UTESERVICE / MEKANIKER søkes til Hydrema

7. mars 2023

Vil du være med å fortsette den positive utviklingen av Hydrema’s markedsposisjon for anleggsmaskiner i Norge?

Hydrema er et moderne internasjonalt konsern med hovedsete i Støvring i Danmark. Hydrema utvikler og markedsfører høyteknologiske anleggsmaskiner. Produksjonsanleggene ligger i Støvring og i Weimar i Tyskland. Firmaet ble startet i 1959 og har i dag et nettverk av salgs- og servicefasiliteter med datterselskaper i alle større vesteuropeiske land og i Nord-Amerika. I den øvrige del av verden benyttes lokale importører og forhandlere. Hydrema konsernets hovedmål er å tilby utstyr som tilfredsstiller det enkelte markeds behov. Dette sikres gjennom en fleksibel produksjon, innovativ utvikling samt en dynamisk salgs- og markedsorganisasjon.

Hydrema opplever en god vekst i markedet, og søker derfor til snarlig tiltredelse en uteservice / mekaniker til å arbeide med service på våre anleggsmaskiner.

Om jobben
Arbeidsoppgavene består i servicearbeid, feilsøking og reparasjoner av våre kvalitetmaskiner. Maskinene våre er utstyrt med seneste teknologi innenfor dieselmotorer, transmisjon og elektronisk styring. Oppgavene vil være både ute hos våre kunder og på vårt verksted.
Du har erfaring og er utdannet som landbruks- eller anleggsmaskin mekaniker. Erfaring med hydraulikk, el, datastyring og dieselmotorer er en fordel. Du er kvalitetsbevisst, nøyaktig og holder orden på egen arbeidsplass. Du arbeider selvstendig, og kan tilrettelegge din egen arbeidsdag.
Erfaring tilsvarende anleggsmaskiner og gode referanser som understøtter dette fra en bransje, hvor mange kundekontakter er en naturlig del av hverdagen. Du arbeider systematisk og evner at holde fokus på dine oppgaver.

  • Du vil selvfølgelig få nødvendig opplæring på Hydrema’s produkter.
  • Det er kvalifiserende om du har en utadvent, progressiv og positiv holdning til en slik jobb, og at du har bopel i kjøremessig avstand til vårt verksted som ligger på Bergermoen ved Jevnaker.
  • Du er vant til å bruke it-verktøyer som en integrert del av din jobb.
  • Du tilbys en selvstendig jobb med frihet under ansvar i en meget ambisiøs virksomhet. Det vil for den rette person være utfordringer og muligheter på alle nivåer.

Stillingen avlønnes med fastlønn på et attraktivt nivå. Fullt utstyrt servicebil, og øvrige hjelpemidler som bærbar PC, mobiltelefon etc, stilles til disposisjon.

Har du spørsmål? - om jobben er du velkommen til å kontakte vår service manager Flemming Jensen på TLF: 452 55 919 eller til mail flj@hydrema.com.

Søknad, CV samt andre relevante opplysninger sendes som word eller pdf-fil - merket ”Uteservice/ Mekaniker” til flj@hydrema.com.
Søknadene behandles løpende.

Søk på jobben !

Se kart ›

Finn Forhandler

Etter plassering

icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com