Hydrema leverer 22 nye dumpere til GSV

20. mars 2020

En av Danmarks ledende utleievirksomheter for utstyr velger Hydrema igjen.

I en vanskelig tid som er preget av Covid-19-sykdommen, hvor virksomheter sliter med å navigere, og alle holder pusten og avventer situasjonen som er i stadig utvikling.
Hos Hydrema er vi sikre på at hjulene vil begynne å rulle igjen når vi er på den andre siden av helsekrisen med Covid-19, og at ting begynner å returnere til normalen. Hydrema er glade for at en av våre største partnere og kunder nå får levert maskiner som er klare til utleie for kommende aktivitet.

GSV er den største utleievirksomheten i Danmark når det gjelder anleggsmateriell og har i mange år vært en trofast og stor kunde for Hydremas maskiner, noe som vi som en dansk virksomhet er stolte over.

En maskinbestilling på 22 dumpere, fordelt på 20 stk. 912FS og 2 stk. 922G er en stor bestilling for Hydrema, noe som bidrar til å understreke at våre maskiner internt i bransjen anses å være av høyeste kvalitet, sier Country Manager hos Hydrema, Leif Søndergård.

Angående innkjøpet og betydningen av GSVs kjøp av de nye maskinene kan deres kunder nå se frem til ypperlig mobilitet og suverent arbeidsmiljø med god førerkomfort. De nye maskinene vil også bidra til å gjøre fremtiden grønnere fordi de alle har lavt drivstofforbruk. Videre er begge modeller kjennetegnet av god stabilitet, høy motorkraft og høy mobilitet.

 

912FS dumper

Hydrema 912FS kan laste 10 tonn, noe som er nyttig både på trange byggeplasser, i bymiljøer og i mykt terreng. Maskinen er som standard utstyrt med et fjæringssystem i frontakselen, dette er et elektrohydraulisk fjæringssystem med uavhengige sylindre og nivåkontroll for de to forhjulene.

Føreren blir dermed mindre påvirket av vibrasjoner under lange arbeidsdager og vil oppleve høyere effektivitet, særlig under transportkjøring i ujevnt terreng. I tillegg lar MultiTip deg losse materiale i et 180° område.

 

922G Dumper

Den større 922G dumperen kan frakte 20 tonn og leveres med den nyeste Stage-V-motoren fra Cummins. Maskinen er utviklet for sensitivt og ujevnt terreng. Kombinasjonen av det unike knekkleddet, ekte boggiaksler med stor svingradius og markedets beste kraft-/vektforhold gir dumperne overlegne terrengegenskaper.

Dumperne er utstyrt med 800 mm brede hjul som gir veldig lavt marktrykk og dermed egner seg til jordflytting i mykt og gjørmete terreng.

 

icon-pin Finn oss
icon-request Be om
icon-contact Kontakt
Be om
å bli kontaktet
icon-arrow-down

Har du spørsmål angående våre maskiner eller tjenester? Eller vil du bli kontaktet av din lokale salgsrepresentant? Vennligst fyll ut skjemaet.

Hovednummer +47 61 31 40 10

norge@hydrema.com Energiveien 7
3520 Jevnaker

Salgssjef Norge
John Vidar Bakken
+47 41 407 070
jvb@hydrema.com

Distriktsjef Nord
Knut Ola Nergård
+47 95 202 051
kne@hydrema.com