Salgsansvarlig Sørlandet

21. februar 2019

Vil du være med på laget og fortsette den positive utviklingen av Hydremas markedsposition innen entrepenørmaskiner i Norge?

Hydrema er et moderne internasjonalt konsern med hovedkontor i Støvring på Nordjylland, som utvikler, produserer og markedsfører høyteknologiske entreprenørmaskiner. Fabrikkene finnes i Støvring, Danmark og i Weimar, Tyskland. Hydrema startet i 1959 og har utviklet seg med datterselskap i Skandinavia, Europa og USA. Verden ellers drives med forhandlere lokalt. I Norge har vi hovedkontor på Bergermoen på Jevnaker. Hydremas mål er å kunne tilby høy kvalitetsmaskiner og ekstrautstyr og være et selskap hvor service er i høysetet til et marked med behov for våre ytelser. Hydrema har en flexibel produksjon, markedstilpasset utviklingsavdeling samt en meget dynamisk salgs/service organisasjon.

Om stillingen

Markedsutvikling, aktivitet og gjennomføring er nøkkelord for denne spennende stilling. Arbeidet gjennomføres i et krevende og konkurranseutsatt marked. I samarbeide med den norske salgssjefen har du ansvar for gjennomføre en salgsprosses i et spennende marked som hele tiden er i utvikling.
Kundeplattformen består av entreprenørselskap, byggefirmaer, utleieselskap, maskinstasjoner og kommuner, så du får utfordringer på alle nivå.

I samarbeid med den norske salgssjefen ansvarer du for å utvikle markedet i ditt distrikt. Stillingen er meget selvstendig og derfor er det viktig at du har vilje og handlingskraft samt er synlig og oppsøkende i markedet.
Salg av anleggsmaskiner er ofte en lang prosess som ofte omfatter innbytte av maskiner. For å lykkes er det avgjørende at du kan blottlegge kundens kjøpskriterier og at du kan skape gode relasjoner og gi en profesjonell veiledning til beslutningstagere. Det er viktig at du arbeider strukturert og målrettet idet mange ``baller i luften`` er en selvfølge.

Du har flere års erfaring med salg og bruk av maskiner eller relaterende produkter. Du arbeider selvstendig, oppsøkende og systematisk og har evne til å fokusere på ditt mål. Hvis du har en handelskole/ bransje utdannelse er det positivt, likesom vi vil betrakte eventuell brancheerfaring som et stort pluss. Du er vant med bruk av IT verktøy som en integrert del av din jobb.
Du tilbys en meget selvstendig jobb med stor frihet under ansvar i et selskap i fremdrift. For riktige person tilbys utfordringer og muligheter i alle nivå.

Stillingene er avlønnet med en fast lønn og en resultatbasert bonus. I tillegg kommer firmabil og øvrige hjelpemiddel som bærbar pc og tlf.
Har du spørsmål? Ved spørsmål om stillingene kontakt da Salgssjef John Vidar Bakken på mob. 41407070.

Søk etter stillingen her

Download

Se kart ›

Finn Forhandler

Etter plassering

icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com