M2A5935 Website 922Gseries Landingpage X

922G-serien

Hydrema 922G-serien er en allsidig og pålitelig serie dumpere som tilbyr løsninger for en lang rekke bruksområder innen masseforflytning. Uansett hvilken modell du velger, kan du forvente kraftig yteevne fra Cummins-motorer, avanserte sikkerhetsfunksjoner, brukervennlige førerhus og muligheten til å tilpasse maskinen til spesifikke oppgaver. Hydrema 922G-serien er utviklet for å levere pålitelighet, effektivitet og allsidighet i forbindelse med grunnarbeider.

922G Side View Mirror Image

922G

Dumper

922G
 • 20 tonns lastekapasitet
 • Tre-akslet og midjestyrt
 • Cummins B6.7 Stage V med 314 hk
922HM Side Bird View Loaded Down Hill

922HM

Dumper

922HM
 • 20 tonns lastekapasitet
 • Eksepsjonelt lavt marktrykk
 • Tre-akslet og midjestyrt
922G255 Side View Loaded French Alpes 1

922G 2.55

Dumper

922G 2.55
 • 20 tonns lastekapasitet
 • Slankere versjon av 922G på under 2.55 meter
 • Cummins B6.7 Stage V med 314 hk
920G Side Frog View Soft Terrain

920G

Dumper

920G
 • 18 tonn lastekapasitet
 • Tre-akslet og midjestyrt
 • Cummins B6.7 Stage V med 314 hk

Velkommen til Hydremas imponerende 922G-serie, en samling toppmoderne 18- og 20-tonns dumpere som er bygget for å dominere innen verdenen for masseforflytning. Enten du trenger maskiner som takler krevende oppgaver innen anlegg, gruvedrift eller skogbruk, er 922G-serien klar til å levere.

Kraftig ytelse: 922G-serien er utstyrt med kraftige Cummins Stage 5-motorer som gir den kraften som trengs for å håndtere selv de mest utfordrende oppgaver. Disse motorene er skreddersydd for å oppfylle de strengeste utslippsstandardene og leverer imponerende kraft og dreiemoment, noe som sikrer problemfri drift under alle forhold.

Flere alternativer: En av de mest imponerende egenskapene ved 922G-serien er allsidigheten. Utvalget omfatter en rekke modeller og konfigurasjoner som kan tilpasses dine spesifikke behov. Det finnes 4 modeller i serien: 922G - standardmodellen som kan håndtere de fleste oppgaver, 922HM - denne modellen har brede dekk og ekstra høy bakkeklaring, 922G 2.55 - den smale versjonen som er under 2.55 m bred, og til slutt 920G - denne modellen har 2 tonn lavere lastekapasitet, men har ekstra brede, stålforsterkede dekk på 920 mm. Enten du trenger en standard dumper, en MultiChassis-versjon for montering av spesialutstyr eller en smal modell, har vi det du leter etter.

Optimalisert sikkerhet: Sikkerhet er alltid i fokus når det gjelder Hydrema. Alle modellene i 922G-serien er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som heisassistanse, bremseindikator og ryggekamera for å beskytte føreren og forhindre ulykker.

Brukervennlige førerhus: Førerhuset i 922G-serien er utformet med tanke på førerkomfort og produktivitet. De romslige ROPS/FOPS-førerhusene har utmerket sikt og ergonomisk plasserte betjeningselementer som gjør det enkelt og komfortabelt å arbeide i timevis.

Miljøvennlig teknologi: Hydrema er opptatt av bærekraft, noe som gjenspeiles i den miljøvennlige teknologien i 922G-serien. Med avanserte kontrollsystemer for utslipp og drivstoffeffektive motorer bidrar disse maskinene til å redusere miljøpåvirkningen.

Lang levetid og lite vedlikehold: Vedlikeholdet er enkelt og effektivt med enkel tilgang til motorer og filtre. Et automatisk sentralisert smøresystem (ekstrautstyr) sørger for riktig smøring og øker maskinens levetid.

Hydrema Telematics: For å optimalisere ytelse og vedlikehold kan du dra nytte av Hydremas Telematics-system, som gir deg tilgang til viktige maskindata og rapporter i sanntid. Et gratis 3-årsabonnement følger med alle nye Hydrema-maskiner, inkludert våre hjulgravere og traktorgravere, slik at du enkelt og effektivt kan overvåke og optimalisere maskinene dine.

Velg Hydrema: Med 922G-serien får du en pålitelig partner i ditt grunn- og anleggsarbeid. Enten du arbeider innen bygg og anlegg, gruvedrift, skogbruk eller andre bruksområder, kan du stole på Hydremas ekspertise og innovasjon.

Ta kontroll over oppgavene dine og invester i en fremtid preget av effektivitet, pålitelighet og bærekraft. Velg Hydrema 922G-serien og opplev kraften i bransjeledende dumpere.

Forstå forskjellene mellom modellene i 922G-serien

Felles for alle dumperne i 922G-serien er kraftige Cummins Stage 5-motorer, avanserte sikkerhetsfunksjoner, brukervennlige førerhus og miljøvennlige teknologier. Valg av modell avhenger av spesifikke behov og arbeidsforhold, og 922G-serien gir deg mulighet til å velge riktig dumper for din jobb.

Hydrema 922G:

Denne dumperen er grunnmodellen i 922G-serien og tilbyr en allsidig løsning for masseforflytning. Den har 600 mm brede dekk som gir god trekkraft og terrengegenskaper. Dette gjør den egnet til et bredt spekter av oppgaver.

Hydrema 922G 2.55:

Denne varianten er designet for å være smal, med en bredde på under 2.55 meter. Dette gjør den ideell for arbeid på trange steder der plassen er begrenset. Dette gjør den ideell for oppgaver der du må navigere gjennom trange passasjer.

Hydrema 920G:

Denne modellen er, i motsetning til de tre andre, en 18-tonns dumper. Den har en lastekapasitet på 2 tonn, noe som betyr at den leverer et rekordlavt marktrykk på 85 kPa når den er fullastet. I tillegg har den 920 mm stålforsterkede dekk med kraftig mønster for lavest mulig marktrykk i 922G-serien. Dekkene har høy punkteringsmotstand og fremragende offroad-egenskaper, med utmerket grep og selvrensende egenskaper, noe som gjør dem perfekte for mykt terreng. Dette gjør den ideell for arbeid i sensitivt terreng der det er viktig med minimal komprimering.

Hydrema 922HM:

Denne 922-modellen ligger mellom 922G og 920G med sine 800 mm brede dekk og høye bakkeklaring, men i motsetning til 920G har den likevel en lastekapasitet på 20 tonn. Det er den 20-tonns dumperen i serien som har det laveste marktrykket uten at det går på bekostning av lastekapasiteten.

Hydremas 922G-dumpere er perfekte hvis du trenger en stor dumper av høyeste kvalitet. Hvis du er på utkikk etter en litt mindre dumper, kan du ta en titt på vår 7-tonns dumper-serie eller vår 912-serie med 10-tonns dumpere

Se også Hydremas nye 6-tonns dumper, DT6, som er helelektronisk og perfekt for urbane arbeidsplasser.