MX16G Transport Construction Site MX16G Lays Out Sand Along A Plinth Construction Site MX16G Transporting Heavy Concrete Pipe Through Construction Site MX16G MX17G Close Up Excavator Arm City Construction Site MX16G Two Of Them At Work City Construction Site MX16G Rear View Narrow City Construction Site MX16G Working In Narrow Conditions Construction Site

MX16G

Hjulgraver


Egenskaper

 • Cummins B 4,5 L Stage 5-motor
 • Stort førerhus med utmerket sikt
 • Kraftig konstruksjon, bygget for å vare lenge
 • Omfattende brytekraft, motorkraft og graveevne
 • Arbeider lett på trange steder, i trange gater eller på trafikkerte veier
 • Kan i stor grad tilpasses dine behov
 • Den korteste bakenden i sin klasse, fra bare 1640 mm

MXG-SERIEN

Hydremas MXG-serie, inkludert den nye hjulgraveren MXG16, står for fremragende kompakthet og høy ytelse innen anleggsmaskiner. Denne serien med hjulgravere er utviklet for å manøvrere effektivt og yte optimalt både i trange bymiljøer og på trafikkerte veier. I MXG-serien finner du: MX14G, MX16G, MX17G, MX18G og MX20G. Her finner du et omfattende utvalg av gravemaskiner i ulike størrelser og styrker. MXG-serien er et eksempel på Hydremas fokus på kvalitet og tilpasningsmuligheter, noe som garanterer at hver enkelt hjulgraver kan skreddersys for å oppfylle kundens spesifikke krav og behov.


MX16G

Hydrema MXG16 er en stjerne i MXG-serien av gravemaskiner, kjent for sin kompakte størrelse kombinert med imponerende ytelse. Denne modellen er perfekt egnet for arbeid i urbane miljøer og travle gater der det er trangt om plassen. MXG16 skiller seg ut med sin robuste effektivitet og omfattende gravekapasitet, alt i et kompakt design. Med Hydrema MXG16 oppnår du en uovertruffen produktivitetsforbedring på byggeplassene dine.


ET KRAFTPAKKE AV EN GRAVEMASKIN

Hjertet i Hydrema MXG16 er den imponerende Cummins B 4,5 L Stage 5-motoren. Denne motoren er utstyrt med et 16-ventilers Common-Rail Turbodiesel-system og avansert teknologi som tar ytelsen til nye høyder. Denne motoren yter 175 hestekrefter og har et maksimalt dreiemoment på 780 Nm. Denne kraftpakken sørger for at MXG16 håndterer selv de mest utfordrende oppgaver med letthet, og effektiviteten er ubestridelig selv i de mest krevende miljøer. Motordesignet inkluderer en stor drivstofftank og AdBlue-system, som sammen sikrer økonomisk drift og overholdelse av de nyeste miljøstandardene.

MXG16 briljerer også med sin avanserte hydrostatiske girkasse, som alltid sørger for firehjulsdrift. Denne girkassen er utviklet med tanke på både jevn kjøring og gode kjøreegenskaper, og har en elektronisk styrt kjøremotor og et to-trinns softshift Powershift-system. Dette gjør det mulig å velge mellom manuelle og automatiske girskift, noe som gir føreren full kontroll til å tilpasse kjøreegenskapene til terrengets krav. Med tilpasningsdyktige gir-hastigheter, som passer både til kjøring på vei og i terrenget, oppnår MXG16 en perfekt kombinasjon av kraft og finjustering.

GRAVEMASKIN

Hydrema MXG16 introduserer en revolusjon innen gravemaskiner med sin innovativt utformede todelte bom, som er standard på alle modeller. Bommen, som er en blanding av robusthet og nøyaktighet, er laget av høyfast stål og er tilgjengelig i varianter på 2.0 m, 2.5 m og 3.0 m for å oppfylle dine unike krav. MXG16 utmerker seg spesielt når det gjelder brukervennlighet og allsidighet, takket være det hydrauliske hurtigskiftesystemet og muligheten til å legge til en tiltrotator som ekstrautstyr. Disse funksjonene gjør det enkelt å veksle mellom ulike verktøy, noe som øker effektiviteten betraktelig. Uansett hva slags oppgave det er snakk om, garanterer MXG16 deg allsidigheten og kraften du trenger for å fullføre jobben med maksimal effektivitet.


UNDERSTELL

Hydrema MXG16 definerer fleksibilitet med sine seks tilpassede understellkonfigurasjoner, designet for å møte utfordringene i ethvert terreng. Denne hjulgraveren garanterer forbedret stabilitet og ytelse i en lang rekke arbeidssituasjoner:

 • Doserblad bak (A1)
 • Doserblad foran (A1V)
 • Doserblad foran/bak (2xA1)
 • Doserblad foran / Stabilisatorer bak (A3)
 • Stabilisatorer foran / Doserblad bak (A3V)
 • Stabilisatorer foran/bak (A4)

Disse skreddersydde understellsalternativer gir MXG16 muligheten til å tilpasse seg nøyaktig til dine arbeidsbehov, noe som forandrer måten du opplever de daglige arbeidsoppgavene på. Uansett hvilken konfigurasjon du velger, vil MXG16 forbedre effektiviteten og komforten på arbeidsplassen.

understell til mx16g


AKSLER

Denne hjulgraveren er utstyrt med toppmoderne ZF-aksler som forsterker maskinens ytelse under krevende forhold. Disse akslene, som er utstyrt med 45 % limited-slip differensialsperre, sikrer jevn kraftfordeling og betydelig bedre trekkraften når det trengs som mest. Takket være planetreduksjonen i hjulnavene oppnår MXG16 overlegen dreiemoment og presisjonskontroll, noe som gjør vanskelige oppgaver problemfrie. I tillegg er hver aksel utstyrt med integrerte bremser, noe som gir utmerket bremseevne ved graving. Framakselen på MXG16 er spesialdesignet med en senterbolt og pendellås, noe som muliggjør en pendelvinkel på +/- 8º. Dette gir økt stabilitet og smidighet, spesielt på ujevnt underlag.


STYRING

Med sitt avanserte hydrauliske styresystem er MXG16 designet for å sikre presise kjøreegenskaper selv i de mest utfordrende situasjoner. Dette systemet gir mulighet for en ekstra forbedring ved å legge til styrespak-styring. Styrespaken, som støtter hastigheter opp til 20 km/t, gir føreren økt kontroll og en mer nyansert kjøreopplevelse. Dette innovative tilbehøret forvandler styringen av MXG16 og gjør selv de mest avanserte manøvrene intuitive og uanstrengte. Styrespaken gjør det enkelt for operatøren å styre maskinens kraft og nøyaktighet, noe som gjør selv komplekse oppgaver til en overkommelig prosess.


HYDRAULISK SYSTEM

Hydrema MXG16s hydraulikksystem, med sin to-krets Load Sensing-teknologi og et separat høytrykkssvingsystem, sikrer presis og økonomisk drift. Systemet, som er utstyrt med elektronisk effektregulering og intelligent Mode Control, gjør det mulig å finjustere arbeid og drivstoffeffektivitet via ECO-modus. Med opptil tre justerbare hydraulikkretser er det enkelt å tilpasse MXG16 til ulike redskaper i førerhuset, noe som optimaliserer oppgavebytte og maksimerer produktiviteten.

Oljevolumer:

Pumpe 1: Arbeidshydraulikk - 319 l/min
Pumpe 2: Dreiehydraulikk - 88 l/min

Systemtrykk:

Arbeidshydraulikk: - 350 bar
Svinghydraulikk: - 395 bar
Hydraulisk krets 1, ZV1: - 30-200 L/min
Hydraulisk krets 2, ZV2: - 15-100 l/min
Hydraulisk krets 3, ZV3: - 50-200 l/min


MOTOR

MXG16 har en imponerende Cummins B 4.5L Stage 5-motor, en perfekt kombinasjon av miljøbevissthet og kraftige spesifikasjoner. Denne motoren er utstyrt med et omfattende utslippskontrollsystem bestående av DOC, DPF og SCR med AdBlue, som effektivt reduserer utslippene for å oppfylle de strengeste miljøkravene. Motoren er utstyrt med et 16-ventilers Common-Rail turbodieselsystem og en intercooler, og yter opptil 175 hk og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm. Hydrema MXG16 er designet med tanke på effektivitet og bærekraft, med en stor 280 liters drivstofftank og en 31,5 liters AdBlue-tank som minimerer behovet for påfylling og maksimerer driftstiden.


KJØREHYDRAULIKK OG GIRKASSE

Denne gravemaskinen utmerker seg med hydrostatisk girkasse og konstant firehjulsdrift, noe som sikrer jevn og smidig kraftoverføring under alle forhold. Den elektronisk styrte drivmotoren gir presis hastighetsjustering, mens den innovative to-trinns softshift Powershift-girkassen gjør det mulig å veksle mellom manuelt og automatisk gir. Denne modellen opprettholder ytelsen og effektiviteten selv når den er lastet med tilleggsutstyr som stabilisatorer eller tunge redskaper, noe som befester dens posisjon som en svært allsidig hjulgraver.

Veigir (km/t): 37
Terrenggir (km/t): 0-9
Krabbegir (km/t): 4
Maks. trekkraft (kN): 111

Hastighetene er oppgitt for en standardmaskin med doserblad og standard dekkmontering. Med ekstra vekt, for eksempel støttebein, rotortilt og tunge redskaper eller annet utstyr, kan maksimalhastigheten bli lavere.


ELEKTRISK SYSTEM

MXG16 er utstyrt med et kraftig 24 V-strømsystem, inkludert en generator på 70 ampere og to robuste 12 V-batterier på 100 Ah, som sikrer en konstant og pålitelig energiforsyning. Det elektriske systemet er forbedret med ekstra beskyttede ledninger og bruker kun vanntette kontakter, noe som forlenger levetiden og garanterer feilfri drift. Enkel tilgang til sikringer og reléer i førerhuset gjør det enkelt å utføre raske inspeksjoner og vedlikehold. MXG16 har også en elektrisk funksjon for nøddrift for økt sikkerhet, som trer i kraft ved svikt i primærsystemene, samt en automatisk strømbryter som beskytter maskinen og forenkler vedlikeholdsprosessen.


AUTOMATISK STRØMBRYTER

Sikkerhet og brukervennlighet står i sentrum for MXG16s design, takket være den automatiske strømbryteren. Dette innovative systemet sørger for at alle elektriske systemer slås av automatisk for å spare energi og forlenge batteriets levetid når jobben er ferdig og du forlater maskinen. Når du kommer tilbake, reaktiverer dørsensorene systemet, noe som gjør det enkelt å gjenoppta arbeidet uten manuell omstart. Kontrollpanelet har en innebygd tidtaker som styrer denne nedstengningsprosessen for ekstra bekvemmelighet. I tillegg er det en nødbryter plassert lett tilgjengelig i førerhuset, noe som gir ekstra sikkerhet og trygghet under arbeidet.


DRIFT

MXG16 er designet med fokus på en intuitiv og ergonomisk brukeropplevelse. Med avanserte styrespaker med fire proporsjonale servofunksjoner, en proporsjonal rulle og fire knapper får du detaljert kontroll over maskinens ulike funksjoner. Den valgfrie hydraulikken håndteres enkelt via styrespakrullene, mens fotpedalene gjør det enkelt å betjene den todelte bommen, stabilisatorene og doserbladet, noe som bidrar til effektiv multitasking. Instrumentpanelets elektroniske styring av trykk og flyt av hydraulikken i ekstrautstyr gjør det mulig å finjustere maskinens respons slik at den passer nøyaktig til din arbeidsstil.


SVINGSYSTEM

MXG16 er utstyrt med et moderne hydrostatisk høytrykkssvingsystem som gir jevne og nøyaktige rotasjonsbevegelser. Dette systemet har en banebrytende energiregenereringsfunksjon som resirkulerer energi fra bremsene til dieselmotoren, noe som forbedrer energieffektiviteten ved hver rotasjon. Soft-start funksjonen og vinkelsensorer sørger for myk start og presis kontroll i rotasjoner, og den mekaniske holdebremsen i planetgiret bidrar til ekstra sikkerhet og stabilitet. Hydrema MXG16 imponerer med en rotasjonshastighet på 10,8 o/min og et svingmoment på 50 kNm, noe som gjør den ideell for presise bevegelser på krevende byggeplasser.


BREMSER

Hydremas MXG16 er utstyrt med et effektivt tokrets-bremsesystem med vedlikeholdsfrie oljesmurte skinnebremser på hvert hjul, noe som sikrer lang levetid og reduserer behovet for vedlikehold. Den innebygde parkeringsbremsen i girkassen er en viktig sikkerhetsfunksjon som sikrer maskinen når den ikke er i bruk. MXG16 har også en automatisk gravebrems som standard, noe som forbedrer sikkerheten under arbeidet ved at maskinen stabiliseres automatisk i det øyeblikket gravearbeidet starter. Denne avanserte bremseløsningen er nok et bevis på Hydremas engasjement for å levere sikre og pålitelige maskiner.


FØRERHUS

MXG16s førerhus er et eksempel på eksepsjonell plass og funksjonalitet, designet med tanke på ROPS-sertifisert sikkerhet og komfort. Førerhuset er utstyrt med et skyvevindu i døren og et todelt frontrute, noe som gir allsidige muligheter for ventilasjon og enkel tilgang. Et gjennomsiktig takvindu gir mer lys og bedre sikt. Førerkomforten sikres med en justerbar rattstamme og et fullt justerbart armlene, som sikrer en ergonomisk komfort. Førerhuset har et avansert klimaanlegg med syv luftuttak for perfekt temperaturregulering og et luftfjæret sete som gir overlegen komfort. Teknologientusiaster vil sette pris på den store 10-tommers berøringsskjermen og den innebygde skjermkontrollen i armlenet. Sikkerheten forbedres med store, elektronisk justerbare sidespeil og et ryggekamera som gir full overblikk. Innredningen i førerhuset kompletteres med praktisk oppbevaringsplass under og bak setet, noe som gjør denne kabinen til en ideell arbeidsplass.


LYDNIVÅ

MXG16 er designet med fokus på å minimere støy for å forbedre arbeidsmiljøet. Inne i førerhuset holdes lydnivået på et imponerende lavt nivå på bare 68 dB(A), noe som skaper en rolig atmosfære som fremmer konsentrasjon og reduserer stress for føreren. Utvendig bidrar MXG16 til lavere støyforurensning på arbeidsplassen med et lydnivå på 102 dB(A), noe som understreker Hydremas engasjement for å begrense støyforurensning, selv ved intensiv bruk.

Dimensjoner

  Milimeter
Bredde over:
Doserblad 2550
Støtteben, senket 3870
Dekk 10.00-20 2530
Dekk 600/40-R22.5 2520
Dekk 650/45-R22.5 2570
Dekk 700/40-R22.5 2730
Sporvidde over standard dekk 1942
Akselavstand 2600
Avstand, dreiesentrum til bakaksel 1200
Avstand, dreiesentrum til foraksel 1400
Gjennomkjøringshøyde, førerhytte 3120
Transporthøyde 4000
Lengde, veitransport 6320
Overheng, for (med 2,5 m gravearm) 3330
Avstand, dreiesentrum til kontravekt 1640
Svingradius bak 1792
Frihøyde støtteben 350
Frihøyde, hjul, senkede støtteben 50
Frihøyde doserblad 510
Frihøyde, hjul, senket doserblad 75
Overheng, doserblad 1175
Overheng, støtteben 1110
Frihøyde, aksler 360
Svingradius, for
med 2.0 m gravearm 1650
med 2.5 m gravearm 1990
med 3.0 m gravearm 2320
Total lengde ved transp. 2,5 m gravearm 8720
Gravebom. Høyde ved transp. 2,5 m gravearm 2920
Senterforskyvning, gravebom 118
Venderadius, ytterst 6700
Venderadius, innerst 3600

Dimensjoner med standarddekk 10.00-20.

 

MASKINVEKT

Chassis  
A1 - Doserblad 17,300
A3 - Doserblad + stabilisatorer 18,600
2 x A1 - Doserblad foran og bak 18,500
A4 - Stabilisatorer  foran og bak 18,700

Vekt oppgitt med 200 kg hurtigfeste og 400 kg skuffe

 

ARBEIDSOMRÅDE OG BRYTEKRAFT

Lengde på gravearm mm 2.0 2.5 3.0
Slaghøyde mm 10280 10780 11270
Lastehøyde mm 9520 9720 10210
Gravedybde mm 4910 5410 5910
Rekkevidde mm 8820 9320 9820
Vertikal gravedybde mm 3720 4180 4660
Horisontal gravedybde mm 6170 6360 6000
Lastehøyde mm 6710 7210 7710
Arbeidsdybde mm 5410 5910 6410
Rekkevidde    mm 8190 8690 9190
Rotasjonsvinkel skuffe 0 175 175 175
Brytekraft, direktemontert skuffe  
Brytekraft, skuffe (ISO) kN 106    
Gravestyrke (ISO) kN 93 82 72
Maks. anbefalt skuffestørrelse  
Standardskuffe m3 0.9    
Maks. anbefalt skuffestørrelse med rotortilt
Standardskuffe m3 0.7    

Arbeidsområdet er spesifisert med Hydrema standardskuffe og 1800 mm gripehøyde.

FORSKJELLENE MELLOM MODELLENE I MXG-SERIEN

MX14G

 • Kjennetegnes av den minimale motvekten som muliggjør en eksepsjonelt kort svingradius
 • Utstyrsalternativene inkluderer gravarmer i lengder på 2.0 og 2.5 meter
 • Utstyrt med den minste ytterbommen i serien
 • Kjennetegnes som den mest kompakte varianten i MXG-serien
MX14

MX16G

 • Kjent som den "midterste" modellen i serien
 • Har en kraftigere kjøremotor sammenlignet med MX14G
 • Gravearmen er tilgjengelig i tre størrelser: 2.0, 2.5 og 3.0 meter
 • Kombinerer begrenset svingradius med forbedret gravekapasitet

MX17G

 • Kombinerer de beste egenskapene fra MX16G og MX18G.
 • Samme bomlengde som MX16G.
 • Utstyrt med MX18G motvekt
 • Gir den høyeste løftekraften i serien
MX17

MX18G

 • Seriens lengste ytterbom for optimal rekkevidde
 • Fremstår med høyeste kapasitet for bryting og graving
 • Mer robust enn andre modeller, men gir ekstra kraft
 • Er den største maskinen som er tilgjengelig i MXG-serien
MX18

MX20G

 • Tilsvarer spesifikasjonene til MX18G, men med tilleggsutstyr
 • Standardmontert med doserblad og stabilisatorer
 • Veier mest i serien på grunn av sitt ekstrautstyr
 • En oppgradert versjon av MX18G doserblad og stabilisatorer
MX20

MX16G: INNOVASJON OG EFFEKTIVITET I MODERNE MASKINER

Oppdag Hydrema MX16G, en hjulgraver som representerer det ypperste innen moderne konstruksjonsteknologi. Med sin kompakte konstruksjon er denne maskinen perfekt tilpasset for manøvrering på trange steder - fra myldrende bymiljøer til trange arbeidsområder. MX16G er utstyrt med en kraftig Cummins-motor, et raffinert hydraulikksystem og et intuitivt operatørgrensesnitt, og kombinerer utmerket ytelse med miljøvennlige driftsprinsipper.

MX16Gs toppmoderne girkasse sørger for jevn kraftoverføring og maksimal kraftutnyttelse, mens det avanserte drivhydraulikksystemet sikrer nøyaktighet i alle bevegelser. Komforten i førerhuset er i en klasse for seg med lydisolering, ergonomisk design og høyteknologiske funksjoner som sikrer at føreren har kontroll og komfort gjennom hele arbeidsdagen. Maskinens tilpassede understellsinnstillinger og robuste elektriske system gjør MX16G til mer enn bare en hjulgraver - den er en viktig og pålitelig partner på arbeidsplassen som bidrar til effektivitet og nøyaktighet i alle prosjekter.

Stor stabilitet og god hydraulikk. Absolutt verdt å vurdere når du skal kjøpe en ny maskin

MX16G
Png Mark Hydrema Yellow

YTELSE OG BRUKERVENNLIGHET I HØYSETET MED HYDREMA MX16G

MX16G fra Hydrema er ikke bare en maskin, den er den ultimate aktøren innen masseflytting. Med en imponerende motor som yter opptil 175 hk og en hydraulikkflyt på 407 l/min, overgår den prosjektets forventninger og gir deg kraft og ytelse som gjør en forskjell.

Men MX16G handler ikke bare om styrke, men også om presisjon og effektivitet. Maskinens raffinerte svingkontroll og bruk av energiregenerering fra svingbremsene sørger for at du kan utføre oppgavene dine jevnt og nøyaktig. Det betyr at du kan jobbe raskere og mer effektivt.

Komfort er avgjørende når du arbeider lange dager på en maskin som MX16G. Førerhuset er designet for maksimal komfort og funksjonalitet. Den store 10-tommers skjermen og de tilpassede kontrollene gjør betjeningen enkel og intuitiv, slik at du kan opprettholde produktiviteten gjennom hele arbeidsdagen.

Sikkerhet har høyeste prioritet, og MX16G skuffer ikke. Det avanserte kamerasystemet og 360-graders overvåking gir deg eksepsjonell sikkerhet og full oversikt over arbeidsområdet ditt. Du kan jobbe trygt, vel vitende om at du har kontroll.

Til slutt handler det om brukervennlighet. MX16G har funksjoner som kan tilpasses dine individuelle behov. Du kan konfigurere maskinen slik at den passer akkurat til det du trenger til prosjektene dine.

Alt i alt representerer MX16G fra Hydrema den ideelle kombinasjonen av styrke, presisjon og pålitelighet. Den er din uunnværlige partner i grunnarbeider og gir deg verktøyene du trenger for å lykkes.

Hydrema Telematics

REVOLUSJONERENDE DATAHÅNDTERING

I en tid der avansert teknologi og datainnsamling er nøkkelen til økt effektivitet, lanserer Hydrema MX16G, utstyrt med den innovative Hydrema Telematics-teknologien. Takket være denne teknologien blir MX16G mer enn bare en hjulgraver - den blir en sentral brikke i arbeidet med å maksimere produktiviteten og minimere nedetiden.

Hydrema Telematics er et avansert system som samler inn og analyserer data om maskinens ytelse og tilstand. Med en integrert GSM/GPS-enhet overfører MX16G kontinuerlig data til en sentral server, noe som gir inngående innsikt i maskinens drift.

Denne systematiske overvåkingen av maskinens ytelse og vedlikeholdsbehov gjør planleggingen mer effektiv og forhindrer uventede driftsstopp. Du kan optimalisere drivstofforbruket og planlegge vedlikeholdet strategisk for å redusere kostnadene. I tillegg gir data fra Hydrema Telematics deg verdifull informasjon som du kan bruke til å ta velinformerte beslutninger om flåten og prosjektene dine.

Hydrema Telematics gir deg tilgang til et vell av informasjon og funksjoner, blant annet:

 • Maskinovervåking: Spor viktige data som maskintype, serienummer, modellnummer og geografisk plassering. Følg med på maskinens driftstimer, batteristatus og mer.
 • Feilsøking: Få umiddelbare varsler om feil og defekter på MX16G, noe som gir rask respons og minimerer nedetiden.
 • Drivstoffhåndtering: Detaljert innsikt i drivstofforbruket bidrar til å forbedre drivstoffeffektiviteten og redusere kostnadene.
 • Vedlikeholdsstyring: Administrer serviceavtaler og få påminnelser om vedlikehold for å holde MX16G i optimal stand.

Hydrema Telematics forvandler MX16G fra bare en maskin til en intelligent, datadrevet partner som hjelper deg med å oppnå fremragende resultater. Med MX16G og Hydrema Telematics kan du forberede deg på å oppleve en ny æra av effektivitet og pålitelighet.

MX16G: EN NY EPOKE AV TEKNOLOGISK AVANSERT GRUNNARBEID

Hydraulics

HYDRAULIKK

EFFEKTIV HYDRAULISK KAPASITET

Denne revolusjonerende maskinen skiller seg ut med sitt ekstraordinære hydraulikksystem, som leverer en maksimal gjennomstrømning på 407 liter i minuttet. Denne imponerende hydrauliske ytelsen sikrer jevn og presis drift av hydraulisk drevet tilbehør. Uansett hva slags oppgave det er snakk om, fra bruk av skuffer til grabber, er MX16G-hydraulikksystemet klar til å oppfylle og overgå forventningene dine.

Safety

SIKKERHETEN

PRIORITERT SIKKERHET OG SYNLIGHET

MX16G understreker sitt engasjement for sikkerhet med innebygde avanserte sikkerhetstiltak, som inkluderer muligheter for ekstra eksterne kameraer og et omfattende 360-graders synssystem. Disse funksjonene forbedrer førerens sikt og sikkerhet, noe som er avgjørende i trange og hektiske arbeidsmiljøer.

Cab

Førerhuset

JOBBE KOMFORTABELT OG MED STIL

Hydremas MX16G er en førsteklasses arbeidsstasjon med fokus på komfort og funksjonalitet. Førerhuset er romslig og stillegående, noe som gir føreren en behagelig arbeidsopplevelse selv under lange arbeidsdager.

AVANSERT TEKNOLOGI OG KRAFT

PRESISJONSSTYRING OG EFFEKTIV ROTASJONSKONTROLL

MX16G setter en ny standard for presisjon og kontroll i sektoren for masseforflytning. Med en dedikert hydrostatisk krets for svingfunksjonen og regenerering av bremseenergien er denne maskinen i stand til å utføre jevne og presise svingbevegelser, uansett arbeidsforhold.

TILPASNING TIL DINE UNIKE BEHOV

MX16G er utformet for å passe nøyaktig til dine behov takket være den modulære designen. Velg riktig understell og dekktype for jobben din, og legg til ekstrautstyr som en Engcon tiltrotator for ekstra allsidighet. Tilpass MXG16 til dine unike behov og optimaliser arbeidsresultatene dine.

VEDLIKEHOLD OG SERVICE BLIR ENKELT

Service og vedlikehold er en lek med MX16G. Enkel tilgang til servicepunkter gjør det raskt å utføre nødvendige oppgaver. Maskinen kan også utstyres med et sentralisert smøresystem som automatisk tilfører de nødvendige smøremidlene. For å gjøre det enda mer praktisk og effektivt kan du bruke Hydrema Telematics til å styre og overvåke maskinen, slik at du får full kontroll over vedlikeholdet.

IMPONERENDE MOTORKRAFT

Hydrema MX16G er utstyrt med en dynamisk Cummins-motor som leverer opptil 175 hestekrefter og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm, noe som gjør den ideell til å mestre selv de mest utfordrende oppgaver. Den kraftige motoren gir ikke bare utmerket trekkraft, men er også utviklet med tanke på drivstofføkonomi, noe som bidrar til å redusere de totale driftskostnadene.

Har du spørsmål eller trenger du å vite mer?

Har du spørsmål om MX16G, våre andre maskiner eller service? Eller ønsker du å bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Tilbudsskjema