All900g 906Gand926g Front View Transport All900g Operator View Using Frontloader 928G Dozing W Front Showel 928G Rear End Close Up

928G

Traktorgraver


Egenskaper

 • Arbeidsområde på opptil 200°
 • Brukervennlig og god førerkomfort
 • Kraftig Cummins B-4.5 Stage 5-motor
 • Midjestyring for en overlegen ytelse i terrenget
 • Enestående sikt fra førerhuset
 • Stor løfte- og lastekapasitet
 • Stillegående og kompakt for bruk i byen

900G-SERIEN

900G-serien fra Hydrema er en serie toppmoderne midjestyrte traktorgravere som er utviklet for å gi enestående allsidighet og effektivitet. Disse maskinene er utviklet med mer enn fire tiår med erfaring, og vitner om Hydremas engasjement for kvalitet og funksjonalitet. Serien består av modellene 906G, 908G, 926G og 928G, som er utstyrt med avansert teknologi og utviklet for å møte de skiftende behovene på moderne byggeplasser.


Hydrema 928G

Hydrema 928G er en del av den avanserte 900G-serien og er det ypperste innen midjestyrte traktorgravere. Denne maskinen er konstruert for å levere eksepsjonell ytelse og fleksibilitet på anleggsplasser. 928G har en kraftig Cummins B-4.5 Stage 5-motor som yter 147 hk og har et imponerende dreiemoment, noe som sikrer effektivitet både ved lossing og graving.


NÅR YTELSE HARMONERER MED PRESISJON

928G skiller seg ut med sin unike kombinasjon av kraft og presisjon. Den er utstyrt med et avansert hydraulikksystem som inkluderer Flow Sharing for en jevn gravesyklus og et redusert drivstofforbruk. Med et arbeidsområde på 200 grader og en maskin som er større enn 908G, er 928G perfekt for både romslige og trange arbeidsområder. Den imponerende løftekapasiteten gjør den spesielt egnet til løfteoppgaver som krever stor styrke. Laderen er i en klasse for seg, med en ytelse som kan måle seg med en 10-tonns lader.

Førerkomfort er også en viktig egenskap. Førerhuset er romslig, støyfritt og velutstyrt, noe som sikrer en behagelig arbeidsdag. Med Hydremas unike midjestyring og avansert telematikk gir 928G en overlegen kjøreopplevelse og viktige opplysninger om maskinens ytelse. Den robuste konstruksjonen og den innovative designen gjør 928G til en allsidig og pålitelig partner på enhver byggeplass.

Chassis

Chassiset til Hydrema 928G er et teknologisk vidunder som forener kraft og presisjon. Den midjestyrte konstruksjonen med robust robotsveising og et innovativt senterpivot-system sikrer optimal manøvrerbarhet og minimalt marktrykk. Dette avanserte chassiset gir 928G eksepsjonelle offroad-egenskaper, noe som gjør den ideell for arbeid under ulike og krevende forhold. Den solide konstruksjonen sikrer at 928G takler selv de tøffeste arbeidsoppgavene på byggeplassen med letthet og effektivitet.


AKSLER

På Hydrema 928G spiller akslene en avgjørende rolle for maskinens overlegne ytelse og manøvrerbarhet. Denne modellen er utstyrt med robuste, faste aksler som er helt avgjørende for stabilitet og trekkraft. Akslene er utformet med en avansert navreduksjon og er utstyrt med smarte låsesystemer - en automatisk differensialsperre med friksjon på forakselen og en 100 % elektrohydraulisk differensialsperre på bakakselen.


MOTOR

928G er utstyrt med en kraftig og effektiv Cummins B-4.5 Stage 5-motor. Denne 4,5-liters 16-ventilers common-rail-turbodieselmotoren med intercooler og elektronisk variabel turbolader leverer imponerende 147 hk og 600 Nm dreiemoment ved 1500 o/min. Motoren er utviklet for å levere maksimal effekt og ytelse, samtidig som den er svært drivstofføkonomisk. I tillegg er motoren kompatibel med biodiesel (HVO), noe som tillater en mer miljøvennlig drift. Den store hydraulikkapasiteten sørger for at de fleste arbeidsoppgaver kan utføres med lavt turtall, der motoren har det minste spesifikke drivstofforbruket, noe som optimaliserer effektiviteten ytterligere.


DRIVSTOFF

For å understøtte den kraftige ytelsen er Hydrema 928G utstyrt med et avansert drivstoffsystem. Maskinen har en stor dieseltank på 155 liter integrert i det bakre chassiset, noe som sikrer lange arbeidsøkter uten behov for hyppige påfyllinger. I tillegg er det en 14-liters AdBlue-tank i chassiset foran, noe som er avgjørende for å redusere utslipp og oppfylle de strenge Stage 5-miljøkravene.


BREMSER

Hydrema 928G er utstyrt med et avansert bremsesystem som sørger for maksimal sikkerhet og kontroll under drift. Maskinen har et hydraulisk servosystem med to kretser og effektive oljesmurte skivebremser på alle hjul. Dette sikrer pålitelig og jevn bremsing, selv under tung last eller på et ujevnt underlag. I tillegg er 928G har en elektrohydraulisk "Failsafe"-parkeringsbrems som automatisk vil aktivere de våte skivebremsene på forakslene.


HYDRAULISK SYSTEM

Hydraulikksystemet på Hydrema 928G spiller en viktig rolle for maskinens allsidighet og effektivitet. Med et elektronisk styrt Double Command-system og Flow Sharing-teknologi gir systemet jevn og presis kontroll over maskinens mange funksjoner. 928G bruker et Load Sensing-system med en variabel pumpe som leverer opptil 220 l/min ved 2200 o/min. og et trykk på 240 bar. Dette sikrer at maskinen kan utføre selv de mest krevende oppgavene med imponerende effektivitet og presisjon, noe som gjør den til en uunnværlig ressurs på enhver byggeplass.


GIRKASSE

Traktorgraveren har en avansert og effektiv girkasse som er avgjørende for den jevne og kraftige ytelsen. Den er utstyrt med en ZF WG115, 6-trinns helautomatisk "ERGO-POWER Soft-Shift"-girkasse, som sikrer en 100 % elektronisk styring. Denne avanserte girkassen muliggjør ekstremt smidige girskift uten avbrudd i trekkraften, noe som er avgjørende for en konstant og effektiv drift. Med seks gir forover og tre reversgir, og konstant firehjulsdrift, har 928G en overlegen kombinasjon av kontroll, trekkraft og komfort.


STYRING

i likhet med 926G har 928G det unike og avanserte midjestyringen med hydrauliske stabilisatorer, som er utviklet for å optimalisere manøvreringsevnen og sikkerheten. Den leddelte styringen tar også hensyn til pendlingen, som tillater en pendling på 12 grader til hver side, og bidrar til manøvrerbarheten. De hydrauliske stabilisatorene overfører automatisk vekten fra ett hjul til et annet, noe som sikrer en konstant vektfordeling til hjulene som er i kontakt med bakken. Med en leddvinkel på +/- 35° gir dette hydrostatiske styresystemet med Load Sensing eksepsjonell kontroll og presisjon i alle arbeidssituasjoner, noe som er avgjørende for å kunne navigere på komplekse og utfordrende byggeplasser.


ELEKTRISK SYSTEM

Det elektriske systemet i Hydrema 928G spiller en viktig rolle for maskinens generelle funksjon og driftssikkerhet. Utstyrt med et robust 24 V-system og en kraftig generator på 70 Amp., sikrer dette systemet konstant og stabil strømforsyning til maskinens vitale komponenter. For å understøtte denne driften er 928G utstyrt med to slitesterke 12 V 95 Ah-batterier, som er helt avgjørende for en trygg motorstart og vedlikeholdet av det elektriske systemet.


FØRERHUSET

Førerhuset i Hydrema 928G forener avansert teknologi og komfort. Den har et førerhus med fjæring og et 4-punktssystem som reduserer bevegelser og støy fra aksler og chassis, noe som er spesielt merkbart i høye hastigheter. Dette ROPS/FOPS-godkjente førerhuset har et justerbart sete, justerbare armlener og et regulerbart ratt, noe som gir bedre ergonomi og komfort for føreren. Det velutstyrte førerhuset bidrar til redusert tretthet og økt produktivitet, noe som gjør 928G til en ideell maskin for lange og krevende arbeidsdager.


DOBBELTKOMMANDO

Hydrema 928G skiller seg ut med den innovative dobbeltkommando-funksjon som gir føreren uovertruffen fleksibilitet og kontroll. Denne enestående funksjonen gjør at du kan kjøre maskinen i begge retninger, selv når du sitter med ryggen til rattet. Med det avanserte Double Command System (ESD) kan føreren manøvrere både hjulstyringen og alle hydrauliske funksjonene ved hjelp av de to styrespakene i armlenene. Dette gir bedre manøvrerbarhet og presisjon, noe som er spesielt nyttig i trange eller komplekse arbeidsområder.


GRAVEMASKIN

Gravemaskinen på Hydrema 928G er designet for å levere kraft og presisjon i alle graveoppgaver. Med et arbeidsområde på 200° er denne gravemaskinen ideell for en effektiv håndtering av en rekke oppgaver. Maskinens gravemaskin kombinerer sterk brytekraft med høy kapasitet ved både lave og høye hastigheter, noe som gjør den egnet til et bredt spekter av oppgaver. Flow Sharing-teknologien i systemet sikrer en jevn gravesyklus og optimaliserer drivstoffeffektiviteten. Den robuste konstruksjonen av bommen og gravearmen, som er fremstilt av høyfast stål, sikrer lang levetid og pålitelighet, noe som gjør 928G til en uunnværlig og sterk gravemaskin på ethvert byggeprosjekt.


LADER

928G er utstyrt med en svært effektiv lader som er konstruert for å takle et bredt spekter av lasteoppgaver med stor effektivitet og presisjon. Laderen følger alltid kjøreretningen for en optimal fylling av frontskuffen. Maskinens lastekapasitet er på nivå med en ekte 10-tonns hjullaster, noe som beviser maskinens kraft og stabilitet. Med automatisk parallellføring og Z-kinematikk er det enkelt å fylle skuffen under alle forhold, og lastestabilisatoren er en standardfunksjon som sørger for god komfort, spesielt ved kjøring på landeveiene.


LYDNIVÅ

I utformingen av Hydrema 928G er det blitt lagt vekt på å oppnå et lavt lydnivå, noe som forbedrer arbeidsmiljøet betydelig. Inne i førerhuset opprettholdes et imponerende lavt støynivå på bare 67 dB(A), noe som sikrer en stille og komfortabel arbeidsplass for føreren. Det lave støynivået på innsiden skyldes effektiv isolasjon og et avansert design av førerhuset. Lydnivået på utsiden er begrenset til 99 dB(A), noe som er bemerkelsesverdig for en maskin av dette kaliberet.


UTSTYR

Hydrema 928G er svært godt utstyrt, og tilbyr et bredt spekter av funksjoner og tilpasningsmuligheter, noe som gjør den til en allsidig og kraftig arbeidsmaskin. Standardutstyret på 928G omfatter avanserte sikkerhetsfunksjoner, høyteknologiske kontrollsystemer og et komfortabelt utformet førerhus som forbedrer førerens effektivitet og komfort. I tillegg tilbys et bredt spekter av tilpasningsmuligheter, slik at brukerne kan tilpasse maskinen til spesifikke behov og oppgaver. Fra ulike skuffestørrelser og gravearmkonfigurasjoner til avanserte telematikkløsninger - 928G er utviklet for å møte de krevende utfordringene på moderne byggeplasser, noe som gjør den til en uunnværlig ressurs for alle entreprenører.

Dimensjoner

    STANDARD TELESCOPE SIDE ANGLE TELESCOPE/SIDE ANGLE
Totalvekt med standard skuff kg 9400 9600 9500 9700
Bredde med standard dekk mm 2310 2310 2310 2310
Sporbredde  mm 1810 1810 1810 1810
Akselavstand mm 2555 2555 2555 2555
Venderadius - yderste skovlhjørne  mm 5.700 5.700 5.700 5.700
Maks. Bredde mm 2.555 2.555 2.555 2.555
Gravemaskin        
Grave radius o 200 200 200+2x25 200+2x25
Høyeste arbeidshøyde  mm 6110 6.180/6.980 6110 6.180/6.980
Løftehøyde - med flat bunn mm 4260 4.330/5.140 4260 4.330/5.140
Frihøyde - under graveskuff  mm 1350 1350 1350 1350
Største gravedybde mm 5330 5.340/6.540 5330 5.340/6.540
Største rekkevidde mm 6500 6.530/7.670 6500 6.530/7.670
Avstand - sentrum midjestyring til bakaksel  mm 1155 1155 1155 1155
Graveskuffens vinkel o 190 190 190 190
Frihøyde - under maskin mm 410 410 410 410
Minimum transporthøyde mm 3090 3090 3090 3090
Normal transporthøyde mm 4100 4100 4100 4100
Frikjørings vinkel ° 26 26 26 26
Sideforskyvning mm - - - -
Brytekraft grave syl. - max. skuffestr. (ISO 6015) kN 38,4 38,4 38,4 38,4
Brytekraft laste syl. - max. skuffestr. (ISO 6015) kN 58,7 58,7 58,7 58,7
Løftekraft - max. rekkevidde, ekskl. redskaper kg 1750 1750 1750 1750
Støttebein - understøttings bredde mm 3880 3880 3880 3880
Støttebein - max. opprettnings vinkel o 11,5 11,5 11,5 11,5
Laster          
Skuffe størrelse / bredde, maks. m3/mm 1,7/2.550 1,7/2.550 1,7/2.550 1,7/2.550
Løftehøyde - vannrett skuffe mm 3,525 3,525 3,525 3,525
Frihøyde - tippet skuff mm 2.845 2.845 2.845 2.845
Gravedybde - vannrett skuffe mm 150 150 150 150
Avstand fra maskin til tippet skuff mm 740 740 740 740
Rekkevidde max. mm 1.510 1.510 1.510 1.510
Tømningsvinkel - max. høyde o 45 45 45 45
Tilbake vinkel til overflaten o 45 45 45 45
Tipp vinkel ved overflaten o 100 100 100 100
Høyde dreiepunkt skuff mm 3.750 3.750 3.750 3.750
Løfteevne til max. høyde ekskl. redskaber kg 5.000 5.000 5.000 5.000
Brytekraft - 1,4 m3 skuff (ISO 8313) kN 85 85 85 85

Data gjelder ved standarddekk.

FORSKJELLENE MELLOM MODELLENE I 900G-SERIEN

906G og 908G er allsidige traktorgravere, som på grunn av sin fleksibilitet, egner seg til mange ulike oppgaver, ikke minst gravearbeid. For mer utfordrende oppgaver, som lasting, er de større og kraftigere modellene 926G og 928G et perfekt valg. Velg den modellen som passer best til dine behov og oppgaver.

906G

 • Utstyrt med et arbeidsområde på 280 grader på grunn av sideforskyvningen.
 • Mindre i størrelse, sammenlignet med 926G og 928G.
 • Utstyrt med en 122 hk motor.
906

908G

 • Har et arbeidsområde på 200 grader.
 • Størrelsen er mindre enn på 926G og 928G.
 • Utstyrt med en motor på 122 hk.
 • Tilbyr en større løftekapasitet enn 906G og 926G.
908

926G

 • Har et arbeidsområde på 280 grader med sideveis forskyvning.
 • Større enn 906G og 908G.
 • Leveres med en kraftigere motor på 147 hk.
926

928G

 • Arbeidsområde på 200 grader.
 • Større enn 906G og 908G.
 • Utstyrt med en sterk motor på 147 hk.
 • Har større løftekapasitet enn 906G og 926G.

HYDREMA 928G: KRAFTIG PRESISJON OG ALLSIDIGHET

Hydrema 928G er en sterk og allsidig midjestyrt traktorgraver som skiller seg ut med sin kraftige ytelse og sin store funksjonalitet. Maskinen er utstyrt med en robust Cummins B-4.5 Stage 5-motor på 147 hk og leverer høy kraft og effektivitet, noe som gjør den ideell til både lading og graving.

Med et arbeidsområde på 200 grader og avanserte funksjoner som f.eks elektronisk styrt dobbeltkommando og Flow Sharing, gir 928G en enestående presisjon og manøvrerbarhet. Førerhuset er designet for optimal komfort og støyreduksjon, og den robuste konstruksjonen sikrer lang levetid og pålitelighet. 928G er en utmerket løsning for krevende byggeprosjekter.

Den løser alle oppgaver vi har, store og små, under urimelig stramme forhold.

Hydrema 908G Hydraulics
Png Mark Hydrema Yellow

KOMBINASJON AV STOR FLEKSIBILITET OG KOMPAKTHET MED 908G

Hydrema 928G skiller seg ut som en svært allsidig og kraftig aktør innen moderne masseforflytningsutstyr. Denne traktorgraveren er skreddersydd for å takle en rekke oppgaver og miljøer, noe som gjør den til en uunnværlig maskin på enhver byggeplass.

Med et arbeidsområde på 200 grader gir 928G operatøren en utmerket manøvrerbarhet, noe som er avgjørende for effektivt arbeid i trange omgivelser. Denne funksjonen gjør at 928G kan utføre ulike oppgaver fra en og samme posisjon, noe som minimerer behovet for å flytte maskinen, og dermed øker produktiviteten.

I tillegg til sin imponerende kraft og manøvreringsevne utmerker 928G seg også med sin overlegne løftekapasitet, noe som gjør den perfekt for en rekke løfteoppgaver. Kombinert med et avansert hydraulikksystem og intuitive kontroller er 928G en allsidig maskin som raskt kan tilpasse seg, og håndtere et bredt spekter av oppgaver på en effektiv måte.

Hydrema 928G vitner i sin helhet om fleksibilitet og kraft i masseforflytningsutstyr. Det er ikke bare et verktøy, men en multifunksjonell løsning som kan tilpasses og mestre forskjellige oppgaver på ulike byggeplasser, noe som gjør den til en uvurderlig ressurs for entreprenører og byggeplasser.

Hydrema Telematics

OPTIMALISERING AV MASKINENS DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Hydrema 928G er utstyrt med det revolusjerende Hydrema Telematics-systemet, en avansert teknologi som endrer måten maskinens ytelse og drift overvåkes på. Dette systemet er utviklet for å samle inn og overføre viktige data om maskinen, noe som gir eiere og operatører en inngående innsikt i maskinens bruk og tilstand.

Systemet omfatter en GSM/GPS-enhet som er installert direkte i maskinen, noe som sikrer nøyaktig og kontinuerlig overvåking av maskinens posisjon og ytelse. Via Hydremas telematikkportal eller -app kan brukerne få tilgang til en rekke verdifulle opplysninger, som f.eks. maskintype, serienummer, modell, geografisk posisjon, maskintimer, batteristatus, kjørt distanse, alarmer og feilkoder. Dette muliggjør proaktivt vedlikehold og feilsøking, noe som øker maskinens pålitelighet og effektivitet.

Et av de mest verdifulle aspektene ved Hydrema Telematics er muligheten til å planlegge vedlikehold og service mer effektivt. Med tilgang til detaljerte data om maskinens bruk og tilstand kan vedlikeholdsplanene tilpasses maskinens behov nøyaktig, noe som reduserer nedetid og kostnader.

Hydrema Telematics i 928G er ikke bare et verktøy for datainnsamling, analyse og vedlikehold, men også en ressurs som maksimerer produktiviteten og sikrer en mer bærekraftig og økonomisk drift. Denne teknologien er en viktig del av moderne maskinkonstruksjon, noe som gjør 928G til en enda mer verdifull aktør på byggeplassene.

HYDREMA 928G: YTELSE OG INNOVASJON I ÉN OG SAMME TRAKTORGRAVER

Double Command

Double Command System

REVOLUSJONERENDE KONTROLL OG FLEKSIBILITET

Hydrema 928Gs innovative Double Command System gir føreren full kontroll over maskinen ved hjelp av to styrespaker montert i armlenene. Dette systemet muliggjør toveis kjøring og gir enestående manøvrerbarhet, noe som gjør 928G til det ideelle alternativet for komplekse arbeidsområder.

Cab

FØRERHUS

DEN ULTIMATE ARBEIDSPLASSEN

Førerhuset på 928G er utformet med tanke på førerkomfort og arbeidseffektivitet. Det fjæropphengte førerhuset med 4-punkts fjæring og stabilisatorer reduserer aksel- og chassisbevegelser og støynivået, noe som gir en behagelig arbeidsopplevelse, selv ved rask kjøring i terrenget og på veier.

Tiltrotator

Tiltrotator

EN OPTIMALISERT FLEKSIBILITET

Tiltrotatoren er tilleggsutstyr til Hydrema 928G, og gir maskinen en ekstra allsidighet. Med Engcons rotortilt som tilleggsutstyr kan maskinføreren rotere og tilte utstyret, noe som muliggjør presis graving og lasting i alle vinkler. Det er den ultimate løsningen for å håndtere komplekse oppgaver på byggeplassen.

KRAFTIG YTELSE OG AVANSERT TEKNOLOGI MØTES I 928G

SIKKERHET I FOKUS

Sikkerhet er en prioritet i designet til Hydrema 928G. Denne kraftige maskinen er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter operatøren og medarbeiderne rundt. Med funksjoner som nødstopp, overvåkningssystemer og ergonomisk design sørger 928G for en trygg arbeidsopplevelse på alle typer arbeidsplasser.

MILJØVENNLIG DRIFT

Traktorgraveren 928G er ikke bare en sterk arbeidshest, men også en dedikert miljøverner. 928G er drevet av bærekraft og grønn teknologi, og er designet for å minimere miljøpåvirkningen. Med alt fra effektivt drivstofforbruk til lave utslipp og innovative miljøtiltak bidrar 928G til å ivareta naturen mens du jobber på arbeidsplassen.

STYRKE OG YTELSE

Hydrema 928G står for rå kraft og eksepsjonell ytelse. Med sin kraftige motor på 147 hk og sitt avanserte hydraulikksystem takler den alle utfordringer. Enten du graver, lader eller løfter, leverer 928G en urokkelig styrke og presisjon som setter standarden for moderne masseforflytningsutstyr.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER TRENGER DU Å VITE MER?

Har du spørsmål om 928G-modellen, om våre andre maskiner eller tjenester? Eller ønsker du å bli kontaktet av din lokale forhandler? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Tilbudsskjema