912G / 912GS / 912HM

10 T Dumpere

Hydrema 912GS compact dump truck driving

Kompakt, svært mobil og offroad-overlegen

Leddelte kompakte dumpere, med ypperlig ytelse, lav vekt og eksepsjonell holdbarhet. 912G-serien gir effektivitet og førerkomfort - hver dag, år etter år.

Hydrema 912GS compact dump truck moving material in muddy area

Eksperter på dumpere

Video

Video av 912 GS

Stabilitet og manøvrerbarhet

Innebygd stabilitet

 • Trygge og stabil

  Kombinasjonen av kompakt design, lav vekt, høy stabilitet, enestående trekkraft og styrke gir 912G-serien utmerkede kjøreegenskaper selv under tøffe, kuperte og gjørmete forhold.

  Det unike leddpunktet med svingning og hydrauliske stabilisatorer holder maskinen stabil og trygg ved automatisk å overføre vekten dit den trengs.

  I kombinasjon med lavt tyngdepunkt og balansert vektfordeling mellom understellsdelene, er dumperen stabil selv i stigninger, uansett om den frakter last eller losser over siden.

 • Utmerket manøvrerbarhet

  Understellsutformingen med sentralt leddpunkt sørger for at alle hjul hele tiden er i spor, og gir en enestående trekkraft med minimum bakkeskade.

  Manøvrerbarheten maksimeres med en lav svingradius på bare 6,1 m og gode posisjonsegenskaper.

  I kombinasjon med smarte funksjoner som svingbart karosseri, kan dumperen fungere på steder med begrenset plass.

Enkel lossing

Lossing som fungerer for deg

 • Hydrema 912FS compact dump truck view of cabin from outside

  Hurtig lossing

  Under den robuste karossen er det plassert to sterke dobbeltvirkende tippesylindere. De to sylindrene sørger for rask lossing med en tippetid på bare seks sekunder, i en vinkel på 75 grader. Karosseriet er dessuten designet med avrundede hjørner, slik at selv vått og klebrig materiale lett glir av når det tippes.

   

  Bakkeklaring ved tipping er 110 cm, noe som gjør det mulig å tømme materiale over kantene, eller i høye dunger for å spare plass.

 • Hydrema 912F-series compact dump truck cabin view

  Fleksibel og presis lossing

  En populær funksjon er MultiTip (opsjon), hvor dumperkarosseriet kan svinge i 180 graders radius - 90 grader til hver side - og leverer nyttelasten med høy presisjon. For eksempel når du losser en viss mengde sidelengs, mens du beveger deg fremover, eller i en grøft. MultiTip gjør at du kan jobbe også på steder med begrenset plass.

   

  Med auto-body-return-funksjonen (ekstrautstyr) senkes karosseriet automatisk tilbake på understellet ved å trykke på en knapp. Med denne funksjonen kan operatøren gå videre til neste oppgave mens karosseriet senker seg selv ned. Det sparer verdifull tid og lar føreren fokusere på det som skjer foran dumperen.

 • Hydrema 912FS compact dump truck with easy service access to the filters

  Smarte operatørfunksjoner

  Dumperen er utstyrt med et automatisk gasspjeld som automatisk øker motorhastigheten når det er aktivert, for raskt å heve karosseriet og dermed øke effektiviteten. I tilfeller der ekstra stabilitet er nødvendig - for eksempel ved lossing over siden - kan pendellåsen aktiveres.

   

  En ny hevehjelp fås kjøpt som et alternativ, hvor en hellesensor på dashbordet vises både sideveis og langsgående helling for maskinen. Operatøren vil få en advarsel om at tipping ikke er sikkert hvis hellingen er for bratt.

Sterk motor

Flott arbeidsområde

Fullkomne operatørforhold

 • Hydrema 912FS compact dump truck view of cabin from outside

  Et-trinnsinngang

  Med sin ettrinnsinngang og sitt ROPS-/FOPS-godkjente førerhytte, har vi utformet et arbeidsområde der føreren sitter trygt og komfortabelt mens han/hun betjener maskinen ved hjelp av en multi-styrespake og på kort tid blir kjent med maskinfunksjonene og manøvreringsevnen.

   

  For å forbedre operatørens arbeidsytelse, har vi innlemmet et klimaanlegg med åtte luftdyser i førerhuset, slik at operatørene når som helst skal føle seg komfortable.

   

 • Hydrema 912F-series compact dump truck cabin view

  Fullkomne operatørforhold

  Det romslige førerhuset har et mykt interiør med ergonomisk plassert instrumentering, mens setet og armlenene er fullt justerbare. Et valgfritt førersete med ventilasjon og automatisk vektjustering kan ytterligere forbedre komforten.

   

  Den multifunksjonelle styrespaken er en integrert del av høyre armlene, og gir intuitiv fingertuppkontroll av dumperens hovedfunksjoner: Tipping, girvalg, forover/bakover og differensiallås.

 • Hydrema 912FS compact dump truck with easy service access to the filters

  Flott utsikt

  Motoren er plassert bak det fremovervendte førerhuset, og gir uhindret utsikt både fremover og til sidene.

   

  I kombinasjon med store sidespeil og ryggekamera (tilleggsutstyr) har dumperen i 912G-serien suveren utsikt rundt det hele, noe som oppfyller ISO-standardene 5006 og 14401.

Kjøring på veien

Hydrema-dumperne i 912G-serien har lisens til å kjøre fullastet på offentlige veier (regionavhengig) med
hastigheter på opp til 40 km/t, slik at du kan transportere materialer mellom steder enkelt eller raskt flytte
maskinen til en ny jobb.

 

Hydrema 912GS compact dump truck moving material in muddy area

Service & vedlikehold

Enkel utførelse av service

 • Hydrema 912FS compact dump truck view of cabin from outside

  Enkel servicetilgang

  Å åpne det store motorpanseret gir enkel adgang fra bakkenivå til de forskjellige servicepunktene. Den nye utformingen av motorrommet betyr at det er enklere enn noensinne å betjene dumperne for å kontrollere oljenivåer og diverse filtre, mens bredere trinn gjør at du lettvint når alle deler av motoren.

   

  Tilgangen til kjølepakken er rask gjennom enkel åpning av servicedøren bak førersetet.

   

   

   

   

 • Hydrema 912F-series compact dump truck cabin view

  Automatisk batteriisolator

  En ny, automatisk batteriisolator slår av alle elektriske systemer i maskinen når du slår av tenningsnøkkelen og føreren forlater dumperen. Samtidig slår sensorer i dørene på det elektriske systemet når føreren kommer tilbake.

   

  Via dashbordet kan du justere timeren for å administrere avstengingsprosessen. En nødbatteriisolator er plassert inne i førerhuset.

 • Hydrema 912FS compact dump truck with easy service access to the filters

  Enkelt vedlikehold

  De nye avløpsventilene gjør det lettere og mer kontrollerbart å tappe ut oljen, ettersom du nå har full kontroll over prosessen.

   

  Med det valgfrie, automatiske sentrale smøresettet, ivaretar maskinen sitt eget smørebehov.

Telematikk

Konfigurasjoner

Modeller

Standardmodeller

 • Hydrema 912FS compact dump truck view of cabin from outside

  912G-modellen

  Den grunnleggende modellen i vår serie med kompakte dumpere er Hydrema 912G. Denne modellen er kjent for sine sikre håndteringsegenskaper og robusthet, noe som gjør den spesielt egnet for utleie.

   

  De kompakte dumperne i 912G-serien er konstruert og bygget for å vare i mange år og gir pålitelig ytelse med lave vedlikeholdskostnader og er enkle å bruke til et bredt spekter av bruksformål.

   

   

   

 • Hydrema 912F-series compact dump truck cabin view

  912GS-modellen

  Hydrema 912GS (G-serien Suspendert) er utstyrt med et opphengssystem på forakselen. Systemet er et elektrohydraulisk fjærsystem med uavhengige opphengssylindere og nivåregulering som justerer maskinen til optimal posisjon.

   

  Føreren vil bli mindre påvirket av vibrasjoner i løpet av en lang arbeidsdag og oppleve betydelig større effektivitet, spesielt på lange transportetapper eller i ulendt terreng.

   

   

 • Hydrema 912HM compact dump truck tipping

  912HM-modellen

  Hydrema 912HM (High Mobility) er den samme maskinen som 912GS, men med høyere og bredere dekk på opptil 800 mm, noe som gir den høyere bakkeklaring og minimalt bakketrykk. Fullastet har dumperen et bakketrykk på bare 85 kPa.

   

  Dette betyr at 912HM har en eksepsjonell offroad-ytelse, er perfekt for bløtt og gjørmete terreng eller ømfintlige overflater som skjøre farleder på en golfbane.

   


   

   

Modeller

Spesialiserte modeller

 • Hydrema 912FS compact dump truck view of cabin from outside

  912HM Flatbed

  Nå avsidesliggende og knapt tilgjengelige arbeidsplasser uten anstrengelser! 912HM Flatbed er den ultimate servicedumperen. Den er rask, sterk og stabil i ujevnt og ulendt terreng.

 • Hydrema 912F-series compact dump truck cabin view

  912G MultiChassis

  MultiChassis-versjonen er en universell plattform der en rekke tilpassede løsninger kan monteres, for eksempel vanntanker, betongblandere eller saltspredere.

 • Hydrema 912G Rail

  912GS Rail

  Hydremas fabrikkmonterte skinnehjulssystem er et alternativ som er spesialdesignet for Hydrema 912GS. Med dette skinnehjulsystemet kan du operere med høy ytelse og effektivitet både på og utenfor skinnen.

   

  Skinnemaskinen er i stand til å operere i både lavskinne- og høyskinnemodus (der gummihjulene løftes 10 cm fra skinnesporene)

La det fortsette å komme!

 

 

Hydrema 912GS compact dump truck moving material in muddy area

Valgfritt utstyr

Tilpass etter dine behov

 • Hydrema 912FS compact dump truck view of cabin from outside

  3-punktsfeste

  Et 3-punktsfeste foran (kategori II) til å feste ting som børster og snøblad kan monteres foran på dumperen for å forbedre brukervennligheten og fleksibiliteten ytterligere.

   

  Festet kan løfte gjenstander som veier opp til 1250 kg og betjenes fra førerhuset via styrespaken i høyre armlene.
    

   

   

 • Hydrema 912F-series compact dump truck cabin view

  Tilpassede maskinfarger

  Alle Hydrema-maskiner kan leveres i tilpassede farger for å stemme overens med dine preferanser, slik at dumperen din skiller seg ut med et unikt inntrykk.

   

 • Hydrema 912FS compact dump truck with easy service access to the filters

  LED-lys

  Omfattende LED-lyspakker fås som option. Oransje LED-blinkende lys (både foran og bak) øker dumperens synlighet.

   

  De nye LED-frontlysene og opptil 12 kraftige LED-arbeidslys gjør natt til dag.

   

Generell kontakt

Kontakt Hydrema

Du kan sende dine henvendelser her

Hydrema AS

Energiveien 7

3520 Jevnaker

Tif: +4761314010

Fax: 61314010

norge@hydrema.com

Global kontakt

Søger du kontaktinformation i et specifikt land? Besøg vores forhandlerkort og find dit sprog/land.

Gå til salgskortet ›

 

Nedlastninger

Få all spesifikk informasjon

Hydrema 912G-Series compact dump truck drawing
icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com