VEI OG ANLEGG 2024 - EN PRESENTASJON AV FREMTIDENS ANLEGGSMASKINER


Vi i Hydrema er glade for å kunne annonsere vår deltakelse på Vei og Anlegg 2024, Skandinavias største anleggsmesse. Arrangementet finner sted i NOVA Spektrum på Lillestrøm fra 24. til 27. april, og er et samlingspunkt for hele anleggsbransjen for å vise frem nye produkter, robuste maskiner og tilhørende anleggsutstyr.

Besøk oss i hall B, stand B530376, hvor vi viser våre nyeste og mest innovative maskiner. Dette er en fantastisk mulighet for fagfolk i anleggsbransjen til å få en praktisk erfaring med vårt toppmoderne utstyr og se hvordan Hydremas maskiner skiller seg ut når det gjelder kvalitet, effektivitet og teknologisk utvikling.

NO AM DT6 185X127 VA Marts24 Some

Vei og Anlegg 2024 er ikke bare en messe; det er en møteplass for bransjeeksperter, fagfolk og entusiaster som utveksler ideer, utforsker nye trender og knytter kontakter som driver bransjen fremover. Enten du er en erfaren fagperson eller ny i bransjen, er det noe for alle på dette arrangementet.

Teamet vårt vil være tilgjengelig under hele arrangementet for å svare på spørsmål, gi detaljert informasjon om produktene våre og diskutere hvordan maskinene våre kan integreres i prosjektene dine for å øke effektiviteten og produktiviteten.

707G Work

Sett kryss i kalenderen og bli med på dette spennende arrangementet. Vi gleder oss til å møte deg på Vei og Anlegg 2024 og dele vår lidenskap for anleggsmaskiner!

Følg med for flere oppdateringer når vi nærmer oss arrangementet. For mer informasjon om Vei og Anlegg 2024, vennligst besøk Vei og Anleggs offisielle nettside.

Vi gleder oss til å se deg i hall B, stand B530376!

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Hydrema