Dumpere for jernbanen

Hydrema ligger i forkant når det gjelder innovasjon innen jernbanearbeid med sine avanserte dumpere utstyrt med hjul for togskinnene. Disse spesialmaskinene forener Hydremas anerkjente kvalitet og pålitelighet med skreddersydde løsninger for jernbanesektoren.

912GSRAIL Front View Multitip

912GS Rail

Rail Dumper

912GS Rail
  • 10 tonn nyttelast
  • MultiTip med et 180 graders tippeområde
  • Understell med skinnemoduler for jernbaner med normale spor

Hydrema er ledende innen anleggs- og jernbaneteknologi, og vi har etablert oss som en innovativ produsent av spesialkjøretøy, inkludert vårt imponerende utvalg av dumpere og gravemaskiner spesialutviklet for jernbanearbeid. Disse maskinene kombinerer avansert ingeniørkunst, robust konstruksjon og brukervennlighet, noe som gjør dem velegnet til en lang rekke bruksområder innen bygging og vedlikehold av jernbaner.

Dumpere for jernbanen: 912GS Rail

Hydremas 912GS Rail er utviklet spesielt for jernbanearbeid, og kombinerer fleksibiliteten og styrken til Hydremas dumpermodeller med spesialfunksjoner for jernbanearbeid. 912GS Rail er utstyrt med skinnehjul, noe som gjør den i stand til å kjøre på jernbanespor, og den avanserte konstruksjonen gjør det enkelt å skifte mellom skinnedrift og vanlig veidrift. Denne allsidigheten gjør den til en uvurderlig ressurs på jernbaneanlegg.

Dumpere fra Hydrema

Hydrema tilbyr også et omfattende utvalg av vanlige dumpere, inkludert 707G-serien, 912G-serien, 922G-serien og den innovative, elektriske dumperen DT6. Hver serie er utviklet med tanke på ulike arbeidsbehov og miljøer.

  • 707G-serien er kompakt og manøvrerbar, perfekt for trange arbeidsområder og for mindre prosjekter.
  • 912G-serien har en god balanse mellom størrelse og ytelse, noe som gjør at den er utmerket for et bredt spekter av anleggsoppgaver.
  • 922G-serien er større og mer robust, designet for å takle mer krevende oppgaver og større lastekapasitet.
  • DT6, Hydremas nyeste elektriske dumper, markerer et skritt i retning av mer miljøvennlige løsninger, med utslippsfri drift uten at det går på bekostning av ytelsen.

Hydremas gravemaskiner for jernbanen: MX16G Rail og MX20G Rail

I tillegg til dumperne har Hydrema også utviklet spesialiserte gravemaskiner for jernbanearbeid, blant annet MX16G Rail og MX20G Rail. Disse gravemaskinene er spesielt utviklet for jernbaneprosjekter, og tilbyr enestående fleksibilitet og effektivitet i denne nisjen. Med avanserte hydraulikksystemer, sterke gravekrefter og evne til å manøvrere på skinner er disse gravemaskinene uunnværlige verktøy i moderne bygging og vedlikehold av jernbaner.

Hydrema fortsetter å innovere innen anleggsmaskiner, og deres utvalg av dumpere og gravemaskiner for jernbanen understreker vårt engasjement for å tilby allsidige, effektive og pålitelige løsninger for et bredt spekter av industri- og anleggsspesifikke behov. Med fokus på bærekraft, styrke og innovasjon er Hydrema en pålitelig partner for fagfolk innen bygg og anlegg.