922G / 922G 2.55 / 920G

18 & 20 T Dumpere

Hydrema 922G-Series dump truck moving gravel

Fleksible dumpere overlegne i terrenget.

Den kraftige 922G-serien med maksimal trekkraft, rekordlavt marktrykk og en rekke funksjoner for å hjelpe føreren, er vår mest fullstendige serie dumpere per i dag. Perfekt for masseforflytting i mykt og gjørmete terreng.

Hydrema 922G-serie dumper som flytter grus i røft terreng

Komfort

God arbeidsplass med førsteklasses synsfelt.

 • Det romslige førerhuset har to dører, optimalt synsfelt, interiør som er lett å vedlikeholde og automatisk belysning ved inn- og utstigning for økt sikkerhet ved nattarbeid.

  Førerhuset er ROPS/FOPS-godkjent for maksimal sikkerhet, med fjæringssystem for å redusere vibrasjoner.

  Føreren kan hele tiden sitte komfortabelt med alle funksjoner perfekt ergonomisk plassert. Flerspakstyring integrert i det høyre armlenet i et nytt standard luftfjæret sete med ventilasjon og langsgående demping. Armlener og rattstamme er justerbare.

   

 • Flerspaken betjener de viktigste dumperfunksjonene, som tipping, girvalg, kjøre forover/rygge og differensialsperre. Dette gjør betjeningen svært enkel og hurtig.

  Et datastyrt instrumentpanel med datalagring, et kraftig system for oppvarming og kjøling, en oppbevaringsboks, og kontakter for 12V og 24V plugger er standard utstyr i førerhuset.

Hydrema 922F-Series dump truck cabin view Hydrema 922F-Series dump truck moving gravel in rough terrain view over fuses

Dumping

Egenskaper

Smarte funksjoner som hjelper operatøren

 • Automatisk tipping

  Nye funksjoner gjør at føreren enkelt kan trykke på en knapp som sørger for jevn og myk start og stopp når kassen heves og senkes. Utvidet funksjonalitet for Auto Body Return-systemet inkluderer nå også automatisk heving av kassen. Den automatiske tipphastigheten øker motorturtallet når tippfunksjonen er aktivert for å heve kassen raskere.

 • Målesystem for nyttelast

  For å øke effektivitet og forhindre overlast har Hydrema utviklet et målesystem for nyttelast. Systemet kan kalkulere nyttelasten via trykksensorer og vinkelen på kjøretøyet, den beregnede nyttelasten vises deretter til operatøren i dashbordet.

 • Sikker tipping

  For en tryggere tippeprosess er dashbordet utstyrt med flere sensorer og et nytt layout, slik at operatøren har tilgang til betydelig mer informasjon. Dette inkluderer blant annet den nye hevehjelpen, hvor en hellesensor på dashbordet vises både sideveis og langsgående helling for maskinen. Operatøren vil få en advarsel om at tipping ikke er sikkert hvis hellingen er for bratt.

Service

Slitesterk

Høy kvalitet og lang levetid

922G-serien er et høykvalitets produkt med lange serviceintervaller og laget for prosjekter i alle typer terreng. Den er utviklet for daglig bruk år etter år. De mange mulighetene for individuelle operatørinnstillinger i førerhuset gjør også dumperen eksepsjonelt enkel å bruke, og egnet for utleie.

FORDELER

 • Svært lavt marktrykk.
 • Det høyeste effekt / vekt-forholdet på markedet.
 • Laveste nettovekt på markedet.
 • Lett å betjene. Høy sikkerhet og operatørkomfort.
 • Høy kvalitet. Solid konstruksjon. Bygd for å vare. Perfekt som utleieobjekt.

 

Telematikk

Bare fortsetter

Maskinen er designet for terrengtransport. Den lange levetiden, kvaliteten, påliteligheten og holdbarheten er akkurat det du forventer av en Hydrema dumper.

Hydrema 922G-Series dump truck

NEDLASTINGER

NEDLASTINGER

Hydrema 922G-Series dump truck drawing

Generell kontakt

Kontakt Hydrema

Du kan sende dine henvendelser her

Hydrema AS

Energiveien 7

3520 Jevnaker

Tif: +4761314010

Fax: 61314010

norge@hydrema.com

Global kontakt

Søger du kontaktinformation i et specifikt land? Besøg vores forhandlerkort og find dit sprog/land.

Gå til salgskortet ›

 

icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com