707G / 707G Power+

7 T dumpere

7 T dumpere

Kompakt, trygg og smidig

707G er en mindre utgave av våre midjestyrte dumpere,  men i 7-tonns-klassen, med utmerket 360° sikt, forbedrede sikkerhetsfunksjoner og ekstremt lavt marktrykk, og tilbyr alle fordelene som den større  baktipp versjonen har,  med en tradisjonell dumpers kompakte størrelse.

Hydrema 707G kompakt tippbil som beveger jorden

Sikkerhet og synlighet

Synlighet, komfort og sikkerhet

 • Hydrema 707G ett trinns oppføring

  Å beskytte føreren

  Å skape de beste og sikreste arbeidsforholdene for føreren er en av Hydremas topprioriteringer, og det er grunnen til at vi har utviklet en ny type dumper, hvor fokuset ligger på sikkerhet.

   

  Med sin ett-trinns inngang og sitt ROPS-/FOPS-godkjente førerhytte, har vi utformet et arbeidsområde der føreren sitter trygt og komfortabelt mens han/hun betjener maskinen ved hjelp av en styrespak.

 • Hydrema 707G kompakt dump truck-visning av hytta utenfra

  Fremragende sikt under alle forhold

  707G er en av de tryggeste dumpere av denne typen på markedet. Kombinasjonen av et bakkamera med skjerm i kupeen (ekstrautstyr) og frontvendt førerhus gir sjåføren utmerket sikt og oppfyller ISO-standardene 5006 & 14401.

   

  En annen fordel sammenlignet med lignende dumpere, er at nyttelasten aldri blokkerer utsikten, noe som ikke bare øker sikkerheten og sikten, men også øker den effektive bruken av 707G-dumperen.

 • Hydrema 707G kompakt byggeplass

  Karosseri med høy stabilitet

  For å skape en maskin med best stabilitet, har vi brukt den velprøvde karosseriutformingen fra våre større dumpere. Med sitt lave tyngdepunkt og det unike Hydrema-svingeleddpunktet og doble hydrauliske stabilisatorer, gir føreren en uovertruffen stabilitet.

   

  Kombinert med det lave bakketrykket på bare 83 kPa og en imponerende manøvrerbarhet, delvis på grunn av den svært korte svingradiusen på bare 5,1 m, kan du ta 707G til steder som andre maskiner ikke klarer å betjene.

Motor

Motormodeller

 • Cummins F3.8 fase V-motor

  Hydrema 707G-dumperen leveres i to modeller med motorstørrelser på henholdsvis 55 kW (74 hk) og 90 kW (122 hk), den kraftigere versjonen heter Power +.

  Begge versjoner er utstyrt med en 3,8 liters fase V Cummins-dieselmotor som oppfyller utslippskravene Stage V (5)

  På grunn av en forskjell i teknologi for å overholde fase V, krever 55 kW-versjonen ikke bruk av AdBlue, mens 90 kW-motoren krever AdBlue-tilsetningsstoff og har derfor en 19-liters AdBlue-tank.

   

 • Hydrostatisk transmisjon

  707G har en fullt variabel hydrostatisk girkasse som oppnår hastigheter på opptil 34 km/t, uten å forstyrre trekkraften.

  Den hydrostatiske transmisjonen tilbyr tre forskjellige kjøremodi: Kryp-, normal- og øko-modus.

  Ved bruk av ØKO-modus holder den hydrostatiske girkassen drivstofforbruket på et minimum, på samme måte som start-/stoppfunksjonen i personbiler.

   

Hydrema 707G Motor Hydrema 707G chassis

Kompakt

Allsidig og effektiv

 • CityKit

  Lastehøyden på bare 187 cm gjør 707G til den perfekte match for enhver minigraver og kombinert har du det ideelle CityKit.

 • MultiTip

  For å øke fleksibiliteten og effektiviteten til 707G, leveres vår 180° MultiTip som en standardfunksjon for begge versjoner.

 • Fleksibel og effektiv

  Kombinasjonen av MultiTip og lav svingradius gjør den svært fleksibel og i stand til å komme seg forbi på trange steder.

Telematikk

Nedlastinger

Få alle spesifikasjonene

Hydrema 912F-Series compact dump truck drawing

Generell kontakt

Kontakt Hydrema

Du kan sende dine henvendelser her

Hydrema AS

Energiveien 7

3520 Jevnaker

Tif: +4761314010

Fax: 61314010

norge@hydrema.com

Global kontakt

Søger du kontaktinformation i et specifikt land? Besøg vores forhandlerkort og find dit sprog/land.

Gå til salgskortet ›

 

icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com