926G High Mobility 926G Construction Site 1 926G Left View Pallet Forks 926G Right Rear View Excavating Double Command 1 926G Mounting Heating Pipe 3

926G

Traktorgraver


Egenskaper

 • Arbeidsområde på opptil 280°
 • Kraftig Cummins B-4.5 Stage 5-motor
 • Midjestyring for en overlegen ytelse i terrenget
 • Brukervennlig og god førerkomfort
 • Stillegående og kompakt for bruk i byen
 • Enestående sikt fra førerhuset

900G-SERIEN

900G-serien fra Hydrema representerer høy kvalitet innen midjestyrte traktorgravere, og setter nye standarder for ytelse, komfort og allsidighet i denne maskinkategorien. Takket være opptil 45 års erfaring er disse traktorgraverne robuste og brukervennlige, og de tilbyr en enestående kraft, stabilitet og arbeidshastighet som matcher ekte ladere.


Hydrema 926G

Hydremas 926G er en midjestyrt traktorgraver i toppklasse som forener styrke, presisjon og komfort. Utstyrt med en kraftig Cummins-motor på 147 hk og en avansert hydraulikk, takler den både grave- og lasteoppgaver med letthet. Med sin innovative design, inkludert funksjonen Dobbelkommando, gir den uovertruffen fleksibilitet og brukervennlighet. Den robuste konstruksjonen og det midjestyrte chassiset sikrer optimal ytelse under alle forhold, mens det komfortable førerhuset garanterer en behagelig arbeidsdag. Perfekt for deg som krever det beste innen maskinteknologi og effektivitet.


YTELSE OG FLEKSIBILITET I ÉN OG SAMME GRAVER

Hydremas 926G er den kraftigste og mest omfangsrike maskinen i den imponerende 900G-serien. Denne kraftige traktorgraveren skiller seg ut med sin enestående kombinasjon av styrke og allsidighet. Med en robust Cummins-motor på 147 hk er den konstruert for å takle selv de mest krevende oppgavene med letthet.

Det som gjør 926G unik, er den innovative sideforskyvningen på gravemaskinen, som muliggjør et arbeidsområde på opptil 280 grader. Denne utrolige fleksibiliteten gjør det mulig for maskinen å arbeide på trange steder der vanlige traktorgravere er begrenset av deres reduserte arbeidsområde. Laderen er i en klasse for seg, med en ytelse som kan måle seg med en 10-tonns lader. Det store bevegelsesområdet gjør 926G til en uunnværlig ressurs på alle byggeplasser der effektivitet og allsidighet er nøkkelen til suksess.

Med Hydrema 926G får du ikke bare en maskin som kan utføre et bredt spekter av oppgaver, men også en garanti for å kunne jobbe raskere, smartere og mer effektivt. Størrelsen og styrken er uten sidestykke i 900G-serien, noe som gjør den til det beste valget for dem som ønsker det beste innen moderne masseforflytningsutstyr.

Chassis

Chassiset på Hydrema 926G er konstruert med tanke på styrke og manøvrerbarhet. Med en midjestyrt, robotsveiset konstruksjon og et avansert pendelstangsystem gir dette chassiset en eksepsjonell trekkraft og sporjustering. Uansett om terrenget er mykt, bratt eller dekt med snø, står 926G sterkt, og er klar til å takle enhver utfordring med sitt robuste og pålitelige fundament.


AKSLER

926G er utstyrt med stive, faste aksler, som er forsterket med navreduksjon for bedre holdbarhet og kraft. Denne traktorgraveren har en automatisk differensialsperre med friksjon på forakselen og en 100 % elektrohydraulisk differensialsperre på bakakselen. Disse funksjonene bidrar til en enestående stabilitet og kontroll, uansett underlag, og sørger for at 926G leverer konsekvent høy ytelse selv under de mest krevende arbeidsforhold.


MOTOR

Motoren i Hydrema 926G er en kraftig Cummins B-4.5 Stage 5-motor som yter 147 hk med et imponerende dreiemoment på 600 Nm ved 1500 o/min. Denne avanserte motoren, som er utstyrt med moderne teknologi som Common-Rail Turbodiesel og elektronisk variabel turbolader, sikrer en høy ytelse og et lavt drivstofforbruk. Motoren i 926G er konstruert for å takle krevende oppgaver med letthet, noe som gjør den til en pålitelig kraftkilde på enhver byggeplass.


DRIVSTOFF

Hydrema 926G har et drivstoffsystem som sikrer en langvarig og effektiv drift. Maskinen har en stor dieseltank på 155 liter i det bakre chassiset og en AdBlue-tank på 14 liter foran, noe som muliggjør lange arbeidsøkter uten behov for hyppige påfyllinger. Denne smarte plasseringen av drivstofftankene bidrar ikke bare til bedre vektfordeling, men også til økt effektivitet og produktivitet på arbeidsplassen.


BREMSER

Denne traktorgraveren er utstyrt med et svært effektivt hydraulisk servosystem og et tokretsbremsesystem som sikrer en pålitelig og kontrollert bremsing under alle arbeidsforhold. Maskinen har også oljebelagte skivebremser på alle hjul for en ekstra sikkerhet og stabilitet. En viktig sikkerhetsfunksjon er den elektrohydrauliske parkeringsbremsen "Failsafe", som automatisk aktiverer de våte skivebremsene på forakslene. Det avanserte bremsesystemet i 926G sørger for en maksimal operatørsikkerhet og en effektiv håndtering på byggeplassen.


HYDRAULISK SYSTEM

Hydraulikksystemet i 926G er nøye utviklet for å optimalisere både kraft og kontroll. Den elektronisk styrte dobbeltkommando sammen med Flow Sharing-teknologien sikrer en presis og effektiv drift. Systemet, som er utstyrt med en høytytende pumpe som leverer opptil 220 l/min ved 2200 o/min og 240 bar trykk, gjør at maskinen kan utføre selv de mest krevende oppgaver med en stor presisjon. Denne overlegne hydraulikkapasiteten gjør 926G til et ideelt valg for en rekke bruksområder hvor presis manøvrering er avgjørende.


GIRKASSE

Den innovative girkassen i Hydrema 926G setter en ny standard for smidighet og kraft i traktorgravere. Den 6-trinns helautomatiske "ERGO-POWER Soft-Shift"-girkassen ZF WG115 er utviklet for å gi en behagelig kjøreopplevelse med sin avanserte, 100 % elektroniske styring. Denne teknologien sikrer smidige girskift uten at det går på bekostning av trekkraften, noe som er avgjørende for presisjonsarbeid i krevende miljøer. Med konstant firehjulsdrift og et allsidig girspekter gir denne girkassen en perfekt balanse mellom kraft og manøvrerbarhet, noe som gjør 926G til en uunnværlig partner på enhver byggeplass.


STYRING

Med sitt avanserte kontrollsystem setter Hydrema 926G en ny standard for presisjon og kontroll. Den leddelte konstruksjonen med et oscillerende dreiepunkt og hydrauliske stabilisatorer sørger for at vekten automatisk overføres mellom hjulene for en optimal vektfordeling og en god stabilitet. Dette kompletteres av et effektivt hydrostatisk styresystem som bruker Load Sensing og dobbeltvirkende sylindere med endebremser for å gi en nøyaktig og smidig respons. Med en imponerende styrevinkel på +/- 35° gir 926G utmerket manøvreringsevne, noe som er avgjørende for å navigere i komplekse arbeidsområder.


ELEKTRISK SYSTEM

Hydrema 926G er utstyrt med et robust og pålitelig elektrisk system som er utviklet for å ivareta maskinens mange avanserte funksjoner. Systemet inkluderer et standard 24 V-oppsett med en kraftig generator på 70 Amp. og to 12 V-batterier på 95 Ah, noe som sikrer en stabil og kontinuerlig strømforsyning til alle systemene i maskinen.


FØRERHUSET

Førerhuset i Hydrema 926G er perfekt med tanke på komfort og funksjonalitet, og er designet for å maksimere førerens produktivitet og velvære. Dette romslige ROPS/FOPS-godkjente førerhuset er produsert med en avansert fjæring som sikrer en komfortabel og støyfri arbeidsplass. Med justerbare mekaniske eller luftfjærede seter, multijusterbare armlener og et justerbart ratt tilbyr førerhuset en ergonomisk arbeidsplass som tilpasses den enkelte fører. I tillegg er førerhuset utstyrt med moderne bekvemmeligheter som f.eks. et kjøleskap og fjernstyrte lys, noe som ytterligere forbedrer brukervennligheten og komforten under lange arbeidsøkter.


DOBBELTKOMMANDO

Hydrema 926Gs dobbeltkommando-system revolusjonerer operatørens kontroll og fleksibilitet. Dette innovative systemet gjør det mulig å styre maskinens hydraulikkfunksjoner og hjulstyringen via joystickene i armlenene, selv når setet er vendt i motsatt kjøreretning. Denne funksjonen er praktisk for presis håndtering av komplekse oppgaver, og forbedrer sikkerheten og effektiviteten under driften.


GRAVEMASKIN

Gravedelen i Hydrema 926G forener maksimal ytelse og presisjon. Med et unikt sideskift og et arbeidsområde på 280° får du en stor fleksibilitet, spesielt på trange steder. Høy effekt ved både lav og høy hastighet og sterk brytekraft gjør at den er utmerket for komplekse graveoppgaver. Flow Sharing-teknologien sikrer en jevn gravesyklus og drivstoffeffektivitet, og den robuste konstruksjonen lover en lang levetid. Tillegget av en Engcon-tiltrotator forbedrer gravemaskinens fleksibilitet og gjør det mulig å rotere og tilte maskinen 360°, noe som er veldig fint for presise jobber i utfordrende områder.


LADER

Lasterseksjonen på 926G er et eksempel på kraft og effektivitet. Denne delen er utstyrt med midjestyring med lastoverføring mellom de to chassishalvdelene, noe som sikrer at lasteren alltid følger kjøreretningen for optimal sporing og minimalt marktrykk. Denne kombinasjonen gir laderen samme ytelse og brytekraft som en stor laster, noe som gjør den ideell for både tunge løft og presisjonsarbeid. Automatisk parallellføring og laststabilisator øker komforten, spesielt under transport på veien, og den kompakte konstruksjonen gjør at den et enkel å manøvrere på trange steder.


LYDNIVÅ

Hydrema 926G er designet med fokus på et lavt lydnivå, noe som bidrar til et bedre arbeidsmiljø. I førerhuset holder lydnivået seg på imponerende 66/67 dB(A), noe som sikrer en komfortabel og stille opplevelse for føreren. Lydnivået på utsiden er begrenset til 99 dB(A), noe som minimerer støyforurensningen på arbeidsplassen.


UTSTYR

Med et omfattende utvalg av standardutstyr er Hydrema 926G designet for å møte de mest krevende arbeidsforhold med både effektivitet og komfort. Denne modellen har et bredt spekter av tilpasningsmuligheter, noe som gjør den ideell for en rekke oppgaver. Utstyret omfatter alt fra avanserte hydraulikksystemer til ergonomisk utformede førerhus, noe som sikrer at både maskinens ytelse og førerens komfort er i toppklasse.

Dimensjoner

    STANDARD TELESCOPE
Totalvekt med standard skuff kg 9500 9590
Bredde med standard dekk mm 2310 2310
Sporbredde  mm 1810 1810
Akselavstand mm 2555 2555
Venderadius - yderste skovlhjørne  mm 5.700 5.700
Maks. Bredde mm 2.555 2.555
Gravemaskin    
Grave radius o 280 280
Høyeste arbeidshøyde  mm 5940  6.020/6.820
Løftehøyde - med flat bunn mm 4100 4.180/4.980
Frihøyde - under graveskuff  mm 1190 1190
Største gravedybde mm 4750 4.750/5.950
Største rekkevidde mm 6250 6.280/7.420
Avstand - sentrum midjestyring til bakaksel  mm 1725 1725
Graveskuffens vinkel o 190 170
Frihøyde - under maskin mm 410 410
Minimum transporthøyde mm 3090 3090
Normal transporthøyde mm 4100 4100
Frikjørings vinkel ° 20 20
Sideforskyvning mm 1600 1600
Brytekraft grave syl. - max. skuffestr. (ISO 6015) kN 38,4 38,4
Brytekraft laste syl. - max. skuffestr. (ISO 6015) kN 58,7 58,7
Løftekraft - max. rekkevidde, ekskl. redskaper kg 1500 1500
Støttebein - understøttings bredde mm 3900 3900
Støttebein - max. opprettnings vinkel o 11,5 11,5
Laster      
Skuffe størrelse / bredde, maks. m3/mm 1,7/2.550 1,7/2.550
Løftehøyde - vannrett skuffe mm 3,525 3,525
Frihøyde - tippet skuff mm 2.845 2.845
Gravedybde - vannrett skuffe mm 150 150
Avstand fra maskin til tippet skuff mm 740 740
Rekkevidde max. mm 1.510 1.510
Tømningsvinkel - max. høyde o 45 45
Tilbake vinkel til overflaten o 45 45
Tipp vinkel ved overflaten o 100 100
Høyde dreiepunkt skuff mm 3.750 3.750
Løfteevne til max. høyde ekskl. redskaber kg 5.000 5.000
Brytekraft - 1,4 m3 skuff (ISO 8313) kN 85 85

Data gjelder ved standarddekk.

FORSKJELLENE MELLOM MODELLENE I 900G-SERIEN

906G og 908G fra Hydrema er multifunksjonelle traktorgravere som er ideelle for en lang rekke oppgaver, ikke minst for gravearbeid. For mer krevende og tunge bruksområder tilbyr 926G og 928G en større dimensjon og ekstra styrke, noe som er spesielt godt egnet for lasteoppgaver. Velg modellen som passer best til dine egne behov!

906G

 • Har et arbeidsområde på 280 grader takket være en sideveis forskyvning.
 • Mindre i størrelsen, sammenlignet med 926/928G.
 • Utstyrt med en motor på 122 hk.
906

908G

 • Arbeidsområde på 200 grader.
 • Den fysiske størrelsen er mindre enn på 926G og 928G.
 • Utstyrt med en motor på 122 hk.
 • Har mer løftekapasitet enn 906G og 926G.
908

926G

 • Arbeidsområde på 280 grader, takket være en sideveis forskyvning.
 • Større enn 906G og 908G.
 • Utstyrt med en sterkere motor på 147 hk.

928G

 • Arbeidsområde på 200 grader.
 • Større enn 906G og 908G.
 • Utstyrt med en kraftig motor på 147 hk.
 • Har en større løftekapasitet enn 906G og 926G.
928

HYDREMA 926G: ET VIKTIG ELEMENT I TRAKTORGRAVERVERDENEN

Møt Hydrema 926G, en banebrytende maskin innen rammestyrte traktorgravere som setter nye standarder for bransjen. Denne modellen, med sin robuste Cummins-motor på 147 hk og sitt avanserte hydraulikksystem, er designet for å møte de mest krevende arbeidsforhold med en eksepsjonell kraft og effektivitet. Med et arbeidsområde på 280 grader, takket være den innovative sideforskyvningsfunksjonen, tilbyr 926G en utrolig fleksibilitet som gjør den egnet til en rekke oppgaver - fra komplekse graveprosjekter til presist lastearbeid.

Hver eneste detalj i 926G er nøye utviklet med tanke på holdbarhet, brukervennlighet og sikkerhet. Fra det robuste, midjestyrte chassiset som sikrer optimal trekkraft og manøvrerbarhet, til det komfortable og ergonomisk utformede førerhuset, der alle funksjoner er utformet for å forbedre førerens arbeidsmiljø. Med muligheten til å legge til en Engcon-tiltrotator blir 926Gs gravemaskinseksjonen enda mer allsidig, slik at den kan utføre oppgaver med enestående presisjon og effektivitet.

Den løser alle oppgaver vi har, store og små, under urimelig stramme forhold.

926G 280 Degree Workarea
Png Mark Hydrema Yellow

HYDREMA 906G: FLEKSIBILITET 280° ARBEIDSOMRÅDE

Hydrema 926G-traktorgraveren skiller seg ut med sin imponerende gravemaskin, som på en unik måte, kombinerer høy kapasitet og nøyaktighet. Maskinens beste egenskap er det hydrauliske sideskiftet og arbeidsområdet på 280°, noe som gir den en unik evne til å nå ulike områder uten å måtte flytte seg ofte. Dette fører til betydelige tidsbesparelser og en økt effektivitet på byggeplassene.

Gravemaskinens kraft til 926G er bemerkelsesverdig, ettersom den leverer høy ytelse ved både lave og høye hastigheter. Dette, sammen med den sterke brytekraften, sikrer at oppgavene utføres effektivt og sikkert. Flow Sharing-teknologien bidrar til en jevn og konsistent gravesyklus, noe som også optimaliserer drivstofforbruket.

Utformingen av bommen og gravearmen på 926G fortjener også en spesiell oppmerksomhet. Ved å bruke lukkede profiler i høyfast stål oppnår maskinen maksimal styrke og fasthet, noe som gjør den i stand til å utføre tunge løft og krevende graveoppgaver uten problemer. De store glidelagrene i alle ledd, forsterket med et dobbelt tetningssystem, forlenger levetiden og minimerer driftskostnadene.

926Gs evne til å manøvrere og arbeide i komplekse miljøer, kombinert med kraftig ytelse og brukervennlighet, gjør den til en uunnværlig aktør i moderne anleggsvirksomhet. Med denne modellen får maskinførerne en traktorgraver som ikke bare oppfyller de strenge kravene til presisjon og effektivitet i dagens anleggsbransje, men som også forbedrer arbeidseffektiviteten med den avanserte sideskiftfunksjonen og det brede arbeidsområdet.

Til sist tilbyr Hydrema 926G en optimal balanse mellom fleksibilitet, styrke og økonomisk effektivitet, noe som gjør den til en utmerket løsning for et bredt spekter av bygge- og anleggsoppgaver.

Hydrema Telematics

FREMTIDEN INNEN MASKINSTYRING

Hydrema 926G leveres med den banebrytende Hydrema Telematics-teknologien, en avansert løsning som har transformert maskinstyring og -overvåking. Denne smarte systemintegrasjonen gjør det mulig for brukerne å holde seg oppdatert om maskinens tilstand og ytelse i sanntid.

Med Hydrema Telematics er hver 926G-maskin utstyrt med en GSM/GPS-enhet som kontinuerlig sender viktige opplysninger til en sentralisert server. Operatører og flåteledere kan enkelt få tilgang til viktig informasjon som f.eks. maskintype, serienummer, geografisk plassering, driftstimer, batteristatus, kjørt distanse samt alarm- og feilkoder. Denne informasjonen er tilgjengelig via Hydrema Telematics-portalen eller en egen app, noe som sikrer enkel og praktisk tilgang.

Ved å bruke Hydrema Telematics kan brukerne planlegge vedlikeholdet mer effektivt, identifisere og løse problemer raskere, og optimalisere maskinbruken for å maksimere produktiviteten. Denne typen smart styring og dataanalyse er avgjørende for å minimere nedetiden og kostnadene, samtidig som man opprettholder et høyt ytelses- og sikkerhetsnivå.

Hydrema Telematics i 926G er mer enn bare en teknologisk innovasjon; det er en del av Hydremas satsing på å tilby kundene de mest avanserte og brukervennlige løsningene på markedet. Med denne teknologien får operatører og entreprenører en uvurderlig ressurs som sikrer at maskinene alltid er i toppform og klare til å takle enhver utfordring.

HYDREMA 926G: YTELSE OG PRESISJON FOR MASSEFORFLYTNING

Double Command

Double Command System

KONTROLL OG FLEKSIBILITET

Hydrema 926G tar maskinbetjeningen til et nytt nivå med sitt Double Command System. Dette systemet gir føreren uovertruffen fleksibilitet og kontroll ved at maskinens hjul og alle hydrauliske funksjoner kan styres ved hjelp av to styrespaker i armlenene. Med muligheten til å betjene maskinen selv når førersetet er mot kjøreretningen, gir Double Command System en unik manøvrerbarhet og effektivitet. Denne funksjonaliteten er spesielt nyttig i komplekse eller trange arbeidsområder der presisjon og allsidighet er avgjørende for en vellykket operasjon.

Cab

FØRERHUS

LUKSUS OG FUNKSJONALITET

Førerhuset på Hydrema 926G skiller seg ut med sin sofistikerte konstruksjon med fjæring. Dette 4-punktssystemet, som er utstyrt med fire fjærenheter, parallellføring og krengningsstabilisatorer, minimerer bevegelsene fra akslene og chassiset, noe som reduserer støynivået i førerhuset betraktelig. Denne avanserte fjæringen er spesielt merkbar under rask terreng- og landeveiskjøring, der effekten av 4-punktsfjæringen er med å forbedre komforten betydelig.

Tiltrotator

Rotortilt

GIR FLEKSIBILITET OG PRESISJON

Når Hydrema 926G nå får en rotortilt, øker den allerede imponerende kapasiteten til et nytt nivå av allsidighet og nøyaktighet. Med en Engcon-tiltrotator blir gravearmen på 926G svært manøvrerbar, og kan rotere 360 grader og vippes, slik at føreren kan utføre presise oppgaver fra nesten alle vinkler. Dette er en avgjørende forbedring med tanke på arbeid i trange eller komplekse områder der konvensjonelle gravebevegelser ikke strekker til. Med dette tillegget blir 926G enda mer effektiv i oppgaver som f.eks. presisjonsgraving, rør- og kabelarbeid og landskapsarbeid.

EN DYNAMISK KRAFT INNEN MODERNE MASSEFORFLYTNING

SIKKERHET I FOKUS

Denne traktorgraveren er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner som beskytter både operatøren og byggeplassen. Med sitt ROPS/FOPS-godkjent førerhus, en robust konstruksjon og et avansert bremsesystem med elektrohydraulisk "Failsafe"-parkeringsbrems gir 926G maksimal sikkerhet under alle driftsforhold. I tillegg er maskinens avanserte hydraulikksystem og presisjonsstyring utformet for å minimere risikoen for feil og uforutsette situasjoner.

926G'S BIDRAG TIL BÆREKRAFT

Maskinen er utstyrt med en avansert Cummins B-4.5 Stage 5-motor som oppfyller strenge standarder når det gjelder utslipp, og bidrar til en mer miljøvennlig arbeidsplass. I tillegg optimaliserer avanserte teknologier som Flow Sharing og effektiv drivstoffstyring forbruket, noe som fører til lavere utslipp av skadelige stoffer. Denne kombinasjonen av kraftig ytelse og redusert miljøpåvirkning gjør 926G til et ideelt alternativ for prosjekter som prioriterer bærekraft og miljøbevissthet.

NØKKELEN TIL 926G'S YTELSE

Hydrema 926Gs hydraulikksystem er en nøkkelfaktor for den overlegne ytelsen og effektiviteten. 926G er utstyrt med et avansert Load Sensing-system og en variabel pumpe som kan levere opptil 220 l/min ved 2200 o/min og 240 bar trykk, og sørger for presis styring og kraftig ytelse. Dette sofistikerte hydraulikksystemet er nøkkelen til 926Gs allsidighet, og gjør den i stand til å takle et bredt spekter av oppgaver, fra presisjonsgraving til kraftige løft.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER TRENGER DU Å VITE MER?

Har du spørsmål om 926G-modellen, om våre andre maskiner eller tjenester? Eller ønsker du å bli kontaktet av din lokale forhandler? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Tilbudsskjema