M2A5935 Website 707Gseries Landingpage

707G-serien

Velkommen til 707G-serien fra Hydrema - en imponerende serie dumpere som kombinerer kraft, effektivitet og sikkerhet på en unik måte. Disse maskiner er utviklet for å løse de mest utfordrende oppgaver innen grunnarbeider og materialtransport. Med sitt innovative design og avansert teknologi er 707G-dumperen klar til å ta arbeidsdagen din til et nytt nivå. La oss se nærmere på hvordan 707G-serien kan optimalisere arbeidsytelsen og øke produktiviteten på arbeidsplassen.

707G Loaded On A Golf Course (1)

707G

Dumper

707G
  • 6,5 tonns lastekapasitet
  • Cummins F3.8 Stage V med 75 hk
  • Høy mobilitet og stabilitet
707Gandplus Multitip Sideways Unloading Narrow Street

707G Power+

Dumper

707G Power+
  • 6,5 tonns lastekapasitet
  • Cummins F3.8 Stage V med 122 hk
  • Høy mobilitet og stabilitet

707G-serien fra Hydrema er en imponerende serie kompakte 7-tonns dumpere som er utviklet for å takle de mest krevende oppgavene innen grunnarbeider og transport av materiell. Disse maskinene kombinerer kraft, effektivitet og sikkerhet på en unik måte, og er det ideelle valget for utleiefirmaer, entreprenører og byggefirmaer på jakt etter pålitelige og allsidige dumpere.

En av de største fordelene med 707G-serien er dens evne til å levere resultater i praktisk talt alle arbeidssituasjoner. Den er designet for å oppnå høy stabilitet i alle typer terreng, noe som gjør den ideell for arbeid i ujevnt terreng, skråninger og på trange steder. Dette oppnås takket være den velkjente chassis-konstruksjonen som er arvet fra Hydremas større dumpere. Det lave tyngdepunktet, kombinert med et svingende ledd og doble hydrauliske stabilisatorer, gir føreren uovertruffen stabilitet.

Det er to modeller å velge mellom i 707G-serien: 707G og 707G Power+. Forskjellen mellom de to ligger først og fremst i motoreffekten. 707G leverer imponerende ytelse med en drivstoffeffektiv Cummins F3.8 Stage V-motor. Denne modellen er ideell for oppgaver som krever en solid balanse mellom kraft og effektivitet.

Hvis du trenger ekstra kraft og allsidighet er 707G Power+ et godt valg. Denne modellen har en kraftigere motor og åpner for enda flere tilpasningsmuligheter. Med 707G Power+ kan du velge MultiChassis og MultiChassis+ Flatbed, noe som gir deg større fleksibilitet og mulighet til å tilpasse maskinen til spesifikke arbeidsbehov.

En annen fordel med 707G-serien er dens evne til å arbeide effektivt, selv på trange steder. Med en imponerende svingradius på bare 5,1 meter kan den manøvrere på selv de trangeste steder, noe som gjør den ideell for byggeplasser og byområder. Dette gjør det enkelt å manøvrere rundt hindringer og arbeide nøyaktig, uansett hvor lite plass du har til rådighet.

707G-serien skiller seg fra de større dumperne i Hydremas sortiment, som 912G-serien og 922G-serien, ved å tilby en mer kompakt løsning uten at det går på bekostning av kvalitet og ytelse. Samtidig er den mindre og elektriske modellen DT6 et eksempel på Hydremas satsing på bærekraftige løsninger innen bygg og anlegg.

I tillegg til dumpere tilbyr Hydrema også et bredt utvalg av andre maskintyper, inkludert traktorgravere og hjulgravere. Dette gjør det mulig for utleiefirmaer, entreprenører og byggefirmaer å finne alle maskinene de trenger fra én pålitelig kilde.

Til syvende og sist gir 707G-serien deg mulighetene til å håndtere selv de mest utfordrende oppgaver på en enkel og effektiv måte. Med Hydremas fokus på kvalitet, sikkerhet og innovasjon er 707G-serien en pålitelig partner på byggeplassen, klar til å møte dine behov og bidra til å gjøre arbeidet ditt mer produktivt og effektivt.