Dumper 1882X1254

912G-serien

Kompakt, svært mobil og overlegen i terrenget. Midjestyrte og allsidige 10-tonns dumpere med høy effekt, lav vekt, lang levetid og enkel drift. Effektiv og fleksibel - hver dag, år etter år, leverer Hydrema 912G-serien effektiv og kraftfull masseforflytting. Med stort fokus på førerkomfort og sikkerhet får du en dumper i verdensklasse.

912G Load On Route Constr Site

912G

Dumper

912G
  • 10 tonns lastekapasitet
  • Cummins B4.5 Stage 5 motor
  • Brukervennlig, sikker og robust
912GS On Route Constr Site

912GS

Dumper

912GS
  • 10 tonns lastekapasitet
  • Høy komfort med fjæring på framaksel
  • Førerhuset med flott utsikt
912G HM Front View MT Unloading City Site

912HM

Dumper

912HM
  • 10 tonns lastekapasitet
  • Lav egenvekt og brede dekk som gir lavt marktrykk
  • Fjærende foraksel for maksimal komfort

Hydremas serie med 10-tonns dumpere heter 912G-serien og består av 3 modeller: 912G, 912GS og 912HM. Hydremas 912G-dumpere har gjennomgått mye utvikling gjennom årene. Helt tilbake til de gamle 800-modellene, som deretter utviklet seg til 900-modeller. I 900-modellene startet 10-tonns dumperne som 910, og deretter 912, noe som indikerer en oppgradering av maskinkraften.

Da Hydremas dumper med 10 tonns kapasitet fikk navnet 912 - basert på den britiske måleenheten short ton - fulgte den resten av Hydremas maskiner i C-serien. C-serien er et uttrykk for den generasjonen motorer som finnes i maskinene. Siden den gang har denne serien utviklet seg til D-, E-, F- og i dag har vi kommet til G-serien, som alle har en Cummins Stage 5-motor.  

Suksessen til Hydrema 912G dumper skyldes hovedsakelig den pendlende leddstyringen. Leddet med hydrauliske stabilisatorer holder maskinen stabil og sikker ved automatisk overføring av vekten til hjulene som griper tak i bakken.

912G, 912GS og 912HM er tre forskjellige modeller som er utviklet for ulike formål.

Forskjellene mellom disse modellene er:

912G er standardmodellen. Den har ikke fjæring på forakselen og kan føles litt mer humpete å kjøre enn de to andre modellene, men den er et utmerket valg for dem som ikke trenger å kjøre i veldig ulendt terreng.

912GS har fjæring på forakselen, noe som gjør førerhuset mer stabilt og ikke følger maskinens bevegelser i terrenget på samme måte. Dette gir bedre komfort for føreren.

912HM skiller seg fra de to andre modellene ved å ha større dekk, høyere bakkeklaring og kan kjøres med en dekkbredde på opptil 800 mm, noe som betyr at den har et lavere marktrykk. Det betyr at den etterlater færre spor og er ideell for kjøring på for eksempel golfbaner. I tillegg er 912HM også den eneste modellen med mulighet for flatbed.

 

Bortsett fra disse forskjellene har de tre 10-tonns dumperne i 912G-serien de samme egenskapene.

Alle modellene i 912G-serien har en 147 hk (108 kW) Cummins B-4.5L Stage 5-motor med DOC, DPF og SCR-katalysator med AdBlue-tilsetning. Denne 4,5-liters motoren har en 16-ventilers Common-Rail Turbodiesel med intercooler og elektronisk variabel turbolader. 

Chassisdesignet sørger for at alle hjulene alltid er i samme spor, og de standardmonterte tvillingdekkene gir eksepsjonell trekkraft med minimal skade på underlaget. Det sentralt plasserte leddet gir god manøvrerbarhet, en lav svingradius på bare 6,1 m og enkel posisjonering ved tipping.

912G-serien er ekstremt enkel å betjene, og føreren blir raskt kjent med maskinens funksjoner og manøvreringsegenskaper. Brukervennlige kontroller, styrespakstyring, utmerket sikt og en ergonomisk utformet førerhytte sørger for de beste arbeidsforholdene.

Dumperen har en velprøvd 6-trinns ZF Soft-Shift-girkasse med automatisk eller manuell giring. Denne smarte girkassen girer automatisk opp 2 gir når forholdene ligger til rette for å øke hastigheten.

912G-serien er et svært godt valg for en kompakt, men kraftig dumper som gjør hverdagen enklere og gir god komfort. Denne 10-tonns dumperen er ideell som utleiemaskin, og den er pålitelig, slitesterk og enkel å betjene. I likhet med alle Hydremas traktorgravere og hjulgravere leveres også 912-serien med Hydrema Telematics, som er gratis de første 3 årene. Med Hydrema Telematics får du oversikt over en mengde data om maskinen via sensorer og elektronikk i maskinen. 

Så hvis du trenger en sterk, brukervennlig og kompakt dumper av høyeste kvalitet, er 912-dumperen fra Hydrema noe for deg. Hvis du trenger en mindre dumper, kan du ta en titt på 707G-serien, og hvis du trenger en dumper på over 10 tonn, kan du ta en titt på 922G-serien. Her finner du også vår nye 6-tonns dumper som er helelektrisk og perfekt for arbeid i byen. 

Uansett hvilken størrelse dumper du er ute etter, finner du høyeste kvalitet her hos Hydrema!