Tysk kunde kjøper to nye HYDREMA dumpere - i egne farger

2. juni 2020

Virksomheten dechant hoch- und ingenieurbau gmbh kan se tilbake på 140 års erfaring. Den innovative anleggsvirksomheten ansetter i øyeblikket omtrent 600 mennesker og har en flåte som består av flere hundre maskiner, inkludert 8 dumpere i klassen 3.5 - 30 tonn.

Tidlig i 2015 investerte virksomheten i en ny 912DS 10-tonns dumper for et krevende byggeprosjekt som det kun var mulig å gjennomføre med en HYDREMA dumper. Det var mye oppmerksomhet i pressen på det tidspunktet under overskriften “Tunge steinblokker transportert uten problemer”, som roste maskinens allsidighet og kompakte dimensjoner i tillegg til ytelsen.

I år har dechant lagt til 2 maskiner til fra den danske produsenten til sin flåte. Når de 2 x 912FS dumperne ble levert på Hydremas fabrikkanlegg i Weimar kunne regional salgssjef Mathias Hahn se på et lykkelig og fornøyd ansikt fra kunden til tross for den gjeldende Corona-situasjonen. 

 

To 912FS har i flere uker støttet prosessen på dechants byggeplasser. Maskinens godkjenning for kjøring i 40 km/t med full last på veien var kun en av hovedårsakene til at maskinen fra Weimar ble valgt.

Günter Herold, som er ansvarlig for verkstedet hos Dechant, og Jan Herold, som er under opplæring i verkstedet, kjørte dumperføreren Jens Scheller og lastebilsjåføren Alexander Humbert til Weimar med sin egen bil for å hente maskinene. 

Den besøkende delegasjonen ble imponert over den høye produksjonskvaliteten ved den tidligere legendariske Weimar-fabrikken i Øst-Tyskland, som HYDREMA tok over i 1996. Før Corona-krisen arbeidet omtrent 170 ansatte doble skift døgnet rundt ved fabrikken. 

“Førsteklasses svensk stål leveres til vår fabrikk og deretter blir det kuttet, bøyd og sveist helt til en ferdig maskin til slutt ruller ut”, forteller regionsjefen Mathias Hahn. “De komponentene vi kjøper er motoren, som leveres av CUMMINS, pumper fra BOSCH-REXROTH, girbokser fra ZF og aksler fra CARRARO. Ettersom alt hos HYDREMA er av veldig høy kvalitet har maskinene et utmerket rykte i markedet. 912 dumperen er den eneste dumperen som har lov til å kjøre fullastet i 40 km/t på veien i Tyskland og den meste solgte dumperen i denne klassen verden over. På grunn av CoVID19 kunne dessverre ikke de besøkende få en omfattende omvisning på anlegget, men de vil bli invitert tilbake for et besøk så snart som mulig.

 

Overlevering av de nye maskinene i dechants farger, men fortsatt ikke helt ferdige med alle de korrekte merkene, ved Hydremas fabrikk i Weimar, Tyskland. Martin Schneider ( servicetekniker fra HYDREMA), Mathias Hahn (regional salgssjef, HYDREMA), Günter Herold (verkstedleder, dechant), Jens Scheller (dumperfører, dechant), Alexander Humbert (lastebilsjåfør, dechant), Jan Herold (lærling, dechant) 

Thomas Dechant, administrerende direktør ved dechant bau-management gmbh sier at de viktigste grunnene for å kjøpe Hydrema-dumperne er på grunn av den formidable ytelsen og fordi de er ideelle for bruk på klassiske byggeplasser. “Det var ikke en avgjørelse basert på pris, men på mange års erfaring og kunnskap om at HYDREMA bygger førsteklasses og pålitelige maskiner” sier entreprenøren. "Det faktum at maskinen kan kjøres med full last på veien i 40 km/t og de klart positive uttalelsene fra mine operatører var til slutt avgjørende for meg."

Martin Werthenbach, salgssjef for Tyskland, har kunnskap fra mange diskusjoner om dominansen for hans eget produkt. “En av våre forhandlere som vi samarbeider med har gjort omfattende forespørsler på forhånd. Han hørte fra sin kunde at 912 er den absolutt beste dumperen på hele planeten og spurte meg om en slik uttalelse er som musikk for mine ører. Men jeg måtte svare at jeg stadig hører dette og jeg må være forsiktig slik at jeg ikke blir arrogant når jeg selv snakker om våre produkter. Faktum er at investering i en HYDREMA lønner seg på mange måter. Våre maskiner er bygd for entreprenører som også sitter i maskinen selv, fordi virksomheter i Danmark er ofte relativt små. Det er grunnen til at HYDREMA utvikler maskiner med tanke på kvalitet, pålitelighet, ytelse, komfort og sikkerhet. Det beste eksemplet på dette er den helt nye dumperen 707. Her også ble disse egenskapene tatt med i betraktning ved utvikling av maskinen, noe som er grunnen til at vi bygde en 7-tonns dumper som tilbyr maksimal sikkerhet for personer og evnen til å operere i ujevnt terreng takket være sitt lave tyngdepunkt og lave innstigning til førerhuset. I 912 sitter føreren bokstavelig talt ikke på en høy hest, men i et førerhus som du normalt finner på store dumpere og med et klart utsyn over veien. Maskinen har et veldig lavt tyngdepunkt og et lavt marktrykk som er unikt i markedet. Bruk av HYDREMA dumpere betyr at man får et konkurransefortrinn gjennom disse unike salgsargumentene. Dette er grunnen til at flere og flere entreprenører i Tyskland, som Thomas Dechant, velger HYDREMA.”

 

Karte anzeigen ›

Händler suchen

Nach Standort

icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com