komfortable ROPS-førerhuset (Roll Over Protective Structure) er utformet for å dekke førerens behov. Førerhuset er utstyrt med et klimaanlegg som sørger for behagelige arbeidsforhold uansett værforhold. I tillegg gjør den avanserte 10-tommers berøringsskjermen og de tilpassede kontrollinnstillingene betjeningen intuitiv og sømløs, noe som skaper en behagelig arbeidsopplevelse.

MX18G: HYDREMAS KRAFTIGE SPILLER

OVERLEGEN SVINGSYSTEM

MX18Gs svingsystem er en viktig funksjon som gjør denne hjulgraveren ekstremt manøvrerbar og allsidig på arbeidsplassen. Den er konstruert slik at maskinens overdel kan rotere 360 grader i forhold til underdelen, slik at operatøren enkelt kan dreie maskinen i ulike retninger. Den hydrostatiske svingfunksjonen er utstyrt med en energiregenererende svingbrems som sikrer jevne og presise rotasjonsmanøvrer, noe som er avgjørende for oppgaver som krever nøyaktighet og effektivitet.

ALLSIDIG KONFIGURASJON FOR ALLE OPPGAVER

Med sin modulære design er MX18G et mesterverk av allsidighet og tilpasningsmuligheter. Denne maskinen er laget for å tilfredsstille selv de mest spesifikke behov, og gjør det mulig å skreddersy konfigurasjoner som passer perfekt til ethvert behov. Enten det gjelder valg av understellskonfigurasjon, dekktyper eller tilleggsutstyr som den imponerende Engcon-rotortilten, klarer MX18G alltid å tilpasse seg og løse en rekke oppgaver og utfordrende arbeidssituasjoner.

PROBLEMFRITT VEDLIKEHOLD OG SERVICE

MX18G fra Hydrema legger stor vekt på problemfritt vedlikehold og service. Enkel tilgang til servicepunkter gjør vedlikeholdet ukomplisert, og maskinen kan til og med utstyres med et sentralisert smøresystem som automatisk tilfører de nødvendige smøremidlene. For en enda mer effektiv vedlikeholdsprosess kan du dra nytte av Hydrema Telematics, som gjør det enkelt å kontrollere og overvåke maskinen. Dette sikrer at MX18G alltid er i optimal stand og klar til å levere topp ytelse på arbeidsplassen.

KRAFTIG YTELSE FOR ALLE UTFORDRINGER

MX18G har en kraftig Cummins-motor som leverer imponerende 175 hestekrefter og 780 Nm dreiemoment. Denne motoren er konstruert for å takle selv de mest krevende prosjekter med letthet. Med en balanse mellom rå kraft og lavt drivstofforbruk sørger motoren for at MX18G leverer høy ytelse og samtidig holder driftskostnadene nede, noe som gjør den ideell for å takle krevende arbeidsforhold på en effektiv måte.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER TRENGER DU Å VITE MER?

Har du spørsmål om MX18G, våre andre maskiner eller tjenester? Eller ønsker du å bli kontaktet av din lokale forhandler? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Tilbudsskjema