Hydrema når en historisk milepæl med maskin nr. 15 000.

18. august 2021

Hydrema nådde torsdag 12. august en historisk milepæl da maskin nr. 15 000 - en Hydrema 906F traktorgraver - ble levert til byggefirmaet Granly A/S i Fjerritslev.

Hydrema maskin nr. 15.000 og Granlys nye Hydrema 906F traktorgraver 

Den historiske maskinen ble derfor levert under litt andre forhold enn vanlig, da en slik milepæl fortjente å bli markert med litt mer enn en jubileumskake.

Hydremas distriktssjef for Nordjylland, Claus Sejr Thomsen, hadde i dagens anledning og for å understreke betydningen av leveransen derfor tatt med «Fantomet» fra 1959. Dette var ideen som førte til grunnleggelsen av Hydrema.

Hydremas historiske "Phantom" -maskin fra 1959 foran Granlys produksjonsanlegg i Fjerritslev

Siden 1959 har det skjedd mye både teknisk, hydraulisk og utviklingsmessig, noe som man også kan se i Hydremas produktutvalg.

I dag finner vi i Hydremas produktutvalg alt fra traktorgravere, hjulgravere, dumpere og skinnegående maskiner til mineryddere og andre produkter til forsvarsindustrien.

Granlys nye maskin er utstyrt med Engcon rotortilt, frontkamera og ekstra LED-arbeidslys. På grunn av de mange ulike typene arbeidsoppgaver Granly utfører, var det naturlig å rette blikket mot en Hydrema 906F traktorgraver. Dens allsidighet og unike egenskaper passer perfekt til Granlys behov. Maskinen skal etter planen primært brukes i forbindelse med anleggsoppgaver som etablering av avløpsanlegg, vegbygging, sandputer og masseutskiftning. Maskinen skal betjenes av maskinfører Martin Hansen. 

Maskinfører Martin Hansen foran sin nye Hydrema 906F traktorgraver, som vil være hans partner i årene som kommer.  

Byggefirmaet Granly A/S har eksistert siden 1985 og firmaet har siden oppstarten solgt og bygd fritidshus. I tillegg har Granly vært involvert i mange andre byggeprosjekter, som helårshus, staller, renoveringer og næringsprosjekter. Maskin nr. 15 000 er Granlys første maskin fra Hydrema, men forhåpentligvis ikke den siste.

 

Jubileum Hydrema kake til maskin nr. 15.000 ble laget for anledningen inviterte gjester og ansatte.

icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com