906G Loading From Pile Night 906G Rear Details 906G Excavating Road Close Up 2 906G Transport 2 906G Operator View 906G Loading From Pile

906G

Traktorgraver


Egenskaper

 • Arbeidsområde på opptil 280°
 • Midjestyring for en overlegen ytelse i terrenget
 • Brukervennlig og god førerkomfort
 • Stillegående og kompakt for bruk i byen
 • Kraftig Cummins B-4.5 Stage 5-motor
 • Enestående sikt fra førerhuset

900G-SERIEN

Hydrema 900G-serien utgjør det ypperste innen midjestyrte traktorgravere med fantastisk manøvreringsevne og brukervennlighet. Det avanserte midjestyringssystemet og systemet med dobbeltkommando sikrer presis styring av både lading og graving. Gravemaskinens arbeidsområde på 280 grader gjør den til den ideelle maskinen for en lang rekke oppgaver. Med et høyt utrustningsnivå og førsteklasses komfort er serien utviklet for å imøtekomme alle kunders behov.


Hydrema 906G

Hydrema 906G inngår i Hydremas 900G-serie av traktorgravere og er den minste og mest kompakte modellen i serien. Denne traktorgraveren er designet for å oppfylle de høyeste krav mht. allsidighet og ytelse. 906G kan utføre et bredt spekter av oppgaver med høy effektivitet og minimalt drivstofforbruk, selv under de mest krevende forhold. Takket være Hydremas erfaring på over 45 år med utvikling av midjestyrte traktorgravere, tilbyr denne maskinen en kombinasjon av kraft, stabilitet og arbeidshastighet som er på samme nivå som en ekte lader.


EN KRAFTIG YTELSE OG EN AVANSERT GIRKASSE

Hydrema 906G er utstyrt med en kraftig Cummins B-4.5 Stage 5-motor som kombinerer en avansert teknologi med en robust ytelse. Denne 4,5-liters Common-Rail-turbodieselen med 16 ventiler og elektronisk variabel turbolader er optimalisert for å arbeide hardt og effektivt, noe som sikres av en DOC-, DPF- og SCR-katalysator med AdBlue-tilsetning. Den kan til og med kjøre på biodiesel (HVO), noe som gjør den til et mer bærekraftig alternativ. Med et maksimalt dreiemoment på 470 Nm ved bare 1500 o/min er motoren designet for å levere optimal effekt ved lavere turtall, noe som reduserer forbruket av drivstoff.

Girkassen i 906G er en helautomatisk, elektronisk styrt girkasse fra DANA med 6 forovergir og 3 reversgir. Denne girkassen har en dreiemomentforsterker og en konstant firehjulsdrift, noe som sikrer smidig og uanstrengt giring uten at det går ut over trekkraften. Kombinasjonen av en kraftig motor og en avansert girkasse sikrer at 906G takler selv de mest krevende oppgavene på en enkel og pålitelig måte.

Chassis

Chassiset til Hydrema 906G er bygget med tanke på robusthet og manøvrerbarhet, med en midjestyrt konstruksjon og doble hydrauliske stabilisatorer. Dette sikrer optimal balanse og kontroll i et ujevnt terreng. Den robuste, robotsveisede stålkonstruksjonen garanterer lang holdbarhet med minimalt vedlikehold, noe som gjør 906G til en pålitelig og effektiv partner på byggeplassen.


AKSLER

Hydrema 906G er utstyrt med robuste aksler som er konstruert for å sikre lang levetid og optimal ytelse under alle driftsforhold. Disse sterke akslene med navreduksjon er konstruert for å tåle påkjenningene og utfordringene på anleggsplasser. Med en automatisk differensialsperre med friksjon i forakselen og en 100 % elektrohydraulisk differensialsperre i bakakselen garanterer 906G enestående trekkraft og kjørestabilitet.


MOTOR

906G er utstyrt med en kraftig Cummins B-4.5 Stage 5-motor som har en pålitelig ytelse og effektivitet. Denne 4,5-liters turbodieselmotoren med Common-Rail-teknologi og elektronisk variabel turbolader er optimalisert for å levere maksimal effekt og samtidig holde et lavt drivstofforbruk. Med funksjoner som DOC, DPF og SCR-katalysatorer som støtter tilsetting av AdBlue, sikrer denne motoren ikke bare sterk ytelse, men også reduserte utslipp, noe som gjør 906G til et miljøvennlig alternativ i sin klasse.


DRIVSTOFF

Traktorgraveren er konstruert med tanke på en effektiv drivstofføkonomi. Den er utstyrt med en stor drivstofftank på 155 liter som er sømløs integrert i det bakre chassiset, og en separat AdBlue-tank på 14 liter i det fremre chassiset. Denne konfigurasjonen gjør at 906G kan brukes i lengre perioder uten gjentatte påfyllinger, noe som maksimerer produktiviteten på byggeplassen. Den avanserte motoren og det optimaliserte hydraulikksystemet bidrar til å redusere det totale drivstofforbruket, noe som gjør 906G både rimelig og miljøvennlig i drift.


BREMSER

For å sikre maksimal sikkerhet og kontroll er Hydrema 906G utstyrt med et avansert bremsesystem. Dette inkluderer et hydraulisk servosystem med to kretser og oljesmurte skivebremser på alle hjul for pålitelig bremsekraft under en mange type arbeidsforhold. Maskinens elektrohydrauliske "Failsafe"-parkeringsbrems, som aktiverer skivebremsene på forakslene, vil gi deg ekstra sikkerhet. Dette effektive bremsesystemet er en viktig del av den sikre håndteringen og pålitelige ytelsen til 906G på arbeidsplassen.


HYDRAULISK SYSTEM

Det avanserte hydraulikksystemet i Hydrema 906G spiller en viktig rolle for den overlegne yteevnen og funksjonaliteten. Systemet er utstyrt med et elektronisk styrt dobbeltkommando-system, som inkluderer Flow Sharing og Mode Control, og gir presis og effektiv styring av maskinens ulike funksjoner. Den jevne fordelingen av hydraulikkstrømmen sikrer en optimal balanse mellom kraft og effektivitet, samtidig som drivstofforbruket reduseres. Med en kapasitet på opptil 165 l/min ved 2200 o/min og et trykk på 240 bar takler 906G selv de mest krevende oppgavene med letthet, noe som gjør den til en ideell maskin for et stort utvalg av anleggsprosjekter.


GIRKASSE

Hydrema 906G skiller seg ut med sin avanserte girkasse, som bidrar til imponerende ytelse og brukervennlighet. Denne traktorgraveren er utstyrt med en DANA 6/3-trinns helautomatisk, elektronisk styrt girkasse som sikrer en jevn og effektiv kraftoverføring. Med funksjoner som Double Kick Down og dreiemomentforsterker har systemet seks forovergir og tre reversgir, samtidig som det opprettholder konstant firehjulsdrift. Denne høyteknologiske girkassen sikrer ikke bare god kontroll og komfort under kjøring, men bidrar også til maskinens generelle effektivitet og pålitelighet, noe som gjør 906G til en ideell maskin for en rekke bruksområder og terrengforhold.


STYRING

906G fremhever sin smidighet med et avansert og presist kontrollsystem. Dette systemet består av hydrostatisk styring med Load Sensing og en styrevinkel på +/- 35°, noe som sikrer en eksepsjonell manøvrerbarhet. Det leddelte styresystemet forbedrer stabiliteten og kontrollen under arbeidet, noe som gjør 906G til en ideell maskin for arbeid i både romslige og trange omgivelser.


ELEKTRISK SYSTEM

Kjernen i Hydrema 906G er et pålitelig elektrisk system som driver maskinens mest avanserte funksjoner. Takket være et standard 24 V-system og en kraftig generator på 70 Amp. er denne traktorgraveren alltid klar til innsats. To 12 V-batterier på 95 Ah sørger for stabil strømforsyning, noe som gjør 906G til en pålitelig maskin som enkelt kan takle selv de mest krevende oppgavene. Det elektriske systemet er avgjørende for maskinens pålitelighet og effektivitet, og er utviklet for å oppfylle de strenge kravene i anleggsbransjen.


FØRERHUSET

Førerhuset på Hydrema 906G er en oase av komfort og funksjonalitet. Den er nøye utformet med tanke på sjåførens velvære, noe som gjør lange arbeidsdager til en mer behagelig opplevelse. Førerhuset er utstyrt med multijusterbare armlener, et kjøleskap og justerbare styrespaker. Operatøren har også fjernstyring av lyset, noe som gjør arbeidet enklere, spesielt i skumringen eller om natten. Dette førerhuset er det perfekte stedet hvor føreren kan kontrollere maskinen på en enkel og komfortabel måte, noe som bidrar til økt produktivitet på byggeplassen.


DOBBELTKOMMANDO

Det unike Double Command-systemet (Dobbeltkommando) i Hydrema 906G er en imponerende funksjon som øker maskinens fleksibilitet og brukervennlighet. Med dette systemet kan både styringen av hjulene og alle hydrauliske funksjoner betjenes via de to styrespakene i armlenene. Det betyr at føreren enkelt kan manøvrere maskinen, uavhengig av om førersetet er vendt i den ene eller andre retningen. Denne funksjonen øker maskinens allsidighet, og gjør at den kan utføre oppgaver med presisjon og effektivitet, noe som er av avgjørende betydning på en travel byggeplass.


GRAVEMASKIN

Graveren på Hydrema 906G er en kraftig og presis komponent som bidrar til maskinens allsidighet og effektivitet på byggeplassen. Med hydraulisk sideskift og et imponerende arbeidsområde på 280 grader er denne gravemaskinen i stand til å takle en lang rekke oppgaver med letthet og presisjon. Enten du graver, lader eller flytter materialer, leverer 906G imponerende kraft og ytelse, ved både lave og høye hastigheter. Flow Sharing-funksjonen sikrer en jevn gravesyklus, og bidrar til drivstoffbesparelser.


LADER

Laderen på 906G er en imponerende komponent som kombinerer kraften, stabiliteten og arbeidshastigheten til en ekte lader. Med midjestyring og lastoverføring mellom de to chassishalvdelene følger laderen alltid kjøreretningen, noe som sikrer optimal sporing og minimerer marktrykket. Denne laderen leverer imponerende ytelse med utbruddskraft og løftekapasitet, noe som gjør den egnet til en rekke oppgaver på anleggsplassen. Den smidige laderen har automatisk parallellføring og Z-kinematikk, noe som gjør det enkelt å fylle frontskuffen under alle forhold. Med standard lastestabilisator og dreibar styring for enkel posisjonering av lasten er 906G en pålitelig og effektiv partner på arbeidsplassen.


LYDNIVÅ

Lydnivået på Hydrema 906G er bemerkelsesverdig lavt, og bidrar til et behagelig arbeidsmiljø for operatøren. Inne i førerhuset måles lydnivået til bare 66/67 dB(A), mens det på utsiden er 99/99 dB(A). Den støylave konstruksjonen sørger for at operatøren kan arbeide komfortabelt, selv i lengre arbeidsperioder, samtidig som støyforurensningen på arbeidsplassen minimeres.


UTSTYR

906G leveres som standard med en imponerende mengde funksjoner og utstyr. I tillegg til de vanlige funksjonene har den også et bredt utvalg av tilleggsutstyr som kan tilpasses den enkeltes behov. Dette gjør det mulig for operatørene å tilpasse maskinen nøyaktig til de spesifikke oppgavene som skal utføres på byggeplassen. Maskinens modulære design gjør det enkelt å installere selv omfattende tilleggsutstyr, for eksempel et alternativt støttebein-arrangement.

Dimensjoner

    STANDARD TELESCOPE
Totalvekt med standard skuff kg 9200 9400
Bredde med standard dekk mm 2310 2310
Sporbredde  mm 1800 1800
Akselavstand mm 2555 2555
Venderadius - yderste skovlhjørne  mm 5.700 5.700
Maks. Bredde mm 2.380 2.380
Gravemaskin    
Grave radius o 280 280
Høyeste arbeidshøyde  mm 6110 6.200/7.030
Løftehøyde - med flat bunn mm 4260 4.240/5.190
Frihøyde - under graveskuff  mm 1290 1270
Største gravedybde mm 4810 4.760/5.960
Største rekkevidde mm 6130 6,160/7,300
Avstand - sentrum midjestyring til bakaksel  mm 1730 1640
Graveskuffens vinkel o 190 170
Frihøyde - under maskin mm 380 380
Minimum transporthøyde mm 2970 2970
Normal transporthøyde mm 4080 4080
Frikjørings vinkel ° 20 20
Sideforskyvning mm 1500 1500
Brytekraft grave syl. - max. skuffestr. (ISO 6015) kN 37,6 37,6
Brytekraft laste syl. - max. skuffestr. (ISO 6015) kN 57,4 57,4
Løftekraft - max. rekkevidde, ekskl. redskaper kg 1450 1450
Støttebein - understøttings bredde mm 3800 3800
Støttebein - max. opprettnings vinkel o 11,5 11,5
Laster      
Skuffe størrelse / bredde, maks. m3/mm 1,4/2.380 1,4/2.380
Løftehøyde - vannrett skuffe mm 3.445 3.445
Frihøyde - tippet skuff mm 2.880 2.880
Gravedybde - vannrett skuffe mm 180 180
Avstand fra maskin til tippet skuff mm 660 660
Rekkevidde max. mm 1.450 1.450
Tømningsvinkel - max. høyde o 45 45
Tilbake vinkel til overflaten o 45 45
Tipp vinkel ved overflaten o 100 100
Høyde dreiepunkt skuff mm 3.670 3.670
Løfteevne til max. høyde ekskl. redskaber kg 4.500 4.500
Brytekraft - 1,4 m3 skuff (ISO 8313) kN 73 73

Data gjelder ved standarddekk

FORSKJELLENE MELLOM MODELLENE I 900G-SERIEN

Alt i alt er 906G og 908G allsidige traktorgravere som takler de fleste oppgaver, og som er perfekte til graving. 926G og 928G er større versjoner med ekstra kraft, ideelle for krevende arbeidsoppgaver og lastearbeid. Velg den som passer best til dine behov og oppgaver!

906G

 • Arbeidsområde på 280 grader takket være en forskyvning sideveis.
 • Fysisk mindre enn 926G/928G.
 • Leveres med en motor på 122 hk.

908G

 • Arbeidsområde på 200 grader.
 • Fysisk mindre enn 926G/928G.
 • Leveres med en motor på 122 hk.
 • Har større løftekapasitet enn 906G/926G.
908

926G

 • Arbeidsområde på 280 grader takket være en forskyvning sideveis.
 • Fysisk større enn 906G/908G.
 • Leveres med en kraftig motor på 147 hk.
926

928G

 • Arbeidsområde på 200 grader.
 • Fysisk større enn 906G/908G.
 • Leveres med en kraftig motor på 147 hk.
 • Har større løftekapasitet enn 906G/926G.
928

UTFORSK FORDELENE MED 906G-TRAKTORGRAVEREN

Hydrema 906G er en traktorgraver med allsidighet og styrke, bygget på 45 års innovasjon innen maskindesign. Med sin robuste Cummins-motor og en avansert girkasse leverer den en eksepsjonell ytelse som passer til et bredt spekter av anleggsoppgaver, noe som gjør den uunnværlig for effektive byggeplasser.

906G legger vekt på komfort med et stille, ergonomisk førerhus og et intuitivt system med dobbeltkommando for en enkel betjening. Maskinens holdbarhet og lave vedlikeholdsbehov garanterer langsiktig pålitelighet og reduserte kostnader for eieren. 906G er tilpasset ulike bruksområder og er den ideelle løsningen for entreprenører som setter pris på kraft, presisjon og økonomi.

Den løser alle oppgaver vi har, store og små, under urimelig stramme forhold.

906G 280 Degree Workarea
Png Mark Hydrema Yellow

HYDREMA 906G: FLEKSIBILITET 280° ARBEIDSOMRÅDE

Traktorgraveren Hydrema 906G er utstyrt med en fleksibel gravemaskin som skiller seg ut med sin unike kombinasjon av kapasitet og presisjon. En av de mest slående fordelene med gravemaskinen er den hydrauliske sideforskyvningen, som muliggjør et imponerende arbeidsområde på 280°. Dermed kan maskinen arbeide i områder som normalt ville krevd flere posisjonsskift, noe som sparer mye tid, og øker effektiviteten på arbeidsplassen.

Gravemaskinens kraft er imponerende, med evne til å levere høy ytelse ved både lave og høye hastigheter. Kombinert med overbevisende bremsekraft sørger dette for at oppgavene utføres både effektivt og sikkert. I tillegg bidrar Flow Sharing-teknologien til en jevn og konsistent gravesyklus, samtidig som at drivstofforbruket optimaliseres.

Utformingen av bommen og gravearmen er også verdt å fremheve. Ved å benytte lukkede profiler av høyfast stål oppnår 906G maksimal styrke og stivhet, noe som gjør den i stand til å takle tunge løft og krevende graving uten problemer. De store, allsidige glidelagrene med dobbelt tetningssystem forlenger maskinens levetid og sikrer lave driftskostnader.

Denne evnen til å navigere og arbeide i komplekse miljøer, kombinert med kraftig ytelse og brukervennlighet, gjør 906G til et uunnværlig verktøy i moderne byggeprosjekter. Med Hydrema 906G får føreren en traktorgraver som ikke bare oppfyller de strenge kravene til presisjon og effektivitet i dagens anleggsbransje, men som også maksimerer arbeidskapasiteten med sin avanserte sideskiftfunksjon og eksepsjonelle rekkevidde.

I sum tilbyr Hydrema 906G en kombinasjon av fleksibilitet, styrke og økonomisk drift som gjør den til en ideell løsning for et bredt spekter av byggeoppgaver.

Hydrema Telematics

AVANSERTE DATA OG FORBEDRING AV EFFEKTIVITETEN

Hydrema 906G er utstyrt med det avanserte Hydrema Telematics-systemet, en innovativ teknologi som endrer måten maskinens ytelse og drift overvåkes og styres på. Dette systemet integrerer en GSM/GPS-enhet direkte i maskinen, noe som muliggjør datainnsamling i sanntid og overføring til en sentralisert server. Ved hjelp av Hydremas telematikkportal eller -app kan eiere og operatører få tilgang til en mengde viktig informasjon som øker driftseffektiviteten, og forenkler planleggingen av vedlikehold.

Noen av de viktigste dataene Hydrema Telematics samler inn, er maskinens geografiske beliggenhet, driftstimer, batteristatus, kjørt distanse samt viktige alarm- og feilkoder. Dette gir en grundig innsikt i maskinens bruk og tilstand, noe som er avgjørende for å optimalisere bruken og minimere nedetiden. I tillegg støtter systemet planlegging av vedlikehold og service, slik at maskinen alltid fungerer optimalt.

Hydrema Telematics gir brukerne en verdifull ressurs for å spore og administrere maskinens ytelse, noe som ikke bare forbedrer den daglige driften, men også bidrar til kostnadseffektivitet og pålitelighet over tid. Denne teknologien er et tydelig bevis på Hydremas engasjement for å levere innovative løsninger som vil understøtte kundenes arbeid.

I tillegg gir Hydremas Telematics-systemet i 906G maskinførerne en uovertruffen mulighet til å spore og analysere maskinens ytelse over tid. Med tilgang til detaljerte rapporter og analyser av operative data kan brukerne ta veloverveide beslutninger om hvordan maskinen kan utnyttes best mulig, noe som fører til forbedringer i både produktivitet og drivstoffeffektivitet. Alt i alt er Hydrema Telematics et viktig verktøy i moderne maskinhåndtering, og tilfører et betydelig nivå av intelligens og kontroll til Hydrema 906Gs allerede imponerende sett med funksjoner.

HYDREMA 906G: INNOVASJON OG YTELSE I EN UNIK TRAKTORGRAVER

Double Command

Double Command System

EN REVOLUSJONERENDE KONTROLL

Hydrema 906Gs System med dobbeltkommando representerer en revolusjon innen maskindrift. Dette innovative systemet gjør det mulig for føreren å kontrollere både hjulstyring og alle hydrauliske funksjoner direkte ved hjelp av to styrespaker i armlenene. Dette øker ikke bare maskinens manøvrerbarhet og presisjon, men åpner også for en mer intuitiv og ergonomisk betjening. Med muligheten til å bruke systemet i begge kjøreretninger gir Double Command-systemet uovertruffen fleksibilitet og effektivitet, noe som gjør 906G til en av de mest brukervennlige og allsidige traktorgraverne på markedet.

Cab

FØRERHUS

KOMFORT OG ERGONOMI

Hydrema 906G-førerhuset er nøye utformet for å sikre komfort og minimere vibrasjoner. Den har fjæring som reduserer vibrasjoner i hele kroppen, og dermed minimerer trettheten. Førerhuset med fjæring er montert på gummi for enda lavere vibrasjonsnivåer, noe som skaper en komfortabel og støyfri arbeidssone for føreren. Dette sikrer høy produktivitet og komfort, selv under krevende arbeidsforhold på byggeplassen.

Tiltrotator

Rotortilt

FLEKSIBEL PRESISJON

Rotortilt-funksjonen på Hydrema 906G er en viktig opsjon som gjør maskinen enda mer allsidig og presis. Denne funksjonen gjør det mulig å rotere og vippe gravemaskinskuffen, noe som gir føreren enestående kontroll og fleksibilitet ved komplekse grave- og lasteoppgaver. Med Engcons rotortilt kan 906G enkelt takle jobber med trange arbeidsvinkler og vanskelig tilgjengelige områder, noe som øker effektiviteten på arbeidsplassen betraktelig.

EFFEKTIVITET OG INNOVASJON INNEN TRAKTORGRAVERENS TEKNOLOGI

SIKKERHET I FOKUS

Hydrema 906G er designet med et sterkt fokus på sikkerhet, noe som gjør den til et trygt valg for byggeprosjekter. Maskinen er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner, deriblant et robust ROPS/FOPS-godkjent førerhus som beskytter føreren mot rystelser og fallende gjenstander. Den er også utstyrt med effektive bremse- og stabiliseringssystemer for økt kontroll og stabilitet, selv under krevende arbeidsforhold. God sikt fra førerhuset og intuitive kontrollsystemer bidrar ytterligere til førerens sikkerhet. Disse sikkerhetsfunksjonene, kombinert med maskinens pålitelige konstruksjon, sørger for at 906G opprettholder en høy sikkerhetsstandard på byggeplassen.

MILJØVENNLIG DRIFT

Hydrema 906G er utviklet med tanke på miljø, noe som gjør den til en ideell maskin for bærekraftige byggeprosjekter. Med sin avanserte Cummins B-4.5 Stage 5-motor er 906G designet for å minimere utslippene, og øke drivstoffeffektiviteten. Denne motoren støtter bruken av biodiesel (HVO), noe som gir ytterligere muligheter til å redusere miljøbelastningen. I tillegg bidrar maskinens effektive drift og dens optimaliserte drivstofforbruk til å redusere det totale karbonavtrykket.. Disse miljøvennlige funksjonene, i kombinasjon med maskinens robuste ytelse, gjør 906G til et utmerket alternativ for dem som ønsker å kombinere kraftig maskinytelse med miljøansvar.

EN ROBUST KONSTRUKSJON OG LAVE DRIFTSKOSTNADER

Hydrema 906G har en svært robust konstruksjon som sikrer lang levetid og lave driftskostnader. Den er bygget av kvalitetsmaterialer og med avansert ingeniørkunst, noe som gir den en solid og slitesterk struktur som tåler de tøffeste arbeidsforhold. Den kraftige Cummins-motoren og det optimaliserte hydraulikksystemet reduserer drivstofforbruket og vedlikeholdsbehovet, noe som betyr at maskinen ikke bare er pålitelig, men også rimelig i drift. Denne kombinasjonen av styrke, holdbarhet og økonomisk effektivitet gjør 906G til et attraktivt alternativ for alle bedrifter som ønsker å maksimere investeringen og minimere kostnadene over lengre tid.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER TRENGER DU Å VITE MER?

Har du spørsmål om 906G-modellen, om våre andre maskiner eller tjenester? Eller ønsker du å bli kontaktet av din lokale forhandler? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Tilbudsskjema