DT6 Side View Speeding City Street DT6 Front View In City Traffic1 DT6 Side View Speeding City Street Corner1 DT6 Front Side View Unloading City DT6 Front View Out Of City Const Site

DT6

Dumper


Egenskaper

  • 5,5 tonn lastekapasitet
  • Helelektrisk
  • Høy mobilitet og stabilitet
  • Midjestyrt chassis, med lavt tyngdepunkt og høy stabilitet
  • Brukervennlig og sikker
  • Enestående utsikt

DT6: BANEBRYTENDE ELEKTRISK DUMPER

Velkommen til anleggsbransjens fremtid med Hydrema DT6 - en banebrytende dumper som setter nye standarder. DT6 er ikke bare Hydremas minste dumper med en imponerende lastekapasitet på 5,5 tonn, den er også selskapets første helelektriske dumper.


FREMTIDEN FOR DUMPERE I BYOMRÅDER

DT6 er skreddersydd for byområder der det kan være trangt om plassen og der det stilles strenge krav til støynivå og miljøhensyn. Den kompakte størrelsen og den elektriske drivlinjen gjør den ideell for alle prosjekter som krever en pålitelig og effektiv løsning.

Med DT6 har Hydrema skapt en banebrytende dumper som ikke bare løser aktuelle utfordringer i byggebransjen, men som også setter standarden for fremtidens miljøvennlige og effektive maskiner. Opplev fremtiden med Hydrema DT6.


EFFEKTIVITET OG INNOVASJON I PERFEKT HARMONI

Hydrema DT6 er mer enn bare en dumper - den er en manifestasjon av avansert teknologi og innovasjon. Kjernen i DT6s imponerende ytelse ligger i det banebrytende elektriske systemet.

Dette elektriske systemet er designet med en klar visjon om å levere maksimal effektivitet og minimalt energitap. Den er basert på en vannkjølt 96V ZF eTrac-motor, girkasse og aksler som til sammen skaper en utrolig kraftig drivlinje. Med en konstant effekt på 29 kW og en maksimal effekt på 69 kW kan DT6 enkelt håndtere selv de mest krevende oppgavene.

Men effektiviteten stopper ikke der. DT6s elektriske system omfatter også en separat elektrisk drevet hydraulikkpumpe som bare aktiveres ved behov, noe som ikke bare minimerer energitapet, men også reduserer støynivået betydelig. Med en hydraulisk effekt på 14 kW kan maskinen håndtere styring, tipping og andre hjelpefunksjoner med presisjon og pålitelighet.

ELEKTRISK SYSTEM

Det elektriske systemet i DT6 er delt i to deler: et 96V-system og et 24V-system. 96V-systemet drives av 8 væskekjølte litium-ion-batterier (NMC), som er plassert på hver side av førerhuset og har en samlet kapasitet på 63 kWh. Dette systemet forsyner kjølemotoren, hydraulikkpumpemotoren og maskinens varmeapparat med strøm. I tillegg lader dette systemet maskinens to 12-volt batterier, noe som sikrer pålitelig strømforsyning til alle viktige komponenter i DT6.


BATTERI

Denne elektriske dumperen drives av kraftige, vannkjølte litium-ion-batterier med en kapasitet på 63 kWh. Disse avanserte batteriene leverer ikke bare maksimal effektivitet og kraft, men er også utstyrt med et sofistikert termisk batteristyringssystem. Dette systemet sørger for at batteriene alltid har optimale forhold, noe som ikke bare forlenger levetiden, men også sikrer pålitelig ytelse i mange år fremover. DT6 har en forventet batterilevetid på imponerende 8-10 år, noe som gjør den til en holdbar og pålitelig løsning for bygg- og anleggsvirksomhet.


ELEKTRISK DRIVLINJE

Den elektriske drivlinjen som driver DT6 er utviklet med fokus på å oppfylle de høye kravene til ytelse, effektivitet og miljøvennlighet. Denne innovative plattformen gir maksimal effektivitet med minimalt energitap og lavt støynivå, noe som gjør den ideell for arbeid i støysensitive områder. Sentralt i denne drivlinjen står den vannkjølte 96V ZF eTrac-motoren, som styrer både girkasse og aksler. Med en konstant effekt på 29 kW og en maksimal effekt på 69 kW er denne elektriske drivlinjen en pålitelig kraftkilde for enhver oppgave.


LADING

For å sikre kontinuerlig drift og maksimal driftstid har DT6 en effektiv ladeløsning. Den er utstyrt med en kraftig 18 kW integrert hurtiglader for effektiv lading. Denne laderen er allsidig og kan kobles til enten en standard ladestasjon av type 2 eller en CCE 32A-kontakt. Under normale arbeidsforhold trenger DT6 bare å lades i arbeidspausene, noe som gir mulighet for uavbrutt arbeid og optimal produktivitet hver dag.


CHASSIS

DT6 er utstyrt med et midjestyrt understell og to dobbeltvirkende hydrauliske stabilisatorer i leddet. Disse stabilisatorene spiller en avgjørende rolle for å opprettholde god stabilitet, både under kjøring og når maskinen tipper. Chassiskonstruksjonen gir føreren den nødvendige sikkerheten og kontrollen, selv i ujevnt terreng, noe som gjør DT6 til en pålitelig og effektiv arbeidspartner.


AKSLER

DT6 leveres med faste, kraftige aksler med planetgir i navene. Bakakselen har en 100 % differensialsperre med elektrisk drift og en automatisk "limited slip" differensialsperre på forakselen. Disse akslene er også utstyrt med integrerte, selvjusterende skivebremser og har separate oljekammer for differensial og nav.


STYRING

DT6 har et presist og sikkert styresystem med en separat elektrisk motor som driver den hydrostatiske Load Sensing-midjestyringen. To dobbeltvirkende sylindere gir presis styring, og systemet har også en prioritetsventil og integrert nødkontroll for ekstra sikkerhet. Styresylindrene er dempet for jevn styring, og DT6 kan oppnå en maksimal styrevinkel på +/- 38 grader for utmerket manøvreringsevne.


BREMSER

Hydremas DT6 har et pålitelig bremsesystem med hydrauliske skivebremser på alle 4 hjul. Den er selvjusterende og vedlikeholdsfri. I tillegg har den en "fail-safe" parkeringsbrems som aktiveres elektro-hydraulisk for ekstra sikkerhet.


HYDRAULISK DRIFT VED BEHOV

Hydraulikksystemet som brukes i DT6 er en imponerende teknologisk løsning. Den har en separat elektrisk drevet hydraulikkpumpe som er utformet for å styre ulike maskinfunksjoner, som styring, tipping og andre hjelpefunksjoner. Det spesielle med dette systemet er at hydraulikkpumpen bare aktiveres ved behov. Dette reduserer ikke bare energiforbruket, men sørger også for at maskinen er stillegående. Med en hydraulisk effekt på 14 kW er dette systemet en pålitelig og effektiv del av DT6s ytelsespakke.


KJØREMODUSER

DT6 byr på en praktisk én-pedaldrift, som gjør det enkelt for føreren å styre maskinen. Det finnes tre forskjellige kjøremoduser: Power, Normal og Eco. Hvert program har ulike innstillinger for akselerasjon og energiutnyttelse, noe som gir føreren fleksibilitet til å tilpasse maskinens ytelse etter behov. Uavhengig av hvilket program som velges, har DT6 en imponerende toppfart på 20 km/t.


KJØLING

Hydremas DT6 har to separate kjølesystemer. Det ene klimasystemet kjøler høyspenningskomponenter og batterier, mens det andre systemet innebærer vannkjøling av drivmotor, drivlinjeomformer og hydraulikksystem. Systemet er designet for å fungere effektivt i omgivelsestemperaturer opp til +46 °C og sikrer optimal drift under ulike værforhold.


FØRERHUS

Det romslige førerhuset på DT6 er sertifisert med både ROPS (Roll-Over Protective Structure) og FOPS (Falling Object Protective Structure) for å ivareta førerens sikkerhet i alle situasjoner.

For å maksimere komforten er førerhuset utstyrt med et fjærende sete som kan velges som enten mekanisk eller luftfjærende, noe som sikrer en behagelig kjøreopplevelse selv på lange arbeidsdager. I tillegg er både rattet og den elektriske styrespaken i armlenet justerbare, slik at føreren kan finne den optimale innstillingen for sine behov, noe som bidrar til en mer ergonomisk og komfortabel arbeidsdag.


DUMPERKASSE

Den romslige dumperkassen på DT6 har et volum på 3,5 m3. Kassen er laget av robotsveiset høyfast stål, noe som sikrer holdbarhet og pålitelighet i selv de mest krevende arbeidssituasjoner.

Dumperkassens design byr på en tippvinkel på 69°, noe som gjør at bunnen av dumperkassen kan vippes til 45° fra horisontalplanet. Dette gjør det enkelt å losse materialer med presisjon og effektivitet, noe som er avgjørende for produktiviteten på byggeplassen.


MULTITIP

DT6 har en praktisk MultiTip-funksjon som muliggjør rask avlessing bakover og til begge sider. Dette systemet, som drives av kraftige dobbeltvirkende sylindere, gir en imponerende 180 graders tippevinkel. Dette betyr at DT6 kan losse materialer med presisjon og effektivitet, uansett terreng, på bare 10 sekunder opp og 7 sekunder ned.

Dimensjoner

Dekk   500/60-22,5 600/50-22,5 700/40-22,5
Maskinvekt kg 5200 5250 5530
Lasteevne kg 5500 5500 5500
Kassevolum (med topp) m3 3,5 3,5 3,5
Spor mm 1680 1750 1850
Totalbredde mm 2180 2350 2550
Chassisbredde mm 2180 2180 2180
Klaring mm 353 353 353
Høyde med hevet kasse mm 3685 3685 3685
Lastehøyde mm 1875 1875 1875
Tippklaring mm 1077 1077 1077
Maks. høyde, førerhytte mm 2560 2560 2560
Utheng, bak mm 1148 1148 1148
Akselavstand  mm 2500 2500 2500
Totallengde mm 5560 5560 5560
Utheng, foran mm 1910 1910 1910
Fremre overhengsvinkel ° 69° 69° 69°
Bakre overhengsvinkel ° 27° 27° 27°
Tippvinkel ° 69° 69° 69°
Bredde på dumperkasse mm 2010 2010 2010
Svingradius mm 4920 4920 4950
Styrevinkel ° 38° 38° 38°
Marktrykk (fullt lastet) kPa 111 93 80

DT6: BANEBRYTENDE ELEKTRISK DUMPER

DT6 fra Hydrema er det naturlige valget for ditt neste byggeprosjekt. DT6 er mer enn bare en maskin; den er et løfte om å forvandle arbeidsplassen din, forbedre produktiviteten og beskytte miljøet rundt deg. Med sin banebrytende elektriske teknologi gir den ikke bare null utslipp og minimalt med støy, men den kompakte størrelsen gjør den også egnet for trange byområder.

DT6 er Hydremas første helelektriske dumper, noe som betyr null utslipp og minimalt med støy. Du kan jobbe effektivt i urbane områder der miljøkravene er høye og støynivået må holdes lavt. Som elektrisk dumper er DT6 klar til å oppfylle fremtidige miljøstandarder og -krav. Det er et langsiktig valg som investerer i bærekraft.

Med lang levetid på batteriet, brukervennlig førerhus og minimalt vedlikehold er DT6 en pålitelig og effektiv løsning. Velg DT6 og invester i fremtidens anlegg med en maskin som er både effektiv og miljøvennlig.

HYDREMA DT6: FORDELENE VED INNOVASJON OG EFFEKTIVITET

Hydrema DT6 representerer en ny æra for dumpere og har en rekke betydelige fordeler som gjør den til den foretrukne løsningen for anleggsprosjekter:

Banebrytende elektrisk drivlinje: Som Hydremas første helelektriske dumper kombinerer DT6 direkte elektrisk drift med On-Demand hydraulikk. Dette reduserer ikke bare utslippsnivåene til null, men sikrer også stillegående drift, noe som er viktig i støysensitive byområder.

Høy batterikapasitet: DT6 er utstyrt med kraftige 63 kWh litium-ion-batterier som gir maskinen en imponerende driftstid og gjør at du kan arbeide i lengre perioder uten behov for hyppige ladestopp.

Kompakt og manøvrerbar: DT6s kompakte størrelse gjør den ideell på trange byggeplasser der det er begrenset med plass. Det oscillerende leddet, de hydrauliske stabilisatorene og det lave tyngdepunktet gir utmerket mobilitet og stabilitet, noe som er avgjørende for sikkerheten.

Miljøvennlig drift: Med sin elektriske drivlinje og nullutslipp bidrar DT6 til å redusere miljøbelastningen i byene, samtidig som den oppfyller strenge miljøstandarder og fremtidige krav til bærekraft.

Utmerket synlighet og brukervennlighet: DT6s romslige førerhus er ROPS/FOPS-sertifisert og gir eksepsjonell sikt hele veien rundt. Det justerbare rattet og den elektriske styrespaken i armlenet gjør den brukervennlig og komfortabel for føreren.

Rask tømming med 180° MultiTip: DT6 er utstyrt med et kompakt svingbart system som muliggjør rask lossing bakover og til begge sider. Dette øker produktiviteten og effektiviteten på arbeidsplassen.

DT6 er ikke bare en dumper, men en løsning som kombinerer innovasjon, effektivitet og miljøansvar for å møte dagens og fremtidens behov i anleggsbransjen. Med DT6 kan du jobbe smartere, mer miljøvennlig og mer effektivt.

Hydrema Telematics

DEN INTELLIGENTE LØSNINGEN FOR DT6

Hydrema DT6 imponerer allerede med sin elektriske drivlinje, kompakte design og banebrytende teknologi. Men når du kombinerer denne kraftige dumperen med Hydrema Telematics, får du en integrert løsning som tar produktivitet og kontroll til et nytt nivå.

Med Hydrema Telematics har du tilgang til sanntidsdata om din DT6-maskin fra hvor som helst. Dette inkluderer informasjon som geolokalisering, maskintimer, batterinivå, avstand og til og med alarm- og feilkoder. Denne konstante datastrømmen gir deg mulighet for full kontroll og overvåking av maskinen.

En av de største fordelene med Hydrema Telematics er tidsbesparelsene. Ved å kunne fjernovervåke maskinen kan du reagere raskt på eventuelle problemer eller vedlikeholdsbehov. Det betyr mindre nedetid på arbeidsplassen og mer effektiv drift.

Forebyggende vedlikehold er også en viktig fordel. Med tilgang til informasjon om maskinens tilstand kan du oppdage potensielle problemer før de blir alvorlige. Dette sparer ikke bare penger på reparasjoner, men forlenger også maskinens levetid.

Hydrema Telematics lar deg sette opp tilpassede alarmer, slik at du kan motta umiddelbare varsler om viktige hendelser eller feil. Dermed kan du iverksette tiltak umiddelbart og unngå potensielle problemer.

Effektiv ressursforvaltning er en annen fordel. Ved å analysere dataene fra Hydrema Telematics kan du optimalisere bruken av DT6-maskinen og forbedre den totale produktiviteten. Du kan også implementere tilgangskontroll og personlige passord for å sikre at bare autoriserte personer har tilgang til maskinens data og kontroller.

Endelig er Hydrema Telematics fremtidssikret og klar til å møte fremtidige behov og oppdateringer. Det er en langsiktig investering i arbeidsstyrkens effektivitet og sikkerhet.

Med Hydrema Telematics får du ikke bare en intelligent løsning for DT6, men også en partner som hjelper deg med å optimalisere arbeidsplassen, øke produktiviteten og redusere kostnadene. Det er den moderne måten å administrere og optimalisere arbeidsstyrken på byggeplassen på.

DT6: KOMPAKT, MANØVRERBAR OG MED LANG BATTERILEVETID

KOMPAKT OG MANØVRERBAR

KOMPAKT KRAFTPAKKE FOR BYGGEPLASSER I BYEN

Når det gjelder å takle utfordringer i byen, er Hydrema DT6 din ultimate allierte. DT6 er mer enn bare en dumper; den er et kompakt kraftpakke skreddersydd for anleggsprosjekter i trange byområder.

DT6s kompakte design og intelligente teknologi gjør at du kan navigere i trange gater og arbeide på steder der plass er en luksus. Med sitt oscillerende kneledd og hydrauliske stabilisatorer kan den takle utfordrende terreng med letthet og stabilitet.

Enten du arbeider i et tett befolket bysentrum eller på en byggeplass med begrenset plass, gir DT6 deg den manøvrerbarheten du trenger. Velg DT6 og oppdag hvordan kompakt størrelse kombinert med imponerende ytelse kan forvandle byggeopplevelsen din. Det er nøkkelen til å mestre byens utfordringer og gjøre hvert eneste prosjekt til en suksess. Velkommen til DT6 - kompakt, manøvrerbar og klar for innsats.

LANG BATTERILEVETID

UTHOLDENHET SOM ALDRI SVIKTER

Når det gjelder utfordrende oppgaver, er pålitelighet nøkkelen til suksess. Hydrema DT6 forstår dette og tilbyr en batterilevetid som aldri svikter.

DT6 er utstyrt med kraftige litium-ion-batterier som gjør at du kan arbeide i lange perioder uten å måtte bekymre deg for hyppige ladestopp. Det betyr at du kan holde fokus på prosjektet uten avbrytelser og oppnå mer på kortere tid.

Enten du jobber midt i byen eller på en avsidesliggende byggeplass, gir DT6 deg den utholdenheten du trenger for å få jobben gjort. Velg DT6 og opplev en maskin som er klar til å jobbe like hardt som deg, uten at det går på bekostning av ytelsen. Velkommen til DT6 - der batterilevetiden er en pålitelig partner i den daglige arbeidsrutinen.

HYDREMA DT6: DEN NYE STANDARDEN FOR EFFEKTIVT ARBEID

DT6 Front Side View Unloading City

MILJØVENNLIG DRIFT

GJØRE EN FORSKJELL FOR MILJØET

Bærekraft er nøkkelen til en bedre fremtid. Med Hydrema DT6 får du ikke bare en kraftig dumper, men også en maskin som gjør en positiv forskjell for miljøet.

DT6 er helelektrisk, noe som betyr at den drives uten skadelige utslipp. Den reduserer ikke bare luftforurensningen, men holder også støynivået lavt, noe som gjør den ideell for byområder med strenge miljøstandarder.

Ved å velge DT6 bidrar du til å beskytte miljøet samtidig som du oppnår effektivitet og pålitelighet på arbeidsplassen. Gjør en forskjell med miljøvennlig drift - velg DT6 og bli en del av en bærekraftig fremtid. Velkommen til en grønnere og mer effektiv arbeidshverdag med DT6.

DT6 Side View Speeding City Street Corner1

INTELLIGENT TEKNOLOGI

PRESISJON OG EFFEKTIVITET

Med DT6 får du mer enn bare en dumper - du får intelligent teknologi som tar arbeidsopplevelsen din til et nytt nivå.

DT6 er utstyrt med avanserte funksjoner som gjør det mulig å overvåke og fjernstyre maskinen via Hydrema Telematics. Det betyr at du alltid har sanntidsdata om maskinens ytelse, status og vedlikeholdsbehov lett tilgjengelig. Med egendefinerte varsler kan du stille inn DT6 til å varsle deg umiddelbart om viktige hendelser eller feil, slik at du kan ta raske beslutninger og minimere nedetiden.

Effektiv ressursstyring er også en del av DT6s intelligente teknologi. Ved å analysere dataene fra Hydrema Telematics kan du optimalisere maskinbruken og forbedre den generelle produktiviteten. Velg DT6 og opplev en ny måte å jobbe smartere og mer effektivt på. Velkommen til fremtidens byggeplass, der smart teknologi er nøkkelen til suksess.

DT6 Front View In Narrow Street City Traffic2

BRUKERVENNLIG FØRERHUS

KOMFORT OG SIKKERHET I FREMTIDENS DUMPER

Når du stiger inn i Hydrema DT6, trer du inn i en verden av komfort, sikkerhet og effektivitet. Førerhuset i DT6 er utformet med tanke på førerens behov, noe som er tydelig fra første stund.

Førerhuset er romslig, komfortabelt og ROPS/FOPS-sertifisert for maksimal sikkerhet. Den er utstyrt med et komfortabelt fjærende sete, justerbart ratt og en intuitiv elektrisk styrespak i armlenet som gjør driften enkel og presis. Førerhuset gir også føreren uovertruffen oversikt, noe som er avgjørende for sikkerheten og effektiviteten på arbeidsplassen.

Uansett om du er en erfaren fører eller nybegynner, vil du oppleve DT6s førerhus som brukervennlig og lett å arbeide i. Velg DT6 og opplev den perfekte kombinasjonen av komfort og effektivitet i en førerhytte som er designet for å gjøre arbeidsdagen din mer komfortabel og produktiv.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER TRENGER DU Å VITE MER?

Har du spørsmål om 922G, våre andre maskiner eller tjenester? Eller ønsker du å bli kontaktet av din lokale forhandler? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Tilbudsskjema