Pionerer i løsninger for jordflytting siden 1959

IMG 3632
Hydrema C5b6092
Png Mark Hydrema Yellow

INNOVASJON OG KVALITET INNEN MASSEFORFLYTNINGS- OG FORSVARSUTSTYR

Hydrema er en ledende produsent av avansert masseforflytningsutstyr og spesialiserte forsvarsløsninger med global rekkevidde, stolt basert i Danmark. Siden vi ble grunnlagt i 1959, har vi vært opptatt av å utvikle innovative maskiner av høy kvalitet som oppfyller de skiftende behovene i både anleggs- og forsvarsindustrien.

Produktporteføljen vår omfatter en rekke maskiner i verdensklasse, inkludert hjulgravere, traktorgravere og dumpere, som er utviklet for å levere overlegen ytelse, holdbarhet og effektivitet under de mest krevende forhold.

I forsvarssektoren er Hydrema Defence anerkjent for sine mineryddingskjøretøy og skreddersydde systemløsninger som tilbyr avansert teknologi og pålitelighet for å ivareta sikkerheten og effektiviteten i militære og humanitære mineryddingsoperasjoner over hele verden.

Vår satsing på innovasjon, kvalitet og kundeservice har gjort oss til en foretrukket partner innen jordflytting og forsvarsutstyr. Med en sterk forankring i våre danske røtter og en global tilstedeværelse jobber vi utrettelig for å utvide tilbudet vårt og fortsette å levere løsninger som ikke bare oppfyller, men overgår kundenes forventninger. I Hydrema er vi stolte av å bygge maskiner som gjør en forskjell.

VÅRE VERDIER

FLEKSIBILITET

Fleksibilitet er et kjennetegn ved Hydrema, noe som kommer til uttrykk i vår evne til raskt å tilpasse oss skiftende markedsforhold og i vårt engasjement for å skape skreddersydde og innovative løsninger for kundene våre. Denne fleksibiliteten er mulig takket være vår strømlinjeformede organisasjonsstruktur, som sikrer effektivitet og rask respons i all vår virksomhet. Denne tilnærmingen gjør oss i stand til å reagere dynamisk på kundenes behov og det skiftende markedslandskapet.

DRIVE

Drivkraften vår drives av en innovasjonskultur som er dypt forankret i hvert enkelt teammedlems tankesett. Denne innarbeidede tilnærmingen gjør at medarbeiderne våre hele tiden er på vakt og søker etter mer intelligente metoder i arbeidsprosessene og i utviklingen av sluttproduktene våre. Teamet vårt er alltid "på utkikk" etter muligheter til å forbedre effektiviteten, kreativiteten og kvaliteten, både i det daglige arbeidet og i de endelige produktene vi leverer.

ENGASJEMENT

Engasjementet vårt gjenspeiles i vår fokuserte dedikasjon til det vi skaper, og vi er stolte av å levere arbeid som lever opp til våre standarder for fullstendighet og fortreffelighet. Det er en æressak for oss å sørge for at hvert eneste resultat, stort eller lite, representerer et "ferdig" stykke arbeid av høyeste kvalitet og med fokus på detaljer.

ENERGI

Vi bruker utrettelig energi på kontinuerlig forbedring i alt vi foretar oss. I tillegg er vi opptatt av at løsningene vi tilbyr, ikke bare skal være lønnsomme for oss, men også for deg som kunde. For oss er dette ikke bare en strategi, men sunn fornuft som gjenspeiler vårt engasjement for gjensidig suksess og bærekraftige partnerskap.

Keeps You Moving

Pexels Pixabay 315938

Hydremas plattform "Keeps You Moving" understreker essensen av hva det betyr å velge Hydrema: et løfte om kontinuerlig bevegelse, innovasjon og kvalitet. Hydrema ble grunnlagt i 1959 som en familieeid bedrift, og setter menneskene i sentrum - fra kundene som bruker de karakteristiske gule maskinene våre, til kollegene våre, hvis ekspertise og kunnskap er avgjørende for produksjonen, og de dedikerte medarbeiderne som sørger for uavbrutt drift for kundene våre.

Plattformen er forankret i vår rike arv og vår opprinnelige visjon om å utnytte hydraulikks potensial til å skape enestående utstyr. Denne tradisjonen med solid håndverk, uovertruffen kvalitet og innovasjon lever videre i hver generasjon og er kjernen i vår globale suksess. Med egen produksjon og en fleksibel tilnærming sørger vi for at hvert enkelt produkt produseres med dedikert oppmerksomhet, og at kundene har mulighet til å påvirke utformingen av utstyret. Dette har gjort oss til nisjeeksperter uten sidestykke innen vårt felt.

"Keeps You Moving" gjenspeiler også vår forpliktelse til å drive kundenes virksomhet fremover gjennom innovasjon som peker fremover, kjøreglede som holder kundene i bevegelse og fornøyde, og kvalitet som holder ting i gang når andre har gitt opp. Siden 1959 har Hydrema forflyttet land, gruver og bedrifter over hele verden, takket være eksepsjonelle kjøreopplevelser og vårt urokkelige engasjement for kundeservice.

KONTAKT OSS

Kontaktskjema