MX16G MX17G Leveling Construction Site MX16G MX17G Close Up Loading 912 MX16G MX17G Frog View City Construction Site MX17G Close Up Excavator Arm

MX17G

Hjulgraver


Egenskaper

 • Cummins B 4,5 L Stage 5-motor
 • Kraftig konstruksjon, bygget for å vare lenge
 • Kan i stor grad tilpasses dine behov
 • Stort førerhus med utmerket sikt
 • Den korteste bakparten i sin klasse, fra bare 1700 mm
 • Arbeider lett på trange steder, i trange gater eller på trafikkerte veier
 • Omfattende brytekraft, motorkraft og graveevne

MXG-SERIEN

Hjulgraveren MX17G fra Hydrema er en del av den innovative MXG-serien, som representerer en ny æra innen anleggsmaskiner. Med sin unike kombinasjon av kompakt design og kraftig ytelse er MXG-maskinene ideelle for arbeid under ulike forhold - fra tett befolkede byområder til hektiske byggeplasser. Serien, som også omfatter MX14G, MX16G, MX18G og MX20G-modellene, tilbyr et bredt spekter av alternativer for å dekke ulike behov, og hver modell er utformet for å levere optimal effektivitet og presisjon. Med MXG-serien har Hydrema forpliktet seg til å levere maskiner av høy kvalitet som kan tilpasses hver enkelt kundes unike behov.


MX17G

MX17G, en nøkkelmodell i Hydremas MXG-serie, skiller seg ut med sin imponerende kombinasjon av ytelse og kompakthet. Denne hjulgraveren er en mester i effektivitet, spesielt utviklet for å håndtere krevende oppgaver på trange og travle byggeplasser. MX17Gs design understreker Hydremas ønske om å skape kraftige maskiner i et strømlinjeformet format, noe som sikrer maksimal produktivitet selv under svært trange arbeidsforhold. Denne modellen er en viktig del av MXG-serien og viser en perfekt balanse mellom størrelse og kraft, noe som gjør den til et ideelt valg for et bredt spekter av graveprosjekter.


EN DYNAMISK OG EFFEKTIV GRAVEMASKIN

Kjernen i Hydrema MX17G er den formidable Cummins B 4.5L Stage 5-motoren, som er essensen av rå kraft og teknologisk avansert design. Denne motoren er utstyrt med et 16-ventilers Common-Rail turbodieselsystem som gir motoren 175 hestekrefter og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm. Dette gjør MX17G til en formidabel aktør på enhver arbeidsplass, og kombinerer kraft og effektivitet selv under de mest krevende forhold. Motoroppsettet inkluderer en stor drivstofftank og et AdBlue-system som sikrer økonomisk drift og overholdelse av strenge miljøstandarder.

MX17G imponerer også med sin sofistikerte hydrostatiske girkasse som sikrer konstant firehjulsdrift. Denne girkassen er utviklet for å gi en jevn kjøreopplevelse og presis styring. Den har en elektronisk styrt kjøremotor og et avansert to-trinns softshift Powershift-system. Dette systemet gjør det mulig for føreren å veksle mellom manuelle og automatiske girinnstillinger, noe som gir optimal kontroll og tilpasningsevne til varierende terrengforhold. Denne fleksibiliteten gjør det enkelt å tilpasse MX17G til kjøring både på vei og i terreng, og sikrer en ideell balanse mellom kraft og kontroll.

GRAVEMASKIN

MX17G fra Hydrema skiller seg ut med sin innovative todelte bom, som er tilgjengelig i lengder på 2.0 m, 2.5 m og 3.0 m, noe som gir tilpasset effektivitet for ulike prosjekter. Denne modellen er kjent for sin brukervennlighet og allsidighet, takket være et avansert hydraulisk hurtigskiftesystem og muligheten til å legge til en tiltrotator. Denne kombinasjonen av funksjoner gjør MX17G til en allsidig og effektiv gravemaskin, ideell for en rekke oppgaver.


UNDERSTELL

Hydrema MX17G demonstrerer bemerkelsesverdig allsidighet med sine seks forskjellige chassisalternativer, som er skreddersydd for å møte de spesifikke utfordringene i ulike terreng.

 • Doserblad bak (A1)
 • Doserblad foran (A1V)
 • Doserblad foran/bak (2xA1)
 • Doserblad foran / Stabilisatorer bak (A3)
 • Stabilisatorer foran / Doserblad bak (A3V)
 • Stabilisatorer foran/bak (A4)

Disse tilpassede understellsalternativene gjør MX17G ekstremt fleksibel og tilpasningsdyktig til enhver arbeidssituasjon. Uansett hvilken understellskonfigurasjon som velges, optimaliserer MX17G arbeidseffektiviteten og øker brukerkomforten i ulike arbeidsmiljøer.

understell til mx17g


AKSLER

Hjulgraveren MX17G er utstyrt med avanserte ZF-aksler, noe som er avgjørende for den utmerkede ytelsen under vanskelige arbeidsforhold. Disse akslene er utstyrt med en 45% limited-slip differensialsperre som effektivt fordeler kreftene og forbedrer maskinens trekkraft i krevende situasjoner. En spesiell egenskap ved MX17G er hjulnavet med planetreduksjon, som gir høyere dreiemoment og presis kontroll, noe som gjør den ideell for presise og krevende oppgaver.

I tillegg er hver aksel på MX17G utstyrt med innebygde bremser, noe som bidrar til maskinens imponerende bremseevne under gravearbeid. Framakselen er konstruert med en spesiell senterbolt og pendellås, noe som muliggjør en pendelvinkel på +/- 8º. Denne konstruksjonen gir MX17G økt stabilitet og manøvreringsevne, spesielt i krevende og ujevnt terreng.


STYRING

Denne hjulgraveren er utstyrt med et avansert hydraulisk styresystem, som er ytterligere forbedret med styrespakstyring. Denne styrespaken gir føreren bedre kontroll og presisjon i hastigheter opp til 20 km/t, noe som gjør komplekse manøvrer intuitive og enkle å utføre. Dette innovative tillegget øker førerens evne til å navigere maskinen nøyaktig under alle arbeidsforhold.


HYDRAULISK SYSTEM

Hydrema MX17G har et effektivt hydraulikksystem med tokrets Load Sensing-teknologi og et separat høytrykkssvingsystem. Med elektronisk effektregulering og intelligent modusstyring, inkludert en ECO-modus, sikrer den både presisjon og drivstoffeffektivitet. Systemet støtter opptil tre tilpassede hydraulikkretser, noe som gjør det enkelt å bytte mellom ulike verktøy og øker produktiviteten.

Oljevolumer:

Pumpe 1: Arbeidshydraulikk - 319 l/min
Pumpe 2: Dreiehydraulikk - 88 l/min

Systemtrykk:

Arbeidshydraulikk: - 350 bar
Dreiehydraulikk: - 395 bar
Hydraulisk krets 1, ZV1: - 30-200 L/min
Hydraulisk krets 2, ZV2: - 15-100 l/min
Hydraulisk krets 3, ZV3: - 50-200 l/min


MOTOR

Hydremas MX17G drives av en Cummins B 4.5L Stage 5-motor som kombinerer miljøvennlighet og kraft. Denne motoren har et avansert utslippssystem med DOC, DPF og SCR med AdBlue, noe som sikrer at miljøstandardene overholdes. Med et 16-ventilers Common-Rail turbodieselsystem og intercooler leverer den opptil 175 hk og 780 Nm dreiemoment. MX17G har også en stor 280 liters drivstofftank og en 31,5 liters AdBlue-tank, noe som forlenger driftstiden.


KJØREHYDRAULIKK OG GIRKASSE

MX17G skiller seg ut med sin avanserte hydrostatiske girkasse og konstante firehjulsdrift, som gir jevn og effektiv kraftoverføring under ulike arbeidsforhold. Maskinens elektronisk styrte drivmotor gjør det mulig å justere hastigheten nøyaktig. Den sofistikerte to-trinns softshift Powershift-girkassen gir fleksibilitet til å velge mellom manuell og automatisk giring. MX17G opprettholder sin høye ytelse og effektivitet selv når den utstyres med ekstrautstyr som stabilisatorer eller tunge redskaper, noe som gjør den til en svært allsidig hjulgraver.

Veigir (km/t): 34
Terrenggir (km/t): 0-9
Krabbegir (km/t): 3,5
Maks. trekkraft (kN): 111

Hastighetene er oppgitt for en standardmaskin med doserblad og standard dekkmontering. Med ekstra vekt, for eksempel støttebein, rotortilt og tunge redskaper eller annet utstyr, kan maksimalhastigheten bli lavere.


ELEKTRISK SYSTEM

Hydremas MX17G har et robust 24 V-strømsystem med en 70 A dynamo og to 12 V-batterier på 100 Ah, noe som sikrer en stabil og pålitelig strømforsyning. Systemets holdbarhet er forsterket med ekstra beskyttelse av ledningene og bruk av vanntette kontakter, noe som forlenger levetiden og sikrer problemfri drift. Enkel tilgang til sikringer og reléer i nærheten av førerhuset gjør vedlikehold og inspeksjoner raskt og ukomplisert. MX17G er også utstyrt med en elektrisk funksjon for nøddrift som øker sikkerheten ved systemfeil, og en automatisk strømbryter som beskytter maskinen og forenkler vedlikeholdet.


AUTOMATISK STRØMBRYTER

I MX17G sørger den automatiske strømbryteren for energibesparelser og forlenger batteriets levetid ved automatisk å slå av maskinens elektriske systemer når operatøren forlater maskinen. Når operatøren kommer tilbake, aktiveres systemene automatisk på nytt via dørsensorer, noe som eliminerer behovet for manuell omstart. Maskinen har også en nødbryter i førerhytta, noe som gir ekstra sikkerhet og økt trygghet for føreren.


DRIFT

Denne gravemaskinen er nøye utformet for å gi brukervennlig og ergonomisk betjening. Høyteknologiske styrespaker utstyrt med fire proporsjonale servofunksjoner, en proporsjonal rullekontroll og fire knapper sikrer presis styring av maskinens ulike funksjoner. Styrespakene gjør det enkelt å betjene ekstrahydraulikken, mens fotpedalene gir smidig styring av den todelte bommen, stabilisatorene og doserbladet, noe som bidrar til effektivitet i en rekke oppgaver.

MX17Gs instrumentpanel inkluderer elektroniske innstillinger for trykk og flyt på hydraulikken (ekstrautstyr), slik at føreren kan tilpasse maskinens respons til spesifikke arbeidspreferanser.


SVINGSYSTEM

MX17G fra Hydrema er utstyrt med et avansert hydrostatisk høytrykkssvingsystem som sikrer presis og jevn rotasjon. Systemet er unikt med sin energiregenerering, som resirkulerer energien fra svingbremsene og overfører den tilbake til motoren, noe som øker maskinens totale energieffektivitet. Denne modellen har også en 'soft start'-funksjon og vinkelsensorer, som til sammen garanterer en myk start og presis kontroll under rotasjonbevegelser. En mekanisk svingbrems integrert i planetgiret øker sikkerheten og stabiliteten under bruk. MX17G utmerker seg med en rotasjonshastighet på 10,8 o/min og et svingmoment på 50 kNm, noe som er ideelt for nøyaktig arbeid på komplekse byggeplasser.


BREMSER

MX17G har et effektivt og vedlikeholdsfritt bremsesystem med to bremsekretser og oljesmurte skinnebremser på alle hjul. Denne konfigurasjonen sikrer bremsesystemets holdbarhet og reduserer vedlikeholdsbehovet betydelig. Maskinen har også en integrert parkeringsbrems i girkassesystemet, noe som er viktig for å sikre maskinens stabilitet når den står parkert.

MX17G er som standard utstyrt med en automatisk gravebremsfunksjon, som øker sikkerheten betydelig under arbeidsprosessen ved å stabilisere maskinen automatisk når gravingen begynner. Denne avanserte bremseløsningen understreker Hydremas engasjement for å utvikle sikre og pålitelige maskiner.


FØRERHUS

MX17Gs førerhus er romslig og funksjonelt, og er designet med vekt på ROPS-sertifisert sikkerhet og førerkomfort. Den har et skyvevindu i døren og en todelt vindskjerm for god ventilasjon og enkel tilgang. Førerhuset har også et gjennomsiktig takvindu som gir mer dagslys og bedre sikt. Førerkomforten er sikret med en justerbar rattstamme og et fullt justerbart armlene for ergonomisk komfort.

Førerhuset i MX17G er utstyrt med et sofistikert klimaanlegg med syv luftdyser for optimal temperaturregulering og et luftdempet sete for maksimal komfort. Den moderne 10-tommers berøringsskjermen og den innebygde kontrolleren i armlenet oppfyller de teknologiske behovene. Sikkerheten er forsterket med store, elektronisk justerbare sidespeil og et ryggekamera som gir full oversikt. Med praktiske oppbevaringsrom under og bak setet er MX17G-hytta en ideell arbeidsplass.


LYDNIVÅ

Hydrema MX17G er nøye utformet for å redusere støy, noe som bidrar til et bedre arbeidsmiljø. I kupeen holdes lydnivået effektivt nede på bare 68 dB(A), noe som sikrer en stille og rolig atmosfære som er ideell for førerens konsentrasjon og velvære. Utvendig har MX17G et lydnivå på 102 dB(A), noe som bidrar til å minimere støyforurensning på arbeidsplassen, selv under intens drift. Det lave støynivået er et tydelig uttrykk for Hydremas engasjement for å lage maskiner som tar hensyn til støysensitive miljøer.

Dimensjoner

  Milimeter
Bredde over:
Doserblad 2550
Støtteben, senket 3870
Dekk 10.00-20 2530
Dekk 600/40-R22.5 2520
Dekk 650/45-R22.5 2570
Dekk 700/40-R22.5 2730
Sporvidde over standard dekk 1942
Akselavstand 2600
Avstand, dreiesentrum til bakaksel 1200
Avstand, dreiesentrum til foraksel 1400
Gjennomkjøringshøyde, førerhytte 3120
Transporthøyde 4000
Lengde, veitransport 6320
Overheng, for (med 2,5 m gravearm) 3330
Avstand, dreiesentrum til kontravekt 1700
Svingradius bak 1839
Frihøyde støtteben 350
Frihøyde, hjul, senkede støtteben 50
Frihøyde doserblad 510
Frihøyde, hjul, senket doserblad 75
Overheng, doserblad 1175
Overheng, støtteben 1110
Frihøyde, aksler 360
Svingradius, for
med 2.0 m gravearm 1650
med 2.5 m gravearm 1990
med 3.0 m gravearm 2320
Total lengde ved transp. 2,5 m gravearm 8720
Gravebom. Høyde ved transp. 2,5 m gravearm 2920
Senterforskyvning, gravebom 118
Venderadius, ytterst 6700
Venderadius, innerst 3600

Dimensjoner med standarddekk 10.00-20.

 

MASKINVEKT

Chassis  
A1 - Doserblad 18,300
A3 - Doserblad + stabilisatorer 19,500
2 x A1 - Doserblad foran og bak 19,400
A4 - Stabilisatorer  foran og bak 19,600

Vekt oppgitt med 200 kg hurtigfeste og 400 kg skuffe.

 

ARBEIDSOMRÅDE OG BRYTEKRAFT

Lengde på gravearm mm 2.0 2.5 3.0
Slaghøyde mm 10280 10780 11270
Lastehøyde mm 9520 9720 10210
Gravedybde mm 4910 5410 5910
Rekkevidde mm 8820 9320 9820
Vertikal gravedybde mm 3720 4180 4660
Horisontal gravedybde mm 6170 6360 6000
Lastehøyde mm 6710 7210 7710
Arbeidsdybde mm 5410 5910 6410
Rekkevidde    mm 8190 8690 9190
Rotasjonsvinkel skuffe 0 175 175 175
Brytekraft, direktemontert skuffe  
Brytekraft, skuffe (ISO) kN 126    
Gravestyrke (ISO) kN 93 82 72
Maks. anbefalt skuffestørrelse  
Standardskuffe m3 1.0    
Maks. anbefalt skuffestørrelse med rotortilt
Standardskuffe m3 0.8    

Arbeidsområdet er spesifisert med Hydrema standardskuffe og 1800 mm gripehøyde.

FORSKJELLENE MELLOM MODELLENE I MXG-SERIEN

MX14G

 • Har den letteste motvekten, noe som gir den en kort svingradius bak
 • Leveres med alternativer for lengden på gravearmen: 2.0 og 2.5 meter
 • Har den korteste ytre bommen i serien på 2900 mm
 • Er den mest kompakte versjonen i MXG-familien
MX14

MX16G

 • Seriens allsidige 'mellommodell'
 • Utstyrt med en sterkere kjøremotor enn MX14G
 • Gravearmer er tilgjengelige i lengder på 2.0, 2.5 og 3.0 meter
 • Opprettholder en kort svingradius, med økt gravekraft
MX16

MX17G

 • Kombinerer funksjoner fra både MX16G og MX18G
 • Inneholder samme bomlengde som MX16G
 • Utstyrt med MX18G motvekt
 • Har den høyeste løftekraften i serien

MX18G

 • Har den lengste ytre bommen blant alle modeller
 • Utmerker seg med sin overlegne bryte- og gravekraft
 • Mer klumpete, men også kraftigere enn andre modeller
 • Den største maskinen i MXG-serien
MX18

MX20G

 • Har identiske spesifikasjoner som MX18G
 • Standardutstyret omfatter doserblad og stabilisatorer
 • Er den tyngste i serien på grunn av ekstrautstyret
 • En MX18G utstyrt med doserblad og stabilisatorer som standard
MX20

HYDREMA MX17G: EN DYNAMISK SAMMENSMELTING AV KOMPAKTHET OG KRAFT

Oppdag Hydrema MX17G, en hjulgraver som setter nye standarder for allsidighet og effektivitet i anleggsbransjen. Den ultrakompakte designen gjør MX17G ideell for arbeid på trange steder, fra overfylte bygater til trange byggeplasser. MX17G er utstyrt med en kraftig Cummins-motor, avansert hydraulikk og et intuitivt kontrollsystem, og kombinerer utmerket ytelse med miljøvennlig drift.

MX17Gs avanserte girkasse sørger for smidige girskift og maksimal kraftutnyttelse, og det innovative kjørehydraulikksystemet garanterer presisjon i alle bevegelser. MX17G-hytta er et eksempel på eksepsjonell komfort med et stillegående miljø, ergonomisk utforming og toppmoderne teknologi som sikrer at føreren er komfortabel og har kontroll gjennom hele arbeidsdagen. Med fleksible understellsalternativer og et solid hydraulikksystem er MX17G mer enn bare en hjulgraver - den er en pålitelig partner på byggeplassen som bidrar til effektivitet og presisjon i ethvert byggeprosjekt.

Stor stabilitet og god hydraulikk. Absolutt verdt å vurdere når du skal kjøpe en ny maskin

MX16G
Png Mark Hydrema Yellow

HYDREMA MX17G: EN KRAFTIG REVOLUSJON INNEN GRUNNARBEID

Hydrema MX17G representerer det ypperste av innovasjon innen maskiner for masseforflytning. Denne hjulgraveren leverer overlegen ytelse med en kraftig motor på opptil 175 hk og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm, noe som gjør den ideell for de mest krevende oppgavene.

MX17G kombinerer høy motoreffekt med utmerket drivstoffeffektivitet, noe som reduserer driftskostnadene betydelig. Med sitt avanserte hydraulikksystem, som leverer en bransjeledende hydraulikkflyt på 407 l/min, håndterer MX17G et bredt spekter av hydrauliske verktøy med presisjon og smidighet, enten det dreier seg om spader, grabber eller annet utstyr.

Maskinen er også utstyrt med avansert svingkontroll og regenerativ bremsing for jevn og presis drift. Komforten i førerhuset er utformet for at du skal kunne være produktiv hele dagen uten ubehag eller tretthet.

MX17G sørger for høyeste sikkerhetsnivå med avanserte kameraer og et 360-graders overvåkningssystem som gir deg full kontroll over arbeidsområdet ditt. Det gjør at du kan arbeide med en følelse av trygghet og overblikk.

Denne hjulgraveren kan tilpasses og konfigureres for å oppfylle de spesifikke kravene du møter på ulike byggeplasser, fra anleggsplasser til landbruk.

Service og vedlikehold av MX17G er enkelt og problemfritt, med enkel tilgang til alle servicepunkter. Dette sikrer at maskinen alltid er klar til bruk og yter maksimalt.

Til syvende og sist tilbyr Hydrema MX17G en optimal kombinasjon av kraft, presisjon og pålitelighet, noe som gjør den til en uunnværlig partner for dine graveprosjekter. MX17G er designet for å overvinne enhver utfordring og levere imponerende resultater på enhver arbeidsplass.

Hydrema Telematics

REVOLUSJONERER DRIFTEN AV DIN MX17G

I en tid der data og teknologi er nøkkelen til økt effektivitet, lanserer Hydrema MX17G utstyrt med den avanserte Hydrema Telematics-teknologien. Denne løsningen gjør MX17G til mer enn bare en hjulgraver; den forvandler den til en effektiv og velinformert arbeidspartner som maksimerer effektiviteten og minimerer nedetiden.

Hydrema Telematics på MX17G er et sofistikert datainnsamlings- og overvåkingssystem som er integrert direkte i maskinen. Det er langt mer enn bare GPS-overvåking - det er en omfattende løsning som gir grundig innsikt i maskinens ytelse og status. Ved hjelp av en innebygd GSM/GPS-enhet samler MX17G kontinuerlig inn og overfører data til en sentral server som gir tilgang til viktig informasjon om maskinen.

Denne overvåkningen muliggjør en nøyaktig og proaktiv planlegging av vedlikehold, noe som reduserer uventet nedetid.

Med Hydrema Telematics kan du finjustere drivstofforbruket og planlegge vedlikehold for å redusere driftskostnadene. Dataene fra systemet gir deg innsikt som hjelper deg med å ta velinformerte beslutninger om flåten og prosjektene dine.

Hydrema Telematics har blant annet følgende funksjoner og fordeler:

 • Maskinovervåking: Få tilgang til viktige data som geoposisjon, driftstimer og batteristatus.
 • Feildiagnostikk: Motta varsler om feil i sanntid slik at du kan reagere raskt og minimere nedetiden.
 • Analyse av drivstofforbruket: Få detaljert innsikt i drivstofforbruket for å optimalisere effektiviteten og redusere kostnadene.
 • Planlegging av vedlikehold: Hold deg oppdatert med serviceavtaler og påminnelser for å holde MX17G i optimal stand.

Hydrema Telematics forvandler MX17G fra en vanlig maskin til en intelligent partner som bidrar til fremragende resultater i arbeidet ditt. Forbered deg på en ny æra med økt effektivitet og pålitelighet med MX17G og Hydrema Telematics.

MX17G FRA HYDREMA: HØYTYTENDE HJULGRAVER FOR MODERNE BYGGEPLASSER

Hydraulics

HYDRAULIKK

OPTIMALISERT HYDRAULISK KAPASITET

MX17G-hjulgraveren har en imponerende hydraulisk gjennomstrømning på 407 liter per minutt, noe som sikrer effektiv og presis drift av ulike hydraulisk drevne redskaper. Enten du bruker spader, grabber eller andre typer redskaper, gir MX17Gs hydraulikksystem den kraften og kontrollen du trenger for å få jobben gjort effektivt.

Safety

SIKKERHETEN

FOKUS PÅ SIKKERHET OG SYNLIGHET

MX17G fra Hydrema prioriterer sikkerhet med sine avanserte sikkerhetsteknologier, inkludert muligheten til å integrere flere kameraer og et omfattende 360-graders overvåkningssystem. Disse funksjonene øker førerens synsfelt betraktelig og forbedrer sikkerheten betraktelig, spesielt i områder med begrenset plass og høy aktivitet.

Cab

Førerhytte

OPTIMAL FØRERKOMFORT

Oppdag en romslig og stillegående førerhytte i MX17G, nøye utformet for å sikre optimal komfort og brukervennlighet for føreren. Med en 10-tommers berøringsskjerm og tilpassede kontrollinnstillinger gir MX17G en brukervennlig og intuitiv brukeropplevelse.

ENESTÅENDE KVALITET I ET KOMPAKT HJULGRAVERFORMAT

AVANSERT SVINGSYSTEM

MX17G er utstyrt med et dedikert hydrostatisk system for svingfunksjonen, supplert med en energiregenererende svingbremsefunksjon. Dette oppsettet sikrer at MX17G kan utføre jevne og presise rotasjonsmanøvrer under alle arbeidsforhold, noe som er avgjørende for oppgaver med høy presisjon og bidrar til å forbedre den generelle arbeidseffektiviteten.

SKREDDERSYDD FOR ETHVERT BEHOV

MX17G fra Hydrema utmerker seg med sin modulære design som gjør det mulig å tilpasse konfigurasjonen til spesifikke behov. Med et utvalg av understellskonfigurasjoner, dekktyper og en rekke tilleggsutstyr, som for eksempel en Engcon tiltrotator, kan MX17G tilpasses for maksimal allsidighet i ulike arbeidssituasjoner.

ENKELT VEDLIKEHOLD OG SERVICE

MX17G prioriterer enkelt vedlikehold og service. Tilgangen til servicepunkter er enkel, og maskinen kan utstyres med et sentralisert smøresystem som automatisk tilfører de nødvendige smøremidlene. For å forenkle vedlikeholdsprosessen ytterligere kan du dra nytte av Hydrema Telematics, som gjør det mulig å kontrollere og overvåke maskinen effektivt. Dette sikrer at MX17G alltid er i toppform og klar til å levere optimal ytelse på arbeidsplassen.

EFFEKTIVITET OG KRAFT I ALLE OPPGAVER

MX17G er utstyrt med en dynamisk Cummins-motor som leverer 175 hestekrefter og et maksimalt dreiemoment på 780 Nm, noe som gjør den i stand til å utføre selv de mest utfordrende oppgaver. Denne motoren kombinerer imponerende kraft med god drivstofføkonomi, noe som bidrar til lavere driftskostnader og effektiv håndtering av krevende arbeidsforhold.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER TRENGER DU Å VITE MER?

Har du spørsmål om MX17G, våre andre maskiner eller tjenester? Eller ønsker du å bli kontaktet av din lokale forhandler? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Tilbudsskjema