All900g Front Grill 906Gand908g Operator View (1) 908G Rear End Close Up

908G

Traktorgraver


Egenskaper

 • Arbeidsområde på opptil 200°
 • Midjestyring for en overlegen ytelse i terrenget
 • Stor løfte- og lastekapasitet
 • Brukervennlig og god førerkomfort
 • Stillegående og kompakt for bruk i byen
 • Kraftig Cummins B-4.5 Stage 5-motor
 • Enestående sikt fra førerhuset

900G-SERIEN

900G-serien fra Hydrema representerer det ypperste innen midjestyrte traktorgravere. Disse maskinene er utviklet for å levere enestående allsidighet og ytelse på byggeplasser og i grunnarbeider. Basert på over 45 års erfaring og samarbeid med noen av verdens beste maskinførere, tilbyr hver modell i 900G-serien en kombinasjon av kraft, stabilitet og arbeidshastighet som matcher en ekte lader. 900G-seriens robuste og brukervennlige maskiner er bygget for å takle de mest krevende oppgaver og forhold, noe som gjør dem til en verdifull investering for alle entreprenører som er ute etter pålitelighet og allsidighet i utstyret sitt.


Hydrema 908G

Hydrema 908G er en svært effektiv og allsidig midjestyrt traktorgraver med eksepsjonell ytelse og manøvrerbarhet. Denne modellen, som er en del av den anerkjente 900G-serien, er utstyrt med en motor på 122 hk, noe som gir den nok kraft til et bredt utvalg av oppgaver. Med et arbeidsområde på 200 grader og en mindre størrelse sammenlignet med sine større søsken i samme serie, er 908G ideell for både romslige og trange arbeidsområder. Den imponerende løftekapasiteten gjør den spesielt egnet til løfteoppgaver som krever stor styrke. Den kompakte størrelsen kombinert med de avanserte funksjonene og den robuste konstruksjonen gjør 908G til et utmerket alternativ for slike som trenger en allsidig, kraftig og pålitelig maskin til sine anleggsprosjekter.


KRAFTEN BAK 908G

Hydrema 908G er utstyrt med en Cummins B-4.5 Stage 5-motor med høy ytelse og hele 122 hestekrefter. Denne 4,5-liters 16-ventilers common-rail-turbodieselmotoren er utstyrt med en intercooler og en elektronisk styrt, variabel turbolader som sikrer optimal ytelse under alle arbeidsforhold. Motorens evne til å kjøre på biodiesel (HVO) viser Hydremas satsing på miljøvennlige løsninger. Denne kraftige motoren sørger for at 908G enkelt kan håndtere krevende oppgaver, selv med lavere turtall der motoren oppnår sitt laveste spesifikke drivstofforbruk.

Kjernen i 908Gs drivlinje er en avansert girkasse som øker effektiviteten og brukervennligheten ytterligere. Denne modellen er utstyrt med DANA 6/3-trinns helautomatisk, elektronisk styrt girkasse som sikrer sømløs overføring av kraft og utmerket kjørekomfort. Med sin doble "Kick down"-funksjon og en omformer som øker dreiemomentet, sikrer denne girkassen en jevn og kraftig drift under alle forhold. Med seks forovergir og tre reversgir, kombinert med kontinuerlig firehjulsdrift, gir 908G uanstrengte og effektive kjøreegenskaper som er perfekte for krevende jord- og anleggsarbeid. Kombinasjonen av den kraftige motoren og den avanserte girkassen gjør Hydrema 908G til en pålitelig partner på arbeidsplassen, klar til å takle enhver utfordrende jobb med en kompromissløs effektivitet.

Chassis

Chassiset til Hydrema 908G er bygget for å tåle krevende forhold med en robust, robotsveiset konstruksjon og faste aksler. Den har et pendelledd og hydrauliske stabilisatorer som gir utmerket manøvrerbarhet og stabilitet. Den patenterte svingkonstruksjonen optimaliserer trekkraften og minimerer skader i terrenget, noe som gjør 908G til et ideelt redskap for arbeid i variert og krevende terreng.


AKSLER

908G er utstyrt med sterke og pålitelige aksler som er konstruert for å understøtte maskinens robuste ytelse. Denne traktorgraveren har stive, faste aksler med navreduksjon for en optimal kraftoverføring og holdbarhet under krevende arbeidsforhold. Forakselen er utstyrt med en automatisk differensialsperre med friksjon, mens bakakselen har en 100 % elektrisk-hydraulisk differensialsperre.


MOTOR

Kjernen i Hydrema 908G er den kraftige Cummins B-4.5 Stage 5-motoren på 122 hestekrefter. Denne 4,5-liters 16-ventilers turbodieselmotoren med Common-Rail-teknologi og intercooler er designet for optimal ytelse og effektivitet. Motoren er utstyrt med en elektronisk styrt, variabel turbolader som sikrer en pålitelig effekt og respons, selv under krevende forhold. Denne motoren er også kompatibel med biodiesel (HVO), noe som beviser Hydremas satsing på miljøvennlige løsninger. Med denne motoren kombinerer 908G kraft og rimelighet, noe som gjør den til en ideell maskin for et bredt spekter av jordflyttingsoppgaver.


DRIVSTOFF

For å sikre effektiv drift er Hydrema 908G utstyrt med et gjennomtenkt drivstoffsystem. Denne modellen har en stor dieseltank på 155 liter integrert i det bakre chassiset, noe som sikrer lange arbeidsøkter uten behov for hyppige påfyllinger av drivstoff. I tillegg har den en egen AdBlue-tank på 14 liter i det fremre chassiset. AdBlue-systemet er avgjørende for å redusere utslippene og for å oppfylle miljøstandardene, noe som gjør 908G til et mer miljøvennlig alternativ.


BREMSER

908G er utstyrt med et avansert bremsesystem som sørger for en sikker og pålitelig drift under alle forhold. Maskinen har et hydraulisk servosystem med to kretser som sikrer en jevn og effektiv bremsing. Dette systemet omfatter oljesmurte skivebremser på alle fire hjul, som gir overlegen bremseevne og holdbarhet, noe som er spesielt viktig i krevende terreng. I tillegg er 908G utstyrt med en elektrohydraulisk "Failsafe"-parkeringsbrems som automatisk vil aktivere de våte skivebremsene på forakslene. Denne funksjonen gir ekstra sikkerhet ved å sørge for at maskinen står stabilt og sikkert når den er parkert, selv på et ujevnt underlag.


HYDRAULISK SYSTEM

Hydrema 908Gs hydraulikksystem er tenkt for optimal effektivitet og nøyaktighet. Maskinen er utstyrt med et elektronisk styrt system med Flow Sharing og Mode Control, som sikrer presis kontroll av de hydrauliske funksjonene. Med et Load Sensing System og en variabel pumpe som leverer opptil 165 liter/min ved 2200 o/min, garanterer dette systemet effektiv og nøyaktig håndtering av grave- og løfteoppgaver, samtidig som det er drivstoffeffektivt.


GIRKASSE

Denne traktorgraveren er utstyrt med en avansert girkasse som sikrer jevn og effektiv kraftoverføring under alle arbeidsforhold. Maskinen har en DANA 6/3-trinns helautomatisk, elektronisk styrt girkasse som gir en smidig og responsiv kjøreopplevelse. Med funksjoner som dobbel kick-down og en dreiemomentforsterkende omformer tilpasser denne girkassen seg enkelt til varierende belastninger og terrengforhold. Girkassen har seks gir forover og tre reversgir, og den støtter konstant firehjulsdrift for maksimal trekkraft og manøvrerbarhet.


STYRING

908G fra Hydrema skiller seg ut med sitt avanserte og presise styringssystem. Maskinen er utstyrt med Hydremas egenutviklede leddstyringssystem, som omfatter et oscillerende dreiepunkt og hydrauliske stabilisatorer, og sikrer utmerket vektfordeling og stabilitet. Den hydrostatiske styringen muliggjør en styrevinkel på opptil +/- 35°, noe som gir bedre manøvrerbarhet og presis kontroll under tøffe terrengforhold.


ELEKTRISK SYSTEM

Hydrema 908G er utstyrt med et pålitelig og robust elektrisk system som sikrer stabil drift og effektivitet. Maskinen har et standard 24 V-system, som er utstyrt med en generator på 70 ampere som leverer konstant strøm til alle elektriske funksjoner. Denne konfigurasjonen støttes av to 12 V-batterier på 95 Ah, som sørger for at alle elektriske komponenter, inkludert lys og kontrollsystemer, kan fungere jevnt og trygt.


FØRERHUSET

Førerhuset i Hydrema 908G er en blanding av komfort og funksjonalitet, designet for å gi føreren maksimal effektivitet og velvære. Det romslige ROPS/FOPS-godkjente førerhuset er ergonomisk utformet og utstyrt med fjæring som absorberer vibrasjoner og støt. Førersetet er justerbart og kan velges med enten mekanisk- eller luftfjæring, og det kompletteres av multijusterbare armlener og et justerbart ratt for optimal komfort og brukervennlighet.


DOBBELT KOMMANDO

Hydrema 908G introduserer en revolusjonerende funksjon i form av et system som kalles «Double commande». Dette unike systemet gjør det mulig for føreren å betjene maskinen effektivt, selv med ryggen til rattet, ved hjelp av to styrespaker montert i armlenene. Funksjonen dobbeltkommando gir full kontroll over hjulstyringen og alle hydrauliske funksjoner, noe som muliggjør en høy grad av fleksibilitet og presisjon i håndteringen av maskinen. Denne innovative funksjonen er spesielt nyttig i situasjoner hvor det er begrenset med plass, eller når presis manøvrering er nødvendig. Dette gjør 908G til en av de mest allsidige og brukervennlige traktorgraverne på markedet.


GRAVEMASKIN

Delene til Hydrema 908G gravemaskinen er konstruert for å levere en overlegen ytelse og holdbarhet. Den har et arbeidsområde på 200°, noe som gjør det mulig å utføre presis graving fra en fast posisjon. Maskinen er utstyrt med kraftig brytekraft og effektivitet ved både lave og høye hastigheter, støttet av Flow Sharing-teknologi for en jevn gravesyklus og drivstoffbesparelser. Gravemaskinen er robust og har store glidelagre i alle ledd og et dobbelt tetningssystem som sikrer en langvarig drift med minimale vedlikeholdskostnader.


LADER

Hydrema 908Gs lastedel er et viktig element i den multifunksjonelle designen. Den er utstyrt med en midjestyring med lastoverføring mellom de to chassishalvdelene, noe som sikrer at laderen alltid følger kjøreretningen for optimal sporing og minimalt marktrykk. Dette systemet kombinerer kraften, stabiliteten og arbeidshastigheten til en ekte laster, noe som gjør 908G ideell for effektiv håndtering av materiale. Med automatisk parallellføring og Z-kinematikk gir laderen presis og enkel kontroll ved fylling av skuffen under alle forhold. Laderens design sikrer høy komfort og effektivitet, spesielt ved kjøring på veien, noe som gjør den til et effektivt verktøy for et bredt spekter av lasteoppgaver.


LYDNIVÅ

Hydrema 908G har et imponerende lavt lydnivå for å sikre et behagelig arbeidsmiljø og redusere støyforurensningen. Inne i førerhuset holder den støynivået nede på 66/67 dB(A), noe som sikrer en stille og behagelig kjøreopplevelse. Lydnivået på utsiden er begrenset til 99 dB(A), noe som minimerer forstyrrelser i arbeidsområdet. Dette gjør 908G til en ideell maskin for miljøer der støykontroll er et viktig parameter.


UTSTYR

Hydrema 908G leveres med et omfattende utstyrssett som standard, noe som gjør den svært tilpasningsdyktig til en rekke oppgaver. Dette utstyret har avanserte hydraulikksystemer, en kraftig motor og et brukervennlig kontrollsystem som sikrer effektivitet og allsidighet. I tillegg finnes det en rekke muligheter for opsjoner og tilpasninger som gjør det mulig å skreddersy maskinen til spesifikke behov og preferanser. Fra komfortforbedrende elementer i førerhuset til tekniske oppgraderinger for ekstra funksjonalitet - 908G har et bredt utvalg av utstyrsalternativer som gjør den til et fleksibelt og effektivt verktøy for ethvert prosjekt.

Dimensjoner

    STANDARD TELESCOPE SIDE ANGLE TELESCOPE/SIDE ANGLE
Totalvekt med standard skuff kg 9100 9300 9300 9500
Bredde med standard dekk mm 2310 2310 2310 2310
Sporbredde  mm 1800 1800 1800 1800
Akselavstand mm 2555 2555 2555 2555
Venderadius - yderste skovlhjørne  mm 5.700 5.700 5.700 5.700
Maks. Bredde mm 2.380 2.380 2.380 2.380
Gravemaskin        
Grave radius o 200 200 200+2x25 200+2x25
Høyeste arbeidshøyde  mm 6110 6.200/7.030 6110 6.200/7.030
Løftehøyde - med flat bunn mm 4260 4.330/5.140 4260 4.330/5.140
Frihøyde - under graveskuff  mm 1300 1300 1300 1300
Største gravedybde mm 5440 5.350/6.650 5440 5.350/6.650
Største rekkevidde mm 6500 6.500/7.640 6500 6.500/7.640
Avstand - sentrum midjestyring til bakaksel  mm 1150 1150 1150 1150
Graveskuffens vinkel o 190 190 190 190
Frihøyde - under maskin mm 380 380 380 380
Minimum transporthøyde mm 2970 2970 2970 2970
Normal transporthøyde mm 4080 4080 4080 4080
Frikjørings vinkel ° 24 24 24 24
Sideforskyvning mm - - - -
Brytekraft grave syl. - max. skuffestr. (ISO 6015) kN 37,6 37,6 37,6 37,6
Brytekraft laste syl. - max. skuffestr. (ISO 6015) kN 57,4 57,4 57,4 57,4
Løftekraft - max. rekkevidde, ekskl. redskaper kg 1700 1700 1700 1700
Støttebein - understøttings bredde mm 3930 3930 3930 3930
Støttebein - max. opprettnings vinkel o 11,5 11,5 11,5 11,5
Laster          
Skuffe størrelse / bredde, maks. m3/mm 1,4/2.380 1,4/2.380 1,4/2.380 1,4/2.380
Løftehøyde - vannrett skuffe mm 3.445 3.445 3.445 3.445
Frihøyde - tippet skuff mm 2.880 2.880 2.880 2.880
Gravedybde - vannrett skuffe mm 180 180 180 180
Avstand fra maskin til tippet skuff mm 660 660 660 660
Rekkevidde max. mm 1.450 1.450 1.450 1.450
Tømningsvinkel - max. høyde o 45 45 45 45
Tilbake vinkel til overflaten o 45 45 45 45
Tipp vinkel ved overflaten o 100 100 100 100
Høyde dreiepunkt skuff mm 3.670 3.670 3.670 3.670
Løfteevne til max. høyde ekskl. redskaber kg 4.500 4.500 4.500 4.500
Brytekraft - 1,4 m3 skuff (ISO 8313) kN 73 73 73 73

Data gjelder ved standarddekk.

FORSKJELLENE MELLOM MODELLENE I 900G-SERIEN

Både 906G og 908G er fleksible traktorgravere som, takket være sin allsidighet, egner seg til en rekke ulike oppgaver, spesielt utgraving. De større og kraftigere modellene 926G og 928G er perfekte for mer krevende oppgaver, inkludert lasting. Velg modellen som passer best til dine egne behov og arbeidsoppgaver.

906G

 • Har et arbeidsområde på 280 grader takket være sideveis forskyvningen.
 • Mindre i størrelse, sammenlignet med 926G/928G.
 • Utstyrt med en motor på 122 hk.
906

908G

 • Arbeidsområde på 200 grader.
 • Mindre i størrelsen enn 926G/928G.
 • Utstyrt med en motor på 122 hk.
 • Har en større løftekapasitet enn 906G/926G.

926G

 • Arbeidsområde på 280 grader med sideveis forskyvning.
 • Større enn 906G/908G.
 • Utstyrt med en sterkere motor på 147 hk.
926

928G

 • Arbeidsområde på 200 grader.
 • Større enn 906G/908G.
 • Utstyrt med en kraftig motor på 147 hk.
 • Har en større løftekapasitet enn 906G/926G.
928

HYDREMA 908G: EN KOMBINASJON AV KRAFT OG PRESISJON

Hydrema 908G skiller seg ut som en traktorgraver med høy ytelse som kombinerer kraft, allsidighet og innovasjon. Dette gjør den ideell for en lang rekke oppgaver, spesielt graving og løfting. Med en motor på 122 hk leverer 908G imponerende ytelse, og takler selv de mest krevende oppgavene med letthet. Denne maskinen utmerker seg med et arbeidsområde på 200 grader. Det gjør at operatøren kan arbeide effektivt og nøyaktig fra en fast stilling, noe som sparer tid og øker produktiviteten.

En av de største fordelene med 908G er dens fysiske størrelse. Fordi den er mindre enn de større modellene 926G og 928G, er den veldig lett å manøvrere og perfekt for arbeid på trange steder der det er begrenset med plass. Den kompakte størrelsen går imidlertid ikke på bekostning av maskinens kraft. 908G har større løftekraft enn både 906G og 926G, noe som gjør den til et utmerket valg for løfteoppgaver.

Den løser alle oppgaver vi har, store og små, under urimelig stramme forhold.

Hydrema 908G Hydraulics
Png Mark Hydrema Yellow

KOMBINASJON AV STOR FLEKSIBILITET OG KOMPAKTHET MED 908G

Hydrema 908G er et utmerket eksempel på fleksibilitet og allsidighet i moderne masseforflytningsutstyr. Denne traktorgraveren er designet spesielt med fokus på tilpasning til et bredt spekter av oppgaver og miljøer, noe som gjør den til en uvurderlig ressurs på ethvert byggeprosjekt.

Et av de viktigste aspektene ved 908Gs fleksibilitet er den kompakte størrelsen kombinert med en kraftig motor. Selv om den er mindre enn de større modellene i 900G-serien, 926G og 928G, står den ikke tilbake når det gjelder kraft og ytelse. Med en motor på 122 hk er 908G i stand til å takle krevende oppgaver som krever både styrke og presisjon.

Arbeidsområdet på 200 grader gir føreren eksepsjonell manøvrerbarhet og effektivitet. Denne funksjonen gjør det mulig for 908G å arbeide på trange steder der større maskiner ville vært begrenset, samtidig som den kan utføre oppgaver som normalt ville krevd flere maskiner. Muligheten til å utføre en rekke oppgaver fra én posisjon reduserer også behovet for å flytte maskinen ofte, noe som sparer tid og øker produktiviteten.

908Gs større løftekapasitet, sammenlignet med andre modeller i serien, gjør den også til en ideell maskin for en rekke løfteoppgaver. Dette, kombinert med det avanserte hydraulikksystemet og de brukervennlige kontrollene, betyr at den raskt og effektivt kan tilpasses ulike typer arbeid, fra graving og lasting til mer spesifikke løfteoppgaver.

Kort sagt, kombinasjonen av Hydrema 908Gs kompakte størrelse, kraftige motor og avanserte funksjoner vil gi deg en uovertruffen fleksibilitet. Denne traktorgraveren er ikke bare et arbeidsredskap, men en multifunksjonell løsning som kan tilpasses og utføre en rekke oppgaver i ulike arbeidsmiljøer, noe som gjør den til en verdifull ressurs for enhver entreprenør eller på alle byggeplasser.

Hydrema Telematics

REVOLUSJONERENDE TEKNOLOGI FOR HYDREMA 908G

Hydrema 908G er ikke bare en kraftig traktorgraver, men også en teknologisk avansert maskin takket være integreringen av Hydrema Telematics. Dette toppmoderne datainnsamlingssystemet er en kjernekomponent som gjør 908G om til en intelligent maskin som kan overvåkes og styres med større effektivitet og innsikt.

Hydrema Telematics for 908G bruker en kombinasjon av GSM- og GPS-teknologi til å samle inn og overføre viktige data fra maskinen til en sentralisert server. Dette gir maskineiere og operatører tilgang til en rekke verdifulle opplysninger som kan forbedre driftseffektiviteten, vedlikeholdet og maskinens generelle ytelse.

Noen av de viktigste funksjonene i Hydrema Telematics omfatter sanntidssporing av maskinens geografiske posisjon, noe som er uvurderlig for flåtestyring og beskyttelse mot tyveri.

Systemet gir også detaljert informasjon om maskinens driftstimer, drivstofforbruk og vedlikeholdsbehov. I tillegg kan systemet holde oversikt over maskinens ytelse, og sende alarmer og feilkoder, noe som gjør det mulig å reagere raskt på eventuelle problemer.

Denne avanserte teknologien muliggjør også fjernovervåking og -diagnostisering, noe som kan redusere nedetid og vedlikeholdskostnader. Ved å gi eiere og operatører tilgang til viktige data via Hydremas telematikkportalen eller appen er det mulig å planlegge et proaktivt vedlikehold og optimalisere bruken av maskinen.

Kort sagt representerer Hydrema Telematics for Hydrema 908G-traktorgraveren en betydelig forbedring av hvordan moderne masseforflytningsutstyr kan administreres og vedlikeholdes. Den gir eiere og operatører de verktøyene de trenger for å maksimere maskinens effektivitet, sikkerhet og pålitelighet, noe som gjør Hydrema 908G til en enda mer verdifull investering.

INNOVASJON OG STYRKE INNEN MASSEFORFLYTNING

Double Command

Double Command System

FLEKSIBILITET I FØRERSETET

Hydrema 908G revolusjonerer betjeningen av maskiner med sitt innovative Double Command-system. Dette smarte systemet gjør det mulig for føreren å styre maskinen fra to styrespaker i armlenene, noe som gir en utmerket fleksibilitet og kontroll selv når føreren sitter med ryggen vendt til rattet. Denne funksjonen er spesielt nyttig i situasjoner hvor det forventes presis manøvrering og fleksibilitet. Føreren kan betjene både hjulstyring og alle hydraulikkfunksjoner med joystickene, noe som gjør 908G utrolig allsidig og tilpasningsdyktig for en lang rekke oppgaver.

Cab

FØRERHUS

KOMFORT OG FUNKSJONALITET

Hydrema 908G-førerhuset er utformet for optimal førerkomfort og ergonomi. Førerhuset med fjæring reduserer effektivt vibrasjoner og dermed trettheten i hele kroppen, noe som sikrer komfort under lange arbeidsdager. I tillegg bidrar den gummifjærede konstruksjonen til å redusere vibrasjonsnivået, noe som forbedrer kjøreopplevelsen ytterligere. Dette fokuset på komfort gjør at 908G er ideell for operatører som tilbringer mange timer i maskinen.

Tiltrotator

Rotortilt

ØKT MANØVRERINGSEVNE

Når Hydrema 906G er utstyrt med en Engcon rototilt, blir gravefunksjonen mer presis og effektiv. Dette avanserte utstyret gjør at gravemaskinens arm kan rotere og vippe redskapet, slik at maskinføreren kan utføre mer presise og komplekse graveoppgaver med en større effektivitet. Tiltrotatoren øker maskinens manøvrerbarhet betydelig, slik at 908G kan arbeide i mer krevende og trange områder der tradisjonelle gravebevegelser er begrenset.

HYDREMA 908G: ET DYNAMISK VERKTØY INNEN MASSEFORFLYTNING

SIKKERHET FØRST

Sikkerhet er prioritert i alle deler av 908Gs design og funksjon. Maskinen er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner som ivaretar operatørens og arbeidsstedets sikkerhet. Førerhusets robuste konstruksjon er ROPS/FOPS-godkjent, noe som sørger for en sikker arbeidsplass beskyttet mot rystelser og fallende gjenstander. Avanserte bremse- og hydraulikksystemer garanterer en presis kontroll og en stabil drift, selv under krevende forhold. I tillegg bidrar funksjoner som et lavt støynivå og et ergonomisk førerhus til å redusere førerens tretthet, noe som er avgjørende for sikkerheten.

MILJØVENNLIG DRIFT

Hydrema 908G er designet med tanke på miljøvennlig drift, noe som gjør den til en ideell maskin for prosjekter der bærekraft prioriteres. Maskinen er utstyrt med en effektiv Cummins-motor som oppfyller Stage 5-utslippsstandardene, noe som i betydelig grad reduserer utslippene av skadelige gasser. I tillegg er motoren kompatibel med biodiesel, noe som gir et mer bærekraftig valg av drivstoff. Hydrema 908Gs avanserte hydraulikksystem sørger for en optimal drivstoffeffektivitet, noe som minimerer drivstofforbruket og reduserer det totale karbonavtrykket.

EN KRAFTIG YTEEVNE

Hydrema 908G er en traktorgraver som er kjent for sin kraftige ytelse. Maskinen er utstyrt med en robust Cummins-motor på 122 hk og leverer imponerende kraft og effektivitet, noe som er avgjørende for krevende jordflyttingsoppgaver. Denne motoren sørger for at 908G enkelt kan takle tunge last og utføre komplekse oppgaver, noe som gjør den til et ideelt valg for en rekke bruksområder. Kombinasjonen av avansert motorteknologi og maskinens effektive konstruksjon gir 908G en overlegen ytelse, noe som gjør den til en av de kraftigste maskinene i sin klasse.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER TRENGER DU Å VITE MER?

Har du spørsmål om 908G-modellen, om våre andre maskiner eller tjenester? Eller ønsker du å bli kontaktet av din lokale forhandler? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Tilbudsskjema