Hydrema på Bauma med markante nyheter

4. mars 2019

Fabrikken runder 60 år i toppform, og sender to nye maskiner og et nytt overvåkningssystem på markedet.

Når Hydrema inntar Bauma 2019 i München fra 8. til 14. april, blir det med brask og bram. Danmarks eneste produsent av store anleggsmaskiner har nemlig to nye maskiner på den 450 kvadratmeter store messestanden, og lanserer i tillegg et nytt telematikksystem for avansert datainnsamling fra maskinene.

«Hydrema fyller 60 år i år, og da er det artig å kunne bruke verdens største fagmesse for anleggsbransjen til å vise at vi er mer levende og visjonære enn noensinne før. Hydrema er dermed en av de første produsentene til å lansere en liten maskin med Stage V-motor. Vi er faktisk i forkant av fremtiden. Kravet er nemlig at Stage V skal bli virkelighet først fra 2020», forteller Hydremas administrerende direktør Jan Werner Jensen.

Inn i nytt segment

Det store avdekningen av Hydrema-nyhetene skjer imidlertid ikke før mandag 8. april når Bauma åpner dørene. Fabrikken med hovedavdeling i Støvring på Nordjylland har nemlig besluttet å holde kortene tett til brystet. Jan Werner Jensen kan imidlertid avsløre at den mest markante maskin nyheten tar Hydrema inn i et segment som bedriften ikke har vært inne i tidligere.

«Det høres kanskje litt kryptisk ut, men den helt nye maskinen tar utgangspunkt i forespørsler fra kundene, og vi har utviklet et produkt som setter en helt ny sikkerhetsstandard for segmentet», sier Hydrema-toppsjefen.

I tillegg til de inntil videre hemmelige nyhetene blir det mye annet å oppleve på Hydrema-standen på Bauma. Med sju maskiner viser fabrikken frem hele produktporteføljen slik at de besøkende kan skaffe seg full oversikt. Hydrema har tradisjon for å bygge en terrasse på standen i andre etasjes høyde. Der blir det nå enda bedre plass enn tidligere – terrassen utvides nemlig til nesten det dobbelte.

Hydrema-folkene er klar

«Vi håper og tror at riktig mange Bauma-besøkende vil komme innom Hydrema-standen. Som alltid er vi klar til å ta imot i stor skala. Alle utstillingsdager er standen bemannet med omkring 20 personer fra alle våra markeder, som utelukkente er i München for å snakke om maskinene våre og vise dem frem for alle som måtte være interesserte. I tillegg til våre egne spesialister vil også mange av forhandlerne fra hele verden være til stede på Hydrema-standen», sier administrerende direktør Jan Werner Jensen.

Han legger ikke skjul på at Bauma 2019 blir noe helt spesielt for Hydrema siden det jo er jubileumsår for den danske bedriften. Gjennom de 60 årene som har gått, har Hydrema kontinuerlig styrket sin posisjon som produsent av anleggsmaskiner i det høyeste kvalitetssegmentet. I flere tiår har fabrikken også vært fast inventar på messen i München, sammen med andre representanter fra bygg- og anleggsbransjen fra hele verden – i år ventes det omkring 600 000 besøkende.

Vis kort ›

Find forhandler

Ud fra placering

Nyheter

Hva skjer

Nyhetsbrev

Abonnere

icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com