Rail (1)

Rail

Hydrema ligger i teten når det gjelder innovasjon innen jernbanemaskiner med Rail-serien. Denne serien omfatter spesialbygde hjulgravere og dumpere på hjul for jernbanen, utviklet spesielt for å møte de unike utfordringene ved jernbanearbeid.

Hjulgravere for jernbanen

MXG RAIL Front View On Track

MX16G Rail

Rail Hjulgraver

MX16G Rail
  • Kompakt overvogn som muliggjør arbeidet på dobbeltsporede jernbaner
  • Understell med skinnemoduler for jernbaner med normale spor
  • Kan fungere i både high og low rail-modus
MX20G RAIL Working From Railway Tracks

MX20G Rail

Rail Hjulgraver

MX20G Rail
  • Konstruert for tunge løft
  • Understell med skinnemoduler for jernbaner med normale spor
  • Kan fungere i både high og low rail-modus

Dumpere for jernbanen

912GSRAIL Front View Multitip

912GS Rail

Rail Dumper

912GS Rail
  • 10 tonn nyttelast
  • MultiTip med et 180 graders tippeområde
  • Understell med skinnemoduler for jernbaner med normale spor

Hydrema er stolt over å kunne tilby en rekke spesialiserte jernbanemaskiner som støtter de voksende behovene for infrastruktur og vedlikehold i jernbaneindustrien. Produktutvalget vårt i denne kategorien omfatter jernbanedumpere og hjulgravere for jernbanen, som er utviklet for å levere ytelse, effektivitet og pålitelighet.

Våre hjulgravere for jernbanen, MX16G Rail og MX20G Rail, er eksempler på vår satsing på innovasjon og kvalitet. Disse gravemaskinene er spesielt utviklet for arbeid på og rundt jernbanesporene. De kombinerer høy ytelse med fleksibilitet, noe som gjør dem til enestående maskiner for en rekke jernbanerelaterte oppgaver, fra sporvedlikehold til større byggeprosjekter. Med sin avanserte teknologi og robuste design er MX16G Rail og MX20G Rail uunnværlige for alt jernbanearbeid.

På dumperfronten kan vi stolt presentere 912GS Rail, en spesialbygd jernbanedumper. Denne modellen er utviklet for å gi optimal ytelse under de utfordrende forholdene som ofte oppstår langs togskinner. Med sin overlegne manøvreringsevne og kraftige lastekapasitet er 912GS Rail en verdifull aktør i prosjekter rundt jernbaneinfrastruktur.

I tillegg til våre jernbanespesifikke maskiner tilbyr vi også et bredt utvalg av hjulgravere og dumpere for en rekke andre bruksområder. Vår MXG-serie med hjulgravere er kjent for sin avanserte teknologi og allsidighet, noe som gjør dem til et foretrukket alternativ i anleggsbransjen.

I dumperkategorien tilbyr vi 707G-serien, 912G-serien og 922G-serien, som alle er utviklet for å dekke ulike behov og bruksområder. Disse seriene er kjent for robusthet, pålitelighet og evne til å takle de mest krevende oppgaver.

Vi er også stolte av å kunne presentere vårt nyeste tilskudd, DT6, en elektrisk dumper. Denne banebrytende modellen vitner om vårt engasjement for bærekraft og innovasjon. DT6 kombinerer miljøvennlighet med høy ytelse, og markerer et vendepunkt mot grønnere og mer effektive byggemetoder.

Hos Hydrema er vi opptatt av å utvikle og levere maskiner som ikke bare oppfyller, men overgår standardene i bransjen. Vårt engasjement for innovasjon, kvalitet og bærekraft kommer tydelig til syne i hvert eneste produkt vi lager, og hjelper kundene våre med å nå sine mål og drive prosjektene sine fremover.