Hydrema mottar pris som Årets Veteranvirksomhet 2020 i Danmark 

8. mars 2021

Årets Veteranvirksomhet 2020 får forsvarsindustrivirksomheten Hydrema Group for et langvarig og omfattende arbeid med å hjelpe særlig sårbare veteraner ut i jobb.

For annen gang blir prisen som Årets Veteranvirksomhet i dag utdelt. 
Prisen tildeles industrivirksomheten Hydrema Group, som har gjort en ekstraordinær innsats for de danske veteranene. 

Fra venstre: Visedirektør for Dansk Industri, Henriette Søltoft, Adm. Direktør for Hydrema Group, Jan Werner Jensen og forsvarsminister Trine Bramsen. 

”Hydrema har gjennom årene bygget opp og levert en meget sterk innsats for å hjelpe særlig de sårbare veteranene tilbake i arbeid. Samtidig har Hydrema som industrivirksomhet vist veien, tatt ansvar og gått foran når det handler om å omsette veteranenes særlige kompetanser til nytte for dansk forsvarsindustri og næringsliv. Derfor fortjener Hydrema den største respekt og anerkjennelse for sitt sterke engasjement for Danmarks veteraner,” uttaler forsvarsminister Trine Bramsen.

Forsvarsministeren og et par av Hydremas dyktige veteraner fikk seg en snakk om livet som veteran hos en virksomhet som Hydrema. 

Direktør for Hydrema Group, Jan Werner Jensen uttaler: 
“På totusentallet fikk vi noen store oppgaver knyttet til forsvarets kjøretøy. Derfor var det opplagt å rekruttere noen av de veteranene som da var kommet hjem fra innsatsområder og hadde noe av den erfaringen vi trengte. Vi fikk bygget opp et team som kunne relatere seg til kjøretøyene og derfor var veldig motivert til å løse oppgaven. På den måten ble det fra starten en god løsning for alle parter.

Det var således mer et behov enn kun et ønske om å hjelpe veteraner ut i arbeid som startet det som vi siden har gjort til en bevisst målsetning og et ønske om å hjelpe hjemvendte veteraner ut på arbeidsmarkedet. At vi nå i dag får prisen som “Årets veteranvirksomhet 2020” er et stort skulderklapp og en anerkjennelse som vi ikke hadde sett komme, men vi er veldig glade og beæret for det. Det gir en stolthet i hele organisasjonen over å være med på å gjøre en forskjell.”

Direktør for Hydrema Group, Jan Werner Jensen mottar prisen som Årets Veteranvirksomhet 2020 av forsvarsminister Trine Bramsen.

Hydrema Group er et familieeid dansk konsern som utvikler, produserer og markedsfører entreprenørmaskiner – blant annet til dansk forsvarsindustri. Firmaet ble grunnlagt i 1959 og har hovedkontor i Støvring i Nordjylland.
 
Hydrema mottar prisen for sin omfattende og langvarige innsats med å hjelpe særlig sårbare veteraner tilbake på arbeidsmarkedet. Både i Hydrema, blant annet med fleksible jobbordninger, men også ved å hjelpe veteraner til avklaringsforløp i andre virksomheter. Hydrema har som minimum alltid én veteran i jobbprøving i tett samarbeid med kommuner og Veterancentret for å gjøre dem bedre rustet til arbeidsmarkedet. 
 
Samtidig har Hydrema som en del av den danske forsvarsindustri tatt ansvar for å hjelpe veteranene videre til et arbeidsliv uten uniform, men med mulighet for å fortsatt bruke den kompetansen som veteranene har tilegnet seg i Forsvaret. Til nytte for både veteranene, dansk næringsliv og dansk forsvarsindustri.

 

Hydrema hadde i dag fint besøk, da forsvarsminister Trine Bramsen besøkte virksomheten for å overrekke Hydrema Group prisen som Årets Veteranvirksomhet 2020. 

Siden 2007 har Hydrema beskjeftiget nesten 50 veteraner. Akkurat nå har Hydrema 15 veteraner ansatt.
 
Det er annen gang prisen som Årets Veteranvirksomhet utdeles. Prisen utdeles til en arbeidsplass som yter en særlig prisverdig innsats for å hjelpe og holde veteraner i jobb. 

Mottakeren i 2019 var Securitas A/S.

icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com