HYDREMA LOGO RGB YELLOW

Keeps You Moving

Opplev kraften i avanserte maskiner som er utviklet for å hjelpe deg med å skape fremtidens landskap. Hydrema er et moderne, internasjonalt konsern som utvikler og produserer høyteknologiske entreprenørmaskiner.

MG 0190 (1)
expand_more

Hydremas maskiner

403735442 329209736526184 3384643459361753641 N
Hydrema LINES RGB YELLOW

Hydrema setter fart på det grønne skiftet med ny elektrisk dumper

Hydrema tar et avgjørende skritt fremover i det grønne skiftet med lanseringen av vår nyeste innovasjon: DT6 - en helelektrisk dumper. Denne banebrytende maskinen er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter bærekraftige anleggsmaskiner, og markerer et viktig vendepunkt i bransjens jakt på miljøvennlige løsninger.

Med sin nullutslippsdrift beskytter den ikke bare miljøet ved å redusere CO2-utslippene betydelig, men setter også en ny standard for effektivitet og ytelse i bransjen. Hydremas elektriske dumper er utstyrt med avansert batteriteknologi som sikrer lang driftstid og minimalt vedlikehold.

Med dette bekrefter Hydrema sitt engasjement for innovasjon og bærekraft, og styrker sin posisjon som en ledende aktør i utviklingen av fremtidens masseforflytningsutstyr.

Vlcsnap 2024 02 15 09H27m42s643
Png Mark Hydrema Yellow

Et globalt konsern

Hydrema er et ledende globalt konsern som spesialiserer seg på utvikling, produksjon og salg av avansert jordflyttingsutstyr. Med en historie som strekker seg over flere tiår, har vi befestet vår posisjon på det internasjonale markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og tilpasning til kundenes skiftende behov. Fra robuste hjulgravere og allsidige traktorgravere til høyteknologiske dumpere og spesialiserte jernbanemaskiner - Hydrema tilbyr et bredt spekter av maskiner som er utviklet for å oppfylle de høyeste krav til effektivitet, pålitelighet og miljøvennlighet.

Hos Hydrema er vi stolte av å levere maskiner av høy kvalitet som er utviklet med tanke på førerens komfort og sikkerhet, noe som gjenspeiles i hver eneste detalj på maskinene. Med produksjon og forskning i Danmark og et omfattende nettverk av datterselskaper og forhandlere over hele verden sikrer Hydrema at kundene våre alltid har tilgang til ekspertise, service og support uansett hvor de befinner seg.

Nyheter