MX14G Right Side View Compact Excavation MX14G Close Up Digger Arm MX14G Left Side View Transport MX14G Left Side View Compact MX14G Left Side View Reach Digger Arm MX14G Front Right Side View Transport MX14G Left Side View Road Transport

MX14G

Hjulgraver


Egenskaper

 • Cummins B 4,5 L Stage 5-motor
 • Kraftig konstruksjon, bygget for å vare lenge
 • Omfattende brytekraft, motorkraft og graveevne
 • Stort førerhus med utmerket sikt
 • Korteste bakende i sin klasse på bare 1550 mm
 • Arbeider lett på trange steder, i trange gater eller på trafikkerte veier
 • Kan i stor grad tilpasses dine behov

MXG-SERIEN

Hydremas MXG-serie av hjulgravere representerer det ypperste innen kompakte og høytytende anleggsmaskiner, designet for å bevege seg og arbeide effektivt selv i de mest trange bygater og på trafikkerte veier. I MXG-serien finner du; MX14G, MX16G, MX17G, MX18G og MX20G, så det finnes et bredt utvalg av hjulgravere i ulike størrelser og styrker. Hydremas MXG-serie fremhever Hydremas satsing på kvalitet og tilpasningsmuligheter, noe som sikrer at hver enkelt hjulgraver kan konfigureres for å oppfylle kundens unike behov.


MX14G: HYDREMAS MEST KOMPAKTE HJULGRAVER

Hydrema MX14G er en del av den innovative MXG-serien av hjulgravere, kjent for sin ultrakompakte konstruksjon og høye kapasitet. Den er ideell for arbeid i byområder, på trafikkerte veier og andre steder der det er begrenset med plass. MX14G skiller seg ut med sin kraftige ytelse, omfattende gravekraft og effektivitet, pakket inn i en design som har klassens korteste bakende. Med Hydremas MX14G hjulgraver får du en maskin som kan ta effektiviteten på arbeidsplassen til et nytt nivå.


KRAFTIG OG KOMPAKT MASKIN

Hjulgraveren Hydrema MX14G er utstyrt med en kraftig Cummins B 4,5 L Stage 5-motor, som med sin avanserte teknologi og 16-ventilers Common-Rail Turbodieselsystem sikrer sterk og effektiv drift. Motoren leverer opptil 175 hk og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm, noe som gir uovertruffen ytelse selv under krevende forhold. Med en stor drivstofftank og AdBlue-system er motoren både økonomisk og oppfyller de nyeste miljøstandardene.

Girkassen i MX14G er en sofistikert hydrostatisk girkasse med konstant 4-hjulsdrift, noe som garanterer en jevn og responsiv kjøreopplevelse. Denne girkassen er utstyrt med en elektronisk styrt drivmotor og en 2-trinns softshift Powershift, som gjør det mulig å velge mellom manuell og automatisk giring. Dette systemet gjør det mulig for føreren å tilpasse maskinens kjøreegenskaper til de spesifikke kravene i terrenget, og med ulike gir-hastigheter for både on- og offroadkjøring gir det en optimal balanse mellom kraft og presisjon. Hydrema MX14Gs motor og girkasse er dermed kjernen i maskinens robusthet og pålitelighet, noe som sikrer en maskin som kan prestere under alle arbeidsforhold.

GRAVEMASKIN

Opplev den kompakte kraften og allsidigheten til Hydrema MX14Gs todelte bom, som er standard på alle modeller. Gravearmen er designet for presisjon og styrke, og er konstruert av høyfast stål og er tilgjengelig i lengder på 2.0 m og 2.5 m for å dekke dine spesifikke behov. For å maksimere effektiviteten har MX14G hydrauliske hurtigkoblinger og en tiltrotator som ekstrautstyr, noe som gjør det enkelt å bytte mellom redskapene. Uansett hva du skal gjøre, gir MX14G deg fleksibiliteten og kraften du trenger for å få jobben gjort effektivt.


UNDERSTELL

Tilpass Hydrema MX14G til enhver jobb med seks spesialdesignede understellsoppsett. Uansett terreng tilbyr denne hjulgraveren en konfigurasjon som maksimerer stabilitet og effektivitet:

 • Doserblad bak (A1)
 • Doserblad foran (A1V)
 • Doserblad foran/bak (2xA1)
 • Doserblad foran / Stabilisatorer bak (A3)
 • Stabilisatorer foran / Doserblad bak (A3V)
 • Stabilisatorer foran/bak (A4)

Velg den varianten som passer ditt arbeid, og opplev hvordan MX14 tilpasser seg dine behov og forbedrer produktiviteten og komforten i arbeidsdagen.

understell til mx14g


AKSLER

Hydrema MX14Gs avanserte ZF-aksler er utstyrt med 45 % limited-slip differensialsperre, noe som sikrer jevn kraftfordeling og optimal trekkraft under vanskelige forhold. Med planetreduksjon i navene får du eksepsjonelt dreiemoment og kontroll, noe som gjør presisjonsarbeid til en lek. Hver aksel har innebygde bremser for å gi deg den beste gravebremsekapasiteten, og med en framaksel utformet med senterbolt og pendellås har MX14G en pendelvinkel på +/- 8º for økt stabilitet og manøvrerbarhet i ujevnt terreng.


STYRING

Hydrema MX14G er utstyrt med et hydraulisk styresystem som garanterer presis manøvrering selv under de mest krevende forhold. Med muligheten til å legge til styrespakstyring som støtter hastigheter opp til 20 km/t, får føreren utvidet kontroll og en forbedret kjøreopplevelse. Med dette alternativet kan du håndtere MX14Gs kraft og presisjon med bare en lett berøring, noe som gjør komplekse manøvrer til enkle oppgaver.


HYDRAULISK SYSTEM

Hydrema MX14G har et sofistikert tokrets-hydraulikksystem med Load Sensing-teknologi og et separat hydrostatisk høytrykkssvingsystem for presis og effektiv drift. Med elektronisk effektregulering av arbeidshydraulikken og intelligent Mode Control kan du optimalisere presisjonsarbeidet og spare drivstoff via ECO-modus. Tilpasset moderne krav kan opptil tre hydraulikkretser (to som standard) enkelt justeres direkte fra førerhuset, noe som gir deg full kontroll over oljetrykk og oljemengde for opptil ti forskjellige redskaper. Hydrema MX14G sikrer strømlinjeformet drift med mulighet til å bytte mellom oppgaver raskt og enkelt, noe som maksimerer produktiviteten på arbeidsplassen.

Oljevolumer:

Pumpe 1: Arbeidshydraulikk - 319 l/min
Pumpe 2: Dreiehydraulikk - 88 l/min

Systemtrykk:

Arbeidshydraulikk: - 350 bar
Svinghydraulikk: - 395 bar
Hydraulisk krets 1, ZV1: - 30-200 L/min
Hydraulisk krets 2, ZV2: - 15-100 l/min
Hydraulisk krets 3, ZV3: - 50-200 l/min


MOTOR

Hydrema MX14G er utstyrt med en robust Cummins B 4,5 L Stage 5-motor som kombinerer miljøansvar med kraftig ytelse. Denne avanserte motoren har et DOC-, DPF- og SCR-katalysatorsystem med AdBlue-tilsetning som reduserer utslippene og oppfyller strenge miljøstandarder. Med et 16-ventilers Common-Rail turbodieselsystem og intercooler leverer motoren opptil 175 hk og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm. Den store drivstofftanken på 280 liter og AdBlue-tanken på 31,5 liter sikrer lange arbeidsintervaller og reduserer tiden det tar å fylle drivstoff. Hydrema MX14G er utviklet for å levere optimal ytelse uten at det går på bekostning av bærekraften.


KJØREHYDRAULIKK OG GIRKASSE

Med Hydrema MX14Gs hydrostatiske fremdrift og konstante 4-hjulsdrift er du garantert en maskin som leverer jevn kraftoverføring og trekkraft på alle underlag. Den elektronisk styrte drivmotoren sørger for variabel hastighetskontroll, mens den innovative 2-trinns softshift Powershift-girkassen gir deg valget mellom manuell og automatisk giring - for en kjøreopplevelse som er nøyaktig tilpasset dine behov.

Veigir (km/t): 37
Terrenggir (km/t): 0-9
Krabbegir (km/t): 4
Maks. trekkraft (kN): 104 (111)

Hastighetene er oppgitt for en standardmaskin med doserblad og standard dekkmontering. Med ekstra vekt, for eksempel støttebein, rotortilt og tunge redskaper eller annet utstyr, kan maksimalhastigheten bli lavere.


ELEKTRISK SYSTEM

Hydrema MX14G er utstyrt med et robust 24 V-strømsystem, komplett med en kraftig generator på 70 amp. og to slitesterke 12 V-batterier på 100 Ah, noe som sikrer kontinuerlig og pålitelig strømtilførsel. Denne hjulgraveren har ekstra beskyttede ledninger og bruker kun vanntette kontakter på utsiden, noe som forlenger systemets levetid og sikrer konstant drift uten feil. Med en praktisk plassering av sikringer og reléer ved førerhuset er det enkelt å utføre raske kontroller og vedlikehold. Og for ekstra sikkerhet er MX14G utstyrt med en elektrisk funksjon for nøddrift som slår inn hvis de viktigste elektroniske systemene svikter, samt en automatisk strømbryter som beskytter maskinen og forenkler vedlikeholdet.


AUTOMATISK STRØMBRYTER

Hydrema MX14G prioriterer sikkerhet og bekvemmelighet med sin automatiske strømbryter. Dette smarte systemet sørger for at alle elektriske systemer slås av på en sikker måte når du er ferdig med arbeidet og forlater førerhuset, noe som reduserer unødvendig energiforbruk og forlenger batteriets levetid. Når du er klar til å gjenoppta arbeidet, registrerer sensorene i døren at du er tilbake og aktiverer systemet automatisk. Alt styres enkelt via instrumentpanelet, der en integrert timer styrer nedstengningsprosessen. I tillegg er det også en nødbryter lett tilgjengelig i førerhuset, noe som gjør arbeidsdagen ekstra sikker.


DRIFT

Oppdag en brukeropplevelse der presisjon møter ergonomi. MX14G er utstyrt med en styrespak med fire proporsjonale servofunksjoner, en proporsjonal valse og fire trykknapper som gir deg finjustert kontroll over maskinens mange funksjoner. Den valgfrie hydraulikken styres også intuitivt via rullene, og fotpedalene gjør det enkelt å betjene den todelte bommen, stabilisatorene og doserbladet, noe som muliggjør uanstrengt multitasking. Fra instrumentpanelet kan du justere trykket og oljestrømmen til ekstrahydraulikken elektronisk, slik at du kan tilpasse maskinens respons til nettopp din arbeidsmetode.


SVINGSYSTEM

Hydrema MX14G skinner med et avansert hydrostatisk høytrykkssvingsystem som sikrer jevn og presis bevegelse rundt alle akser. Med en innovativ energiregenerering, som resirkulerer bremseenergien tilbake til dieselmotoren, optimaliserer MX14G energieffektiviteten i hver eneste vending. Det innebygde 'soft start' systemet, forsterket av vinkelsensorer, sørger for en myk oppstart og god kontroll under rotasjonen, mens den mekaniske svingbremsen, som er integrert direkte i planetgiret, gir ekstra sikkerhet og stabilitet. Med en imponerende svinghastighet på 10,8 o/min og et kraftig svingmoment på 50 kNm er MX14G designet for å håndtere presise bevegelser uten problemer, noe som gjør den til den ideelle partneren på komplekse byggeplasser.


BREMSER

Hydrema MX14G er konstruert med et tokrets-bremsesystem med vedlikeholdsfrie oljesmurte skinnebremser for hvert hjul, noe som sikrer langvarig ytelse og minimalt vedlikehold. Den integrerte parkeringsbremsen i girkassen bidrar til sikkerheten ved å sørge for at maskinen står stille når den er parkert. I tillegg er MX14G utstyrt med en automatisk gravebrems som standard, noe som gir ekstra sikkerhet under drift ved at maskinen stabiliseres automatisk når gravingen starter. Denne intelligente bremseløsningen understreker Hydremas satsing på sikker og pålitelig drift.


FØRERHUS

Førerhuset er et mesterverk av romslighet og funksjonalitet, designet med ROPS sikkerhet og komfort i høysetet. Den har et skyvevindu i døren og en innovativ todelt vindskjerm som gir fleksible åpningsmuligheter for frisk luft og enkel tilgang. Et takvindu forbedrer sikten og sikkerheten ved arbeid i høyden, f.eks. ved løfteoppgaver. Med en justerbar rattstamme og et multijusterbart armlene er ergonomien i toppklasse. Førerhusets klimaanlegg med syv luftdyser sørger for optimal temperaturkontroll, mens det luftfjærede setet gir eksepsjonell komfort. For den teknologikyndige sjåføren har kupeen en stor 10-tommers touchskjerm samt en integrert fjernkontroll i armlenet. Sikkerheten forbedres med store, elektronisk justerbare bakspeil og et ryggekamera som gir uovertruffen sikt over arbeidsområdet. Praktisk oppbevaringsplass under og bak setet avrunder dette førsteklasses førerhuset.


LYDNIVÅ

Hydrema prioriterer lave støynivåer, noe som sikrer en mer behagelig arbeidsdag. Inne i førerhuset opprettholder MX14G et stillegående miljø med bare 68 dB(A), noe som gir en mer konsentrert og mindre stressende kjøreopplevelse. Utenfor bidrar maskinen til den generelle støyreduksjonen på arbeidsplassen med et lydnivå på 102 dB(A), noe som viser Hydremas engasjement for å minimere støyforurensning selv når kraftige operasjoner pågår.

Dimensjoner

  Milimeter
Bredde over:
Doserblad 2550
Støtteben, senket 3870
Dekk 10.00-20 2530
Dekk 600/40-R22.5 2520
Dekk 650/45-R22.5
Dekk 700/40-R22.5 2730
Sporvidde over standard dekk 1942
Akselavstand 2600
Avstand, dreiesentrum til bakaksel 1200
Avstand, dreiesentrum til foraksel 1400
Gjennomkjøringshøyde, førerhytte 3120
Transporthøyde 4000
Lengde, veitransport 6500
Overheng, for (med 2,5 m gravearm) 3330
Avstand, dreiesentrum til kontravekt 1550
Svingradius bak 1733
Frihøyde støtteben 350
Frihøyde, hjul, senkede støtteben 50
Frihøyde doserblad 510
Frihøyde, hjul, senket doserblad 75
Overheng, doserblad 1175
Overheng, støtteben 1110
Frihøyde, aksler 360
Svingradius, for
med 2.0 m gravearm 1660
med 2.5 m gravearm 1950
med 3.0 m gravearm -
Total lengde ved transp. 2,5 m gravearm 8100
Gravebom. Høyde ved transp. 2,5 m gravearm 3000
Senterforskyvning, gravebom 118
Venderadius, ytterst 6700
Venderadius, innerst 3600

Dimensjoner med standarddekk 10.00-20.

 

MASKINVEKT

Chassis Kg
A1 - Doserblad 16,000
A3 - Doserblad + stabilisatorer 17,200
2 x A1 - Doserblad foran og bak 17,100
A4 - Stabilisatorer  foran og bak 17,300

Vekt oppgitt med 200 kg hurtigfeste og 400 kg skuffe

 

ARBEIDSOMRÅDE OG BRYTEKRAFT

Lengde på gravearm mm 2.0 2.5 3.0
Slaghøyde mm 9790 10250 -
Lastehøyde mm 8730 9190 -
Gravedybde mm 4410 4900 -
Rekkevidde mm 8300 8780 -
Vertikal gravedybde mm 3200 3700 -
Horisontal gravedybde mm 4780 6080 -
Lastehøyde mm 6210 6710 -
Arbeidsdybde mm 5320 5820 -
Rekkevidde    mm 7640 8120 -
Rotasjonsvinkel skuffe 0 175 175 -
Brytekraft, direktemontert skuffe  
Brytekraft, skuffe (ISO) kN 106    
Gravestyrke (ISO) kN 82 70 -
Maks. anbefalt skuffestørrelse  
Standardskuffe m3 0.8    
Maks. anbefalt skuffestørrelse med rotortilt
Standardskuffe m3 0.6    

Arbeidsområdet er spesifisert med Hydrema standardskuffe og 1800 mm gripehøyde.

FORSKJELLENE MELLOM MODELLENE I MXG-SERIEN

MX14G

 • Har den minste motvekten i serien, noe som gir en kort svingradius
 • Tilbys med gravearm i lengder på enten 2.0 eller 2.5 meter
 • Har den korteste bommen i serien på bare 2900 mm
 • Er den minste og mest kompakte modellen i MXG-serien

MX16G

 • Posisjonerer seg som det allsidige midtpunktet i serien
 • Utstyrt med en kraftigere motor enn MX14G
 • Gravearmene fåes i variasjoner på 2.0, 2.5 og 3.0 meter
 • Opprettholder en stram svingradius samtidig som graveeffektiviteten økes
MX16

MX17G

 • En sammensmelting av MX16G- og MX18G-egenskaper
 • Har en bomlengde som ligner på MX16G
 • Utstyrt med en motvekt i likhet med MX18G
 • Den høyeste løftekapasiteten i serien
MX17

MX18G

 • Har den lengste bommen i serien for maksimal rekkevidde
 • Overlegen når det gjelder bryte- og graveevne
 • Større og kraftigere enn de andre i serien
 • Er den kraftigste og største modellen i MXG-serien
MX18

MX20G

 • Deler de samme spesifikasjonene som MX18G, men med ekstra utstyr
 • Standardutstyrt med doserblad og stabilisatorer
 • Den tyngste modellen i serien på grunn av ekstrautstyret
 • En forbedret variant av MX18G med ekstrautstyr som standard
MX20

HYDREMA MX14G: FLEKSIBILITET OG KRAFT I KOMPAKT DESIGN

Møt Hydrema MX14G, en hjulgraver som definerer en ny standard for effektivitet og manøvrerbarhet i anleggsbransjen. Maskinen er designet med en ultrakompakt ramme og er laget for å arbeide på de trangeste steder - fra travle bygater til trange byggeplasser. Med sin kraftige Cummins-motor, avanserte hydraulikk og brukervennlige kontrollgrensesnitt kombinerer MX14G enestående ytelse med miljøbevisst drift.

MX14Gs toppmoderne girkasse sørger for smidige girskift og optimal kraftutnyttelse, mens det intelligente hydraulikksystemet lover presisjon i hver eneste manøver. Komforten i førerhuset setter nye standarder med et støyredusert miljø, ergonomisk design og avansert teknologi som gir føreren full kontroll og komfort hele dagen. Med flere understellsalternativer og et effektivt hydraulikksystem er MX14 ikke bare en hjulgraver - den er din pålitelige partner på arbeidsplassen, og gir effektivitet og presisjon til hvert eneste prosjekt.

Stor stabilitet og god hydraulikk. Absolutt verdt å vurdere når du skal kjøpe en ny maskin

MX16G
Png Mark Hydrema Yellow

HYDREMA MX14G ER I EN KLASSE FOR SEG SELV

Hydrema MX14G er den ultimate løsningen for dine behov innen masseforflytning. Med en imponerende ytelse på opptil 175 hk og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm er denne maskinen laget for å takle selv de mest krevende oppgavene.

Det høye dreiemomentet og motorkraften gir ikke bare imponerende trekkraft, men også eksepsjonell drivstoffeffektivitet, noe som bidrar til å redusere driftskostnadene.

MX14Gs avanserte hydraulikksystem leverer bransjens høyeste hydraulikkflyt på 407 l/min, noe som gjør det enkelt og presist å håndtere hydrauliske verktøy. Enten du arbeider med spader, grabber eller andre redskaper, vil du bli imponert over MX14Gs hydrauliske kapasitet.

Den avanserte svingkontrollen og regenereringen av bremseenergi gjør driften jevn og presis. Førerhuset er utformet med tanke på komfort og brukervennlighet, slik at du kan jobbe produktivt hele dagen uten å bli sliten.

Sikkerheten er i toppklasse med avanserte kameraer og et 360-graders system som gir deg full kontroll over arbeidsområdet. Du kan jobbe trygt, vel vitende om at du har oversikt over alt rundt deg.

MX14G er også utrolig fleksibel og kan tilpasses dine spesifikke behov. Enten du arbeider på en byggeplass, i landbruket eller andre steder, kan MX14G tilpasses for å takle de utfordringene du står overfor.

Vedlikehold og service er en lek med enkel tilgang til servicepunkter. Dette sikrer at maskinen alltid er i toppform og klar til å arbeide.

Alt i alt er Hydrema MX14G den perfekte partneren for dine grunnarbeider, med kraft, presisjon og pålitelighet i en og samme pakke. Med MX14G er du klar til å takle enhver utfordring på arbeidsplassen og oppnå imponerende resultater.

Hydrema Telematics

NØKKELEN TIL OPTIMALISERT PRODUKTIVITET MED MX14G

I en verden der teknologi og data spiller en avgjørende rolle for å optimalisere drift og produktivitet, introduserer vi Hydrema MX14G med den banebrytende Hydrema Telematics-løsningen. Med denne innovative teknologien blir MX14G mer enn bare en hjulgraver; den blir din pålitelige partner når det gjelder å oppnå maksimal effektivitet og minimere nedetiden.

Hva er Hydrema Telematics? Hydrema Telematics er et avansert datainnsamlingssystem som er integrert direkte i MX14G. Det er ikke bare en enkel GPS-tracker, men en intelligent løsning som gir deg omfattende innsikt i maskinens ytelse og helse. Med en GSM/GPS-enhet innebygd i maskinen sender MX14G kontinuerlig data til en server, slik at du får tilgang til viktig informasjon om maskinen.

Ved å overvåke maskinens ytelse og vedlikeholdsbehov kan du planlegge arbeidet mer effektivt og unngå uventede driftsstopp. Du kan optimalisere drivstofforbruket og lage vedlikeholdsplaner for å redusere driftskostnadene. Og dataene fra Hydrema Telematics gir deg innsikt som hjelper deg med å ta velinformerte beslutninger om flåten og prosjektene dine.

Hydrema Telematics gir deg et bredt spekter av informasjon og funksjoner, blant annet:

Maskinovervåking: Få tilgang til viktige data som maskintype, serienummer, modellnummer og geografisk posisjon. Du kan holde oversikt over maskinens timer, batterinivå og mye mer.

Feilsøking: Motta øyeblikkelige varsler om feil og problemer på MX14G. Dette gjør at du kan reagere raskt og minimere nedetiden.

Drivstofforbruk: Hydrema Telematics gir deg detaljert informasjon om drivstofforbruket, noe som bidrar til å optimalisere drivstoffeffektiviteten og redusere kostnadene.

Serviceplanlegging: Hold oversikt over serviceavtalene dine og motta påminnelser om vedlikehold. Dette sikrer at MX14G alltid er i toppform.

Med Hydrema Telematics blir MX14G ikke bare en maskin, men en intelligent partner som hjelper deg med å oppnå fremragende resultater i arbeidet ditt. Gjør deg klar til å oppleve en ny standard for effektivitet og pålitelighet med Hydrema MX14G og Hydrema Telematics.

MX14G: KRAFTIG YTELSE OG HØY HYDRAULISK EFFEKT

Hydraulics

HYDRAULIKK

HØY HYDRAULISK YTELSE

MX14G leverer bransjens høyeste hydrauliske gjennomstrømning på 407 l/min. Dette gjør det mulig å håndtere hydraulisk drevne verktøy med letthet og presisjon. Enten du arbeider med skuffer, grabber eller annet utstyr, vil du bli imponert over MX14Gs hydrauliske kapasitet.

Safety

SIKKERHETEN

SIKKERHET OG OVERSIKT

MX14G er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert muligheten til å legge til eksterne kameraer og et 360-graders kamerasystem. Dette forbedrer operatørens sikt og sikkerhet, spesielt i trange og travle arbeidsområder.

Cab

Førerhus

KOMFORTABEL ARBEIDSSTASJON

Førerhuset på MX14G er romslig, stillegående og ergonomisk utformet for å gi føreren den beste arbeidsopplevelsen. Den store 10-tommers berøringsskjermen og de tilpassede kontrollene gjør betjeningen enkel og intuitiv.

KOMPAKT HJULGRAVER AV HØYESTE KVALITET

NØYAKTIG SVINGKONTROLL

Med en separat hydrostatisk krets for svingfunksjonen og regenerering av bremseenergi fra sving kan MX14G utføre jevne og nøyaktige svingbevegelser under alle forhold. Dette er avgjørende for presisjonsarbeid og øker produktiviteten.

FLEKSIBILITET OG TILPASNING

MX14Gs modulære design gjør det mulig å tilpasse maskinen til akkurat dine behov. Du kan velge mellom ulike understellsvarianter, dekktyper og ekstrautstyr, inkludert en Engcon tiltrotator, for å gjøre MX14G enda mer allsidig.

EFFEKTIV SERVICE OG VEDLIKEHOLD

Tilgang til servicepunkter er enkel, og maskinen kan utstyres med et sentralisert smøresystem som automatisk tilfører de nødvendige smøremidlene. Med Hydrema Telematics kan du effektivt styre og overvåke maskinen din.

KRAFTIG YTELSE

Med en kraftig Cummins-motor under panseret, som leverer opptil 175 hk og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm, er MX14G klar til å takle de mest krevende oppgavene. Den høye motorytelsen gir ikke bare imponerende trekkraft, men også drivstoffeffektivitet, noe som bidrar til å redusere driftskostnadene.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER TRENGER DU Å VITE MER?

Har du spørsmål om MX14G, våre andre maskiner eller tjenester? Eller ønsker du å bli kontaktet av din lokale forhandler? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Tilbudsskjema